Objavi svoju sliku
- Asfodel
- Misionarka
- elrania
meni si uzivo zapela za oko. to valjda vise znaci neg bilo koja slikaAsfodel wrote:Koji LOL![]()
A ja baš razmišljam kak želim izgledat kao ti (takav tip cure, ta frizura i "odriješitost")
A nos, molim te ne govori MENI o nosu
Btw, ja nisam lijepa...to ako slučajno ispadnem na nekoj slici malo manje gadno - ne znači da sam lijepa
dok ja nazalost imam dojam da bolje ispadnem na nekim ovim slikama tu, neg sto zbilja izgledam uzivo.
omjer komplimenata slika>RL je monstruozan
aah, i sad se sjetih da sam sanjala da su nove forumasice pocele slat slike sisa
i tak... danas je bilo malo dosadno: jedna osuncana i jedna obicna
- Asfodel
- elrania
- Asfodel
Wendigo, lijepo od tebe. A sad je ispalo da ja želim pozornost svojim preseravanjem
Ma ne, samo sam reagirala na Callac i njezinu ubrajanje mene među lijepe
A nisam inače takav tip da cmizdrim, ponosim se svojim tijelom (kao što bi svatko trebao), ali uglavnom od vrata na dolje
Dosta o tome
A nisam inače takav tip da cmizdrim, ponosim se svojim tijelom (kao što bi svatko trebao), ali uglavnom od vrata na dolje
Dosta o tome
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
GreenHornet
- Misionarka
ova prva slika ti je katastofa,ali druga je ok..ništa posebno,nešto ti falielrania wrote:meni si uzivo zapela za oko. to valjda vise znaci neg bilo koja slikaAsfodel wrote:Koji LOL![]()
A ja baš razmišljam kak želim izgledat kao ti (takav tip cure, ta frizura i "odriješitost")
A nos, molim te ne govori MENI o nosu
Btw, ja nisam lijepa...to ako slučajno ispadnem na nekoj slici malo manje gadno - ne znači da sam lijepa
dok ja nazalost imam dojam da bolje ispadnem na nekim ovim slikama tu, neg sto zbilja izgledam uzivo.
omjer komplimenata slika>RL je monstruozan:sigh:
aah, i sad se sjetih da sam sanjala da su nove forumasice pocele slat slike sisa![]()
i tak... danas je bilo malo dosadno: jedna osuncana i jedna obicna
tvoja riječ nozi je mojoj svjetiljka i svjetlo mojoj stazi
- Scarface
Asfodel wrote:Wendigo, lijepo od tebe. A sad je ispalo da ja želim pozornost svojim preseravanjemMa ne, samo sam reagirala na Callac i njezinu ubrajanje mene među lijepe
![]()
Dosta o tome
E pa baš ne bi, ko nije blagoslovljen time, nije, mislin, možemo se mi tješit i govorit da to nije bitno, al to je tragedija ljudske sudbine, život nije fer, i gotovo. Druga je stvar samopouzdanje, al to je po meni lažno zavaravanje. Neko je s razlogom ružan, neko lip, kao da je neko odozgora tako tija, i zato triba znat svoje granice.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Misionarka
tako je.Odličan post,svaka ti dalaGhostface wrote:Asfodel wrote:Wendigo, lijepo od tebe. A sad je ispalo da ja želim pozornost svojim preseravanjemMa ne, samo sam reagirala na Callac i njezinu ubrajanje mene među lijepe
![]()
Dosta o tome
E pa baš ne bi, ko nije blagoslovljen time, nije, mislin, možemo se mi tješit i govorit da to nije bitno, al to je tragedija ljudske sudbine, život nije fer, i gotovo. Druga je stvar samopouzdanje, al to je po meni lažno zavaravanje. Neko je s razlogom ružan, neko lip, kao da je neko odozgora tako tija, i zato triba znat svoje granice.
tvoja riječ nozi je mojoj svjetiljka i svjetlo mojoj stazi
- Boby