Friday the 13th remake
- DEXTER
- maddjuro
upravo se vrati s ovog filma i dao bi u ocjenu 6,4/10
SPOILERi
Ovaj mi se film više doima kao da mu je ime trebalo biti hatchet 2, pun je stereotipa, nekako mi se jason nije uklopio u svu tu okolinu,nekako je "prepametan", ubacili su i neke glumce iz texaškog masakra motornom pilom, da se relativno lako predvidit ko će preživiti, i naravno ima onaj trafdemark kraj iz prvog i ,mislim, trećeg djela, koji je bio očit čim su ga bacili u jezero(koje mi se čini većim nego u prethodnim djelovima.
Nisam razočaran, ali moglo je bit bolje
SPOILERi
Ovaj mi se film više doima kao da mu je ime trebalo biti hatchet 2, pun je stereotipa, nekako mi se jason nije uklopio u svu tu okolinu,nekako je "prepametan", ubacili su i neke glumce iz texaškog masakra motornom pilom, da se relativno lako predvidit ko će preživiti, i naravno ima onaj trafdemark kraj iz prvog i ,mislim, trećeg djela, koji je bio očit čim su ga bacili u jezero(koje mi se čini većim nego u prethodnim djelovima.
Nisam razočaran, ali moglo je bit bolje
I may be an idiot, but i am no fool.
- HorrorHR
- Site Admin
- dr_gonzo
Jebeno dobra recenzija....a to ti kaže stari slasher fan
Ovih dana (najvjerojatnije u subotu) se bacam na cijeli serijal, koji ću od gušta pogledati...
Ovih dana (najvjerojatnije u subotu) se bacam na cijeli serijal, koji ću od gušta pogledati...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- elrania
friday the 13th [2009]
nije bas da sam se previse veselila ovom filmu, al bila sam skroz zadovoljna time sto cu moc pogledati remake ovakvog neceg i na kraju moram rec da su mi dojmovi bili nikakvi.
film dozivljavam ko remake prva tri originalna filma, a izvedbu cisto za**rac. puno previse toga u filmu nije ni u najmanju ruku uvjerljivo (do granice do koje nesto uopce moze biti uvjerljivo u ovakvom zanru), zabavno ni 'uzbudljivo'.
killovi su mi bili bezveze, likovi na granici podnosljivosti i razvijanje price izuzetno dosadno.
jedina svjetla tocka su crnac i azijat koji pridonose skroz ok humoru. i jasonov izgled.
i ne znam kaj ti nije pasalo glede golotinje, ghost... sisa ima gdje god da se daju ubaciti.
uglavnom, lose. 3,5/10
nije bas da sam se previse veselila ovom filmu, al bila sam skroz zadovoljna time sto cu moc pogledati remake ovakvog neceg i na kraju moram rec da su mi dojmovi bili nikakvi.
film dozivljavam ko remake prva tri originalna filma, a izvedbu cisto za**rac. puno previse toga u filmu nije ni u najmanju ruku uvjerljivo (do granice do koje nesto uopce moze biti uvjerljivo u ovakvom zanru), zabavno ni 'uzbudljivo'.
killovi su mi bili bezveze, likovi na granici podnosljivosti i razvijanje price izuzetno dosadno.
jedina svjetla tocka su crnac i azijat koji pridonose skroz ok humoru. i jasonov izgled.
i ne znam kaj ti nije pasalo glede golotinje, ghost... sisa ima gdje god da se daju ubaciti.
uglavnom, lose. 3,5/10
- A$H
Friday the 13th - 2/5 - Hmm..cak mi je film bio ok kad sam izaso iz kina, valjda dojam da su vratili Jasona napokon..ali sto vise razmisljam o njemu to je sve losiji..osobno mi ne smeta kaj Jason stvarno tu trci i zaletava se na svakoga..jer ispada mnogo brutalniji..uvod u film je vizualno fora..ali ipak malo blesav i ne drzi vodu..prva i druga grupa teenagera su bas po slasher sabloni i to mi cak ne smeta toliko..nazalost sam kraj smanjuje ocijnu jer je stvarno blesav, totalno ocekivan i klisej do bola..
SPOILER
a tek Jasonovo baratanje sa lukom i srijelom..wtf..a i ne sjecam se da je prikazano da je sredio onu plavusu kaj j ostala u jezeru..ili je?..te naravno scenarij klise..kad zarobi sestru glavnog "junaka"..kad je fucking Jason uzimao ikoga..bilo bi bolje da ju je ubio kao sto je uvijek i radio..
END
Pati kao i vecina danasnjih slashera od dosadnog/zamornog scenarija za MTV klince..
Ali sve u svemu film je zabavan ima dobru dozu humora(azijat i crnac), stalnu pojavu Jasona, dosta dobrih killova, a i golotinje(vidim da je nekima i to vazno..khm..ghostface..
)
Sve u svemu My Bloody Valentine je po vecini stvari uspjesniji remake..nazalost..nekako sam se nadao da ce bit obrnuto..
SPOILER
a tek Jasonovo baratanje sa lukom i srijelom..wtf..a i ne sjecam se da je prikazano da je sredio onu plavusu kaj j ostala u jezeru..ili je?..te naravno scenarij klise..kad zarobi sestru glavnog "junaka"..kad je fucking Jason uzimao ikoga..bilo bi bolje da ju je ubio kao sto je uvijek i radio..
END
Pati kao i vecina danasnjih slashera od dosadnog/zamornog scenarija za MTV klince..
Ali sve u svemu film je zabavan ima dobru dozu humora(azijat i crnac), stalnu pojavu Jasona, dosta dobrih killova, a i golotinje(vidim da je nekima i to vazno..khm..ghostface..
Sve u svemu My Bloody Valentine je po vecini stvari uspjesniji remake..nazalost..nekako sam se nadao da ce bit obrnuto..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
Friday the 13th Reboot Inevitable Sequel News
Unlike the sophomore efforts of other franchises, the new “Friday” is expected to be not a sequel so much as a follow-up, those familiar with the project say. Jason Voorhees will be the villain, of course, but the new picture is expected to use elements of the original franchise more as a jumping-off point than as a template.
The reason? The reboot drew from the first four pictures in the “Friday” series, and producers are said not to be keen on the plot elements of the half-dozen movies that followed. And Marcus Nispel, who directed the latest film, is a possible but unlikely candidate to helm the “Friday” follow-up; the director is believed to be fielding offers for movies across other genres.
- Scarface
elrania wrote:friday the 13th [2009]
uglavnom, lose. 3,5/10
Ima, al ništa puno više nego u prosječnom slasheru, a najavljivali su neviđeno puno toga.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.