Najbizarnija filmska čudovišta

Razgovori ugodni o horor temama
HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 18 Feb 2007, 17:10

Deimos wrote:ne znam kak se film zove, ali nekakva bijela pjena koju svi jedu pa zavlada ljudima. a može ih i napast pa uć u njih. jel zna neko taj film?
Davno sam gledao pa se ne sjećam dali je bijela, ali u The Stuff (1985) je bilo nešto slično...

Deimos

Post by Deimos » 19 Feb 2007, 12:41

HorrorHR wrote:
Deimos wrote:ne znam kak se film zove, ali nekakva bijela pjena koju svi jedu pa zavlada ljudima. a može ih i napast pa uć u njih. jel zna neko taj film?
Davno sam gledao pa se ne sjećam dali je bijela, ali u The Stuff (1985) je bilo nešto slično...
e ma to je to, svaka čast.

ja sam ga isto gledao prije nekih 10 godina, ali nikad ne ću zaboraviti scenu kad pjena prikelji frajera u zid. (ko ona iz mrak filma 1 :lol: )

a sad sam se sjetio još jednog. u nekakvoj pustinji frajera ugrizne zmija, mislim da je radioaktivna. i uskoro on počne rigat zmije iz sebe svih oblika i veličina. kak se taj film zove :?:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 19 Feb 2007, 18:45

Deimos wrote:e ma to je to, svaka čast.

ja sam ga isto gledao prije nekih 10 godina, ali nikad ne ću zaboraviti scenu kad pjena prikelji frajera u zid. (ko ona iz mrak filma 1 :lol: )
ma legendarni film, baš si me dobro sjetio da ga opet pogledam...
Deimos wrote:a sad sam se sjetio još jednog. u nekakvoj pustinji frajera ugrizne zmija, mislim da je radioaktivna. i uskoro on počne rigat zmije iz sebe svih oblika i veličina. kak se taj film zove :?:
Hm bio je jedan sličan, tip vozi kroz neku pustinju te se na cesti nalazi pun kurac zmija. Jedna mu uđe u auto, te ga naknadno ugrize. Tip se počinje mijenjati, ruka mu se pretvori u zmiju, a ako se ne varam i bljuva zmije.... Film je Curse II: The Bite.

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Feb 2007, 20:22

zvuči bolje od scene iz gospodara zvijeri 2 kada onaj tip bljuje pauka iz usta. :lol: :lol:

Deimos

Post by Deimos » 20 Feb 2007, 08:06

ja mislim da je to taj. sjećam se scene na kraju kad i udava ispovraća...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 20 Feb 2007, 12:29

Deimos wrote:ja mislim da je to taj. sjećam se scene na kraju kad i udava ispovraća...
Ma i ja sam prije jedno godinu dana tražio kako se zove ovaj film. Vrtili su ga prije deset-petnaest godina na nekoj TV stanici u nas (TV omišalj ili tako nešto slično - emitirali su piratski filmove iz videa). Ne sjećam se baš detalja ali osim onog što sam spomenuo znam da je u jednoj sceni i u bočnici gdje mu je ruka zamorana u gazu, a pri početku na nekoj benzinskoj pumpi vlasnik ima psa koji je mutiran sa zmijom.

Deimos

Post by Deimos » 21 Feb 2007, 07:40

HorrorHR wrote:
Deimos wrote:ja mislim da je to taj. sjećam se scene na kraju kad i udava ispovraća...
Ma i ja sam prije jedno godinu dana tražio kako se zove ovaj film. Vrtili su ga prije deset-petnaest godina na nekoj TV stanici u nas (TV omišalj ili tako nešto slično - emitirali su piratski filmove iz videa). Ne sjećam se baš detalja ali osim onog što sam spomenuo znam da je u jednoj sceni i u bočnici gdje mu je ruka zamorana u gazu, a pri početku na nekoj benzinskoj pumpi vlasnik ima psa koji je mutiran sa zmijom.
da, to je to. sjećam se zamotane ruke, i benzinske, ali ne i psa.

inače, znam da sam već dosadan, ali ide ti od ruke; naslov filma- ja mislim iz 80-ih, naš prijevod je bio "monstrumi mora", a u stvari su nekakva čudovišta iz rijeke, koja izlaze na kopno "pariti" se s našim ženama koje poslije rađaju druge monstrume, porod je a la alien. na kraju je nekakva fešta i konačan obračun

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 21 Feb 2007, 09:04

Deimos wrote:inače, znam da sam već dosadan, ali ide ti od ruke; naslov filma- ja mislim iz 80-ih, naš prijevod je bio "monstrumi mora", a u stvari su nekakva čudovišta iz rijeke, koja izlaze na kopno "pariti" se s našim ženama koje poslije rađaju druge monstrume, porod je a la alien. na kraju je nekakva fešta i konačan obračun
uuuuh, klasik, imam to doma na originalnom VHSu

Humanoids from the Deep (1980)

kod nas je imao engleski title "Monster"
http://www.imdb.com/title/tt0080904/

Evo baš sam išao potražiti film, našao sam ga u VHS playeru u ormaru ;)

Image

Inače 16 godina kasnije je napravljen i TV remake:

Humanoids from the Deep (1996)
http://www.imdb.com/title/tt0117506/

Usput, za ovakva pitanja slobodno možeš koristiti ovaj topic:
viewtopic.php?t=144

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Feb 2007, 09:05

Deimos wrote:
HorrorHR wrote:
da, to je to. sjećam se zamotane ruke, i benzinske, ali ne i psa.

inače, znam da sam već dosadan, ali ide ti od ruke; naslov filma- ja mislim iz 80-ih, naš prijevod je bio "monstrumi mora", a u stvari su nekakva čudovišta iz rijeke, koja izlaze na kopno "pariti" se s našim ženama koje poslije rađaju druge monstrume, porod je a la alien. na kraju je nekakva fešta i konačan obračun
Hm, sjećam se tog filma, i ja sam ga također gledao, ali ne sjećam se naslova. Nije možda blood beach?
Michel puši karu.

van_halen

Post by van_halen » 21 Feb 2007, 15:59

chris tucker u filmu "gas do daske" :)
braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaains!
i want braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaains!

Deimos

Post by Deimos » 22 Feb 2007, 08:02

svaka čast.

pinhead.bih

Bizzare

Post by pinhead.bih » 22 Feb 2007, 11:54

Evo ovim redom:Killer tommato's,The Stuff i Blob !!!!!!
CREATURE FROM MIDIAN LAND

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Feb 2007, 12:03

Blob - legendarna želatina :s :s
Michel puši karu.

Vorador

Post by Vorador » 22 Feb 2007, 12:57

Štakor koji se boksa s kurcem iz Beyond Re-Animatora. :lol: :lol: :lol: Najsmješnija scena iz filma.

maddjuro

Post by maddjuro » 22 Feb 2007, 13:51

[quote="Vorador"]Štakor koji se boksa s kurcem iz Beyond Re-Animatora. :lol: :lol: :lol: Najsmješnija scena iz filma.[/qtoe]
to je i meni predobra scena,
I may be an idiot, but i am no fool.

Post Reply