najgori horrori
- juriel
- moko
- elrania
- splattergirl
- Wendigo
elrania wrote:i onda su mene svi zaskocili kad sam rekla da mi ne valjaWendigo wrote:feast, jedinica. katastrofa... umro sam od dosade i izljeva gluposti.
film moze proc. onako, jedva. nije mi uopce toliko sexi ko ostalima...
a drugi dio je nesto stravicno
- Hunter
totalno nepovezana prica,nerazradjeni likovi,pojavljivanje (iskakanje) istih u filmu i sl...btw. toxic avanger ne pati tolko od tih sranja.radje bi gledo attack of the killer tomatos jope neg 2 i 3ku.jedinica mi je bila jos solidno podnosljiva.juriel wrote:I šta je tu tako loše??? ccc Čovjek koji za Avatara ima Toxic Avengera bi trebao imat drugačiji ukusHunter wrote:pogledo i feast 3,isuseboze koje je to sranje,patuljci,izjebani crnci,psihokucke,ljudi sa cjevima u glavi,rambo,ninđa...volio bi upoznat pisca ovog...
- DEXTER
- john_constantine
potpis, čak i ja volim blesave trash filmove... ma pogledati ću opet cijeli serijal, ali u usporedbi s dvojkom, trojka je ipak bolja, gledajući na lude scene kao ona nova beštija. Ali nema više onakav štih kakav je imao original i loša režija koja je uništila cijeli film.Hunter wrote:totalno nepovezana prica,nerazradjeni likovi,pojavljivanje (iskakanje) istih u filmu i sl...btw. toxic avanger ne pati tolko od tih sranja.radje bi gledo attack of the killer tomatos jope neg 2 i 3ku.jedinica mi je bila jos solidno podnosljiva.juriel wrote:I šta je tu tako loše??? ccc Čovjek koji za Avatara ima Toxic Avengera bi trebao imat drugačiji ukusHunter wrote:pogledo i feast 3,isuseboze koje je to sranje,patuljci,izjebani crnci,psihokucke,ljudi sa cjevima u glavi,rambo,ninđa...volio bi upoznat pisca ovog...
Michel puši karu.
- john_constantine
potpis, čak i ja volim blesave trash filmove... ma pogledati ću opet cijeli serijal, ali u usporedbi s dvojkom, trojka je ipak bolja, gledajući na lude scene kao ona nova beštija. Ali nema više onakav štih kakav je imao original i loša režija koja je uništila cijeli film.Hunter wrote:totalno nepovezana prica,nerazradjeni likovi,pojavljivanje (iskakanje) istih u filmu i sl...btw. toxic avanger ne pati tolko od tih sranja.radje bi gledo attack of the killer tomatos jope neg 2 i 3ku.jedinica mi je bila jos solidno podnosljiva.juriel wrote:I šta je tu tako loše??? ccc Čovjek koji za Avatara ima Toxic Avengera bi trebao imat drugačiji ukusHunter wrote:pogledo i feast 3,isuseboze koje je to sranje,patuljci,izjebani crnci,psihokucke,ljudi sa cjevima u glavi,rambo,ninđa...volio bi upoznat pisca ovog...
Michel puši karu.
- Cenobit
Hellraiser - oke, nije da ga previse kritiziram ili nesto, film je originalan i ideja je totalno super, sve vrvi od brutalnh scena, ali brate mili 8 nastavaka je ipak previse!!
Pogledao sam ih sve,najvise mi se svidio 5 ili 6, koji je vise baziran na nekome psiho trileru, 7 i 8, srednja zalost...
Fredy vs Jason - po meni jedan od najglupljih filmova koji sam pogledao, ali ponavljam..najgluplji! nema veze sa vezom, samo ne kuzim zbog cega je stekao toliku popularnost..
Mislim da je vec netko naveo film "Leprechaun"... hmm..kao horor je totalno fulao, ali kao neka dobra komedija koju se da pogledati u drustvu i brutalno se nasmijati je odlican!!
ali opet, previse nastavaka... pogotovi zadnji.. "Leprechaun in the hood"..strava i uzas..ali ipak, vise uzas..
Pogledao sam ih sve,najvise mi se svidio 5 ili 6, koji je vise baziran na nekome psiho trileru, 7 i 8, srednja zalost...
Fredy vs Jason - po meni jedan od najglupljih filmova koji sam pogledao, ali ponavljam..najgluplji! nema veze sa vezom, samo ne kuzim zbog cega je stekao toliku popularnost..
Mislim da je vec netko naveo film "Leprechaun"... hmm..kao horor je totalno fulao, ali kao neka dobra komedija koju se da pogledati u drustvu i brutalno se nasmijati je odlican!!
ali opet, previse nastavaka... pogotovi zadnji.. "Leprechaun in the hood"..strava i uzas..ali ipak, vise uzas..
- Scorpio
Joj, ni ja to ne volim nikako.Amstar wrote:Meni jako teško padaju horori gdje se u n-tom nastavku sile zla sele u svemir... Hellraiser 4, Jason X, Dracula 3000... In space nobody can hear your scream... odlična ideja za Scream 4... čekam samo da još Saw 8 otpluta negdje u Mliječnu stazu
Vidim da se u ovom topicu često vrte Hostel i Hills have eyes 2. Meni su to baš dobri filmovi, pogotovo Hostel koji obožavam.
- chatterer
a zašto je ljudima tako očajan taj Hellraiser 4? Lijepo saznajemo kako je nastalo, cenobiti i njihove specijalnosti su odlične puno je bolji od 6 ili 7 dijela, 8 mi uopće nije bio loš ali se naravno ne može mjeriti sa prva tri. Ne znam koji se još film toliko drži priče kao Saw ali i taj film već postaje monoton i naporan, dakle ne valja ni kad se pokuša sa nečim novim a niti kad se drži jednog te istog. Ljudi nikad nisu zadovoljni