Objavi svoju sliku
- majstoro
-
John_Ryder
- callac
Upravo sam provela nekih 45 min gledajući slike (i čitala neprestano oftopičarenje
) forumaša. Cure, ove koju su sad aktivne Asfodel, elrania, Metallicat, jako ste lijepe, imate baš posebne i zanimljive face! Onako, ženske, zavidim vam jer si ja uvijek izgledam muškarasto, valjda jer sam ista tata
Dečki su svi slatkički
, lupam jer nisam baš vidjela slike muških članova osim Constantina i Dragoonragea. I ne kužim kak ste dopustili situaciju sa onom ženskom koja se bila predstavila drugačije jer je banana(ne kao voće
). to se na mom matičnom forumu ne bi dopustilo, inače ne volim tako bahate cure koje se furaju na neki bad girl stil, sva sam si opaka i sl. Nisam još sve pregledala, stala sam na negdje 50-oj stranici. Sutra ću nastaviti kad dođem s posla.I moram maknut ove svoje slike jer sam spram ostalih cura katastrofa, forum ima stvarno zgodne cure.(Ja navikla na one sa sf foruma
) Kad nađem neke na kojima sam donekle normalno ispala, postam-fotogeničnost mi je slaba strana, uvijek mi nos izgleda prevelik:(
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Koji LOL
A ja baš razmišljam kak želim izgledat kao ti (takav tip cure, ta frizura i "odriješitost")
A nos, molim te ne govori MENI o nosu
Btw, ja nisam lijepa
...to ako slučajno ispadnem na nekoj slici malo manje gadno - ne znači da sam lijepa
A ja baš razmišljam kak želim izgledat kao ti (takav tip cure, ta frizura i "odriješitost")
Btw, ja nisam lijepa
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
Aj, aj, koje sad samosažaljevanje odjednom. Svak je lip na svoj način, neko više, neko manje, i sve površne budale koje gledaju samo to, bilo kod jednog ili drugog spola, su jednostavno budale. Zato ja to gotovo nikad ne komentiran, bilo ka kompliment ili porugu, jednostavno zadržin mišljenje za sebe.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
To je dobar primjer onoga kad kažemo da je ovo jako liberalan i dobrodušan forum. Stvarno je.callac wrote:I ne kužim kak ste dopustili situaciju sa onom ženskom koja se bila predstavila drugačije jer je banana(ne kao voće). to se na mom matičnom forumu ne bi dopustilo
Inače na drugima bi se za tako nešto pokupilo perma ban.
- Decadentor
- Asfodel
A mačakDecadentor wrote:Asfodel wrote:Koji LOL![]()
Btw, ja nisam lijepa...to ako slučajno ispadnem na nekoj slici malo manje gadno - ne znači da sam lijepa
Meni si uvijek bila najljepsa(i jos si)
- callac
Joj, pa to su ženske spike, da vi muški krenete tako, malo bih se zabrinula za vas
Skužila sm ja odmah da je ovaj forum drugačiji od ostalih i to mi se sviđa. Samo sam navela taj slučaj kao primjer da mi se osobno ne sviđa tako nešto, multiple ličnosti na forumu... budi što jesi ili ono što želiš predstavljati negdje i drži se toga.
Skužila sm ja odmah da je ovaj forum drugačiji od ostalih i to mi se sviđa. Samo sam navela taj slučaj kao primjer da mi se osobno ne sviđa tako nešto, multiple ličnosti na forumu... budi što jesi ili ono što želiš predstavljati negdje i drži se toga.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Decadentor
- angelsshadow
- Decadentor
- Asfodel
- Decadentor