Koji ste horror zadnji gledali?
- Zombiemachine
Children shouldn't play with dead things.
Nakon 10 minuta sam shvatio da sam ga gledao sinkroniziranog na talijanski pod drugim imenom.
Let sleeping corpses lie.
Dosta podcjenjeni film koji ima svoje trenutke.
Oba filma su spora i starija tako da se mnogima ne bi svidjela, al meni su bili čisto ok.
Nakon 10 minuta sam shvatio da sam ga gledao sinkroniziranog na talijanski pod drugim imenom.
Let sleeping corpses lie.
Oba filma su spora i starija tako da se mnogima ne bi svidjela, al meni su bili čisto ok.
Krv je moje svjetlo i moja tama.
- HorrorHR
- Site Admin
Potpuno se slažem sa ovim. Living Dead at the Manchester Morgue (alternativni titl DVDa koji imam) je definitivno za preporučiti jer je dobro odrađen zombie film. Cjelokupni feeling filma je malo drugačiji od tipičnih italo zombie filmova, ali radi toga je i osvježavajućZombiemachine wrote:Let sleeping corpses lie.
- van_halen
http://www.youtube.com/watch?v=diSBTmDJ_do
hahahaha lol ovo zadnje gledah
neznam jel netko vec vidio...
hahahaha lol ovo zadnje gledah
neznam jel netko vec vidio...
braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaains!
i want braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaains!
i want braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaains!
-
Evo juče sam gledao Severed i nije mi baš najbolje legao čudan način snimanja koji dosta podsjeća na odličan 28 Days later a i zombiji više liče na bijesne ljude iz istog filma pogotovo prva žrtva sa onim krvarenjem u očima!!!Jedino originalno u filmu smola drveta koja utiče na pojavu zombija sve ostalo je već viđeno!!!
CREATURE FROM MIDIAN LAND
- Vorador
- john_constantine
ja se ne bi složio, meni su sva tri nastavka odlična. A sada još pročitaj i strip Ash vs reanimator.Vorador wrote:Beyond Re-Animator - bolji od drugog nastavka. Većina filma se svodi na ponavljanje štoseva iz prethodnih nastavaka ali barem nije toliko dosadan. Gluma je katastrofa. Najzabavniji je završetak. Smatram da je dovoljno pogledati samo prvi nastavak, ostalo se može slobodno preskočiti.

Michel puši karu.
- Vorador
Imaš možda to skenirano ili neš?john_constantine wrote:ja se ne bi složio, meni su sva tri nastavka odlična. A sada još pročitaj i strip Ash vs reanimator.Vorador wrote:Beyond Re-Animator - bolji od drugog nastavka. Većina filma se svodi na ponavljanje štoseva iz prethodnih nastavaka ali barem nije toliko dosadan. Gluma je katastrofa. Najzabavniji je završetak. Smatram da je dovoljno pogledati samo prvi nastavak, ostalo se može slobodno preskočiti.
- john_constantine
skenirano.Vorador wrote:Imaš možda to skenirano ili neš?john_constantine wrote:ja se ne bi složio, meni su sva tri nastavka odlična. A sada još pročitaj i strip Ash vs reanimator.Vorador wrote:Beyond Re-Animator - bolji od drugog nastavka. Većina filma se svodi na ponavljanje štoseva iz prethodnih nastavaka ali barem nije toliko dosadan. Gluma je katastrofa. Najzabavniji je završetak. Smatram da je dovoljno pogledati samo prvi nastavak, ostalo se može slobodno preskočiti.

Michel puši karu.
- Vorador