Što ste zadnje kupili?
- john_constantine
- gandalf
- Scarface
HorrorHR wrote:i jel se moze od tog libellusa naruciti "na daljinu"? tipa platim im na racun sve pare + troskove slanja u rijeku ili nesto slicno?
Može, zašto ne, doduše ja uziman pouzećem, al ako može to, može i uplata na račun.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
evo, dobio sam od libellusa hellblazer opasne navike (hm, nisam siguran koliko je zapravo beli put izdao hellblazera, ali ovo su epizode koje je radio Garth Enis, i radi se jednim od najboljih epizoda Hellblazera gdje John constantine dobiva rak, i pregenijalne epizode, naročito završetak, tako da je napravljen dosta veliki preskok), watchmen (isto genijalan strip, ali dosta težak za čitanje i traži pažnju, vremena i priliku za više čitanja, a superheroji su odlično prikazani, ali vjerujem da će film biti promašaj, teško da će to moći ekranizirati...)
i na kraju Blade of immortal - odlična scena kada Gilchi krene u akciju, naročito kada zaskoči dvojicu dok pišaju.
Scene borbe su i dalje odlične, ali tu mi se baš gubi neki užitak koji je imao serijal...
P.S.
Da, može se naručiti i platiti pouzećem. Iako se ne dobiva račun kao kod drugih knjižara, osoba s kojom sam se dogovarao je vrlo susretljiva, i zadovoljan sam.
i na kraju Blade of immortal - odlična scena kada Gilchi krene u akciju, naročito kada zaskoči dvojicu dok pišaju.
P.S.
Da, može se naručiti i platiti pouzećem. Iako se ne dobiva račun kao kod drugih knjižara, osoba s kojom sam se dogovarao je vrlo susretljiva, i zadovoljan sam.
Michel puši karu.
- Dragonrage
Novo u DVD kolekciji, pristiglo u posljednjih 2 mjeseca...
BTW...uspio sam uploadat veći dio svojih slika na Amazone UK i US i iskorititi ih kako sam namjeravao s početka...pa ako vidite da je customer sliku uploadao izvjesni Ognjen ili jednostavno Dragonrage...to su moje fotke...

BTW upiknuo sam si i ovo...

Fale mi još brojevi 2 i 9...s time da mi je 9-ku netko odnio ispred nosa LOL. Da...moram još uzeti i one special brojeve...
A kupio sam i ovo od jednog lika..

Od 1-55 broja...
BTW...uspio sam uploadat veći dio svojih slika na Amazone UK i US i iskorititi ih kako sam namjeravao s početka...pa ako vidite da je customer sliku uploadao izvjesni Ognjen ili jednostavno Dragonrage...to su moje fotke...

BTW upiknuo sam si i ovo...

Fale mi još brojevi 2 i 9...s time da mi je 9-ku netko odnio ispred nosa LOL. Da...moram još uzeti i one special brojeve...
A kupio sam i ovo od jednog lika..

Od 1-55 broja...
- Dragonrage
- splattergirl
- splattergirl
- splattergirl
- HorrorHR
- Site Admin
- Scarface
Mene samo zanima koliko recimo ti Dragonrage trošiš misečno na ova originalna izdanja, jer šta je previše, previše je.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.