Score 8/10In the end I don't think this film will have a long life in the theater. Its simply too dark for people to except. If you thought The Dark Knight was deep have a look at the Watchmen. It makes that film look like kindergarten. There is quite a bit of nudity, blood, violence and everything else that your mother told you not to watch. Check it out now while you can. I don't think this one will sit well with most people because it isn't a movie made for the mainstream.
Watchmen (2009)
- A$H
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- A$H
I could not have asked for a better adaptation of ‘Watchmen’. The spirit of the graphic novel lives in this movie. What more can you ask for.
Honestly. This is just my opinion, and by saying this I put it this film on a completely high pedestal, and from a complete fanboy point of view I liked it more than ‘The Dark Knight’. There I said it. Let the ranting begin.
- john_constantine
-
olio
- john_constantine
e ovo izgleda odlično.
P.S.
Mladjo, znaš kada smo pričali o x - menu i njihovim kostimima? Sada kužim na što si mislio.
Michel puši karu.
- elrania
- Aryx
-
olio
evo malo promotivnog videa
http://www.movieweb.com/play/VIbqAkghfb ... frame=true
http://www.movieweb.com/play/VIbqAkghfb ... frame=true
- A$H
They have big shoes to fill, and though they stay true to what those characters represent, the inevitably long to leave their own imprint on the mythos surrounding those characters. Without changing much from the actual novel, Snyder achieves this goal seamlessly. It felt as if I opened my copy of Watchmen, and the pages were projectors displaying the art in real-time. We shall see if the movie captures the box office. Who’s watching the Watchmen? I hope it is the whole of America. This movie does not disappoint.
Score 10/10
- dr mladjo
eto odgledao sam i ja film(kin rip).film je i više no odličan.znao sam da se sve sitnice filma neče moči prenijeti(čak sam i pogodio dijelove) ali osnova je tu i više sam no zadovoljan.i što je najbolje synder je sve tu uspio strpat ispod 3 sata.nadam se da će u nekon dir cut verziji bit prikazane i one sitnice koje bi bolje prikazale radnju,tj više pojašnjenje zašto je došlo do onakve situacije.kraj jest malo promjenjen na kraju ali meni je čalk bolje ispao nego u stripu.nisam nikad bio fan ideje (vanzemaljaca hobotnica).a i ovom promjenom dosta je ušparao prostora i vremena.ne mora se govorit o otoku, znasntvenicima,umjetnicima...jedan od največih problema ,zamjerki koja mi je upala u oči,točnije u uši je izbor glazbe.jednostavno ne znam što je bilo synderu da je onaku neprikladnu glazbu birao.jednostavno glazba je previše odudarala,previše se isticala..sve u svemu jedan od filmova koje ću se često vračat... 9,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Wendigo
- Aryx
Zadovoljan sam
. Film je uspio vise manje prenjeti atmosferu stripa u tih 2 i po sata. Vizualno je film odlican, pogotovo to sto su neke scene iz stripa isli doslovno prebaciti na big screen ( slicno kao u sin city- u ).
Glazba koja je pocela u uvodnoj spici s bob dylanom te zavrsila s jimi hendrixom ( all along the watchtower
ujea: ) je meni pasalo makar mislim da mnogima nece bas ( jedino moram reci ogromni fail za onu stvar 99 luftbalons ili kako vec
... ali i da su ubacili backstreetboyse lol uvodna i zadnja stvar to nadoknaduju
Karakterzacija likova je dobra ali vrlo slaba s obzirom koliko materijala nisu upotrjebili te da su mi neki likovi bili totalno shallow ( pogotovo veidt ) , Comedianu su se najvise posvetili sto je fakat + jer mi je lik uvijek bio car
. Scene sora su vecinom napravljene u zack snyder 300 style , znaci slowmotion time.
Izmjena nekih detalja oko price:
SPOILERS BIG TIMEVec i prije nesto sto sam isao gledat film sam cuo kako je snyder promijenio glavno sredstvo za world peace. Moram reci da je ovo cak dobro sve ispalo jer vodi istom cilju, no ipak moram reci da mi je squid verzija puno bolja
. Te mi je falio onaj dio iz stripa gdje dr manhattan kaze na kraju veidtu "It never ends" , sto ga totalno sjebe u bulju lol.END OF SPOILERS
Film nije imao na mene ni priblizno emocionalno jak impact kao strip no uglavnom ovo je jako dobar film radjen po jednom od ako ne i najboljem stripu svih vremena tako da ako imate priliku procitajte strip jer se zbilja isplati. 8.5/10
Glazba koja je pocela u uvodnoj spici s bob dylanom te zavrsila s jimi hendrixom ( all along the watchtower
Karakterzacija likova je dobra ali vrlo slaba s obzirom koliko materijala nisu upotrjebili te da su mi neki likovi bili totalno shallow ( pogotovo veidt ) , Comedianu su se najvise posvetili sto je fakat + jer mi je lik uvijek bio car
Izmjena nekih detalja oko price:
SPOILERS BIG TIMEVec i prije nesto sto sam isao gledat film sam cuo kako je snyder promijenio glavno sredstvo za world peace. Moram reci da je ovo cak dobro sve ispalo jer vodi istom cilju, no ipak moram reci da mi je squid verzija puno bolja
Film nije imao na mene ni priblizno emocionalno jak impact kao strip no uglavnom ovo je jako dobar film radjen po jednom od ako ne i najboljem stripu svih vremena tako da ako imate priliku procitajte strip jer se zbilja isplati. 8.5/10
Last edited by Aryx on 15 Mar 2009, 20:21, edited 1 time in total.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]