Ghostface wrote:Ne radin ništa, učenje ipak oduzme većinu vremena. Većina novca je ili ostatak od ljetnog posla, ili jednostavno šta uvatin u dide i babe.

Zato dogodine planiran bit demonstrator iz anatomije, jest da nisu neke pare, al nekako spojin ugodno s korisnim, jer me zanima podučavanje i vrlo vjerojatno ću se opredjelit za znanstvenu i podučavačku stranu medicine ( a možda i to i kliniku, al to je već daleka budućnost, pa je glupo već sad o tome razmišljat).
Aha...onda je to zajebana situacija
Jebi ga...kad sam bio sudent, nisam baš pretjerano kupovao, posebice ne s početka. Istini za volju, tada su još bile popularne VHS-ice, pa se moglo naći (meni) zanimljivih filmova po 5, 10, 30 kn. Ako je bilo nekaj zbilja dobro, izdvojilo se i 50. Onda je došao DVD. Kako s početka nisam ni imao DVD player, nisam se ni zabrinjavao time. Kad sam ga napokon nabavio, i to zahvaljujući tome što sam sam odvajao i skupio lovu od džeparca, počeo sam i s DVD-ovima. Uglavnom rabljeni iz videoteke...50-80 kn cijena. Ne sjećam se više od kud mi konkretno lova (uglavnom stara), ali kako ja nisam tip koji voli izlaziti svaki dan na kave ili u noćne klubove (ide mi nakurac dim cigarete, mrak, zagušljivost, nadvikivanje, bla, bla), te mi je to bacanje love, tim više jer se s ljudima družim i ovako, onda se tu i tamo moglo izdvojiti za to, ali ipak slabo (gablec, kino itd.). Onda sam počeo krajem faxa raditi prek SC-a u firmi u kojoj i sad radim. Onako...2000-3000 kn plaća, ali ne redovito...ovisno o tome kada je bilo posla i kakvog. Ali meni je to bilo fenomenalno, mogao sam si kupiti kaj sam htio. Iako opet, trudio sam se ne pretjerivati. Danas mi je plaća nešto veća, iako ne baš prevelika (između 4 i 5 tisuća), pa se nekako organiziram. Love mi i onako nije žao jer ju trošim na nešto što volim...kao što rekoh, kave i tome slično mi je bacanje love. Imam za benzin, imam za izalazk u kino ili večeru s djevojkom, imam za obleku, cipele...gablec svaki dan...uglavnom, organiziraš se nekak. Uzmeš si neke limite koje ne valja prijeći, pronalaziš sniženja. Evo primjerice u mjesecu Siječnju je Amazon imao sniženja od 30-70%. Npr. serija "Firefly" je koštala svega 7 i nešto funti, A i sezone "Shielda" su bile između 7 i 10. Također imao je Amazon i akciju 3 Blu ray naslova po cijeni 2...uglavnom loviš takve stvari pa se sve to isplati i na kraju nije preskupo. Plus, znam za par second hand shopova, pa se zaletim tamo svako malo, a i videoteke su ok ako znaš u kojima imaju malo očuvanije filmove. Evo nek ti A$H kaže, kad smo se našli prvih par puta prvo sam ga profurao po tim nekim "boljim" videotekama i second handu LOL
Anyway...to ti to...