definitivno br1 medju njima a mozda i najbolji film koji sam gledao je scarface!!!ne znam sta je bolje u filmu od genijalne rezije briana de palme po kojoj je pravljena jedna od najvecih igara gta ili glume motherfucker al pacina+atmosfera u filmu mi je isto za 10 prevladavaju+funk boje,funk muzika..ma sve odise 80tim..ali,nema ni grama milosti!!!takav film nema sanse da se danas snimi!!!kao sto sam rekao na jednom drugom forumu scarface bi danas bio lijep,nebi smrkao koku,nebi poginuo,ne bi nikoga ubio i zavrsio bi sa zenom i dvoje dijece negdje na nekom otoku u miru zivio,a sve bi lose radili njegovi prijatelji-katastrofa!!!!zato jebite se 2000te pa jednim dijelom i 90te
karlitov put:isto brian de palma isto al pacino isto genijalan film i isto genijalna gluma i rezija i sve isto bas kao i u scarfece..ali nije mi kao scarface!zasto?ipak je scarface okrutniji,beskrupulozan,sve naj naj losije..dok karlito brigante pokusava se izvuci iz tog sveg smeca i samim tim mi ne moze biti kao scarface+karlito je radjen poslije scarface i u scarface prevladavaju 80te koje obozavam!
bilo jednom u americi:sergio leone,robert de niro i james woods,film sa sjajnom emotivnom pricom!mada ja nisam bas sklon 50,60tim godinama pa mi je ovaj film iza ona gore dva ali isto od glume do rezije vrijedi i za bilo jednom u americi