Diskusija o knjigama, stripovima, amaterskim radovima horror, sci-fi i bliske tematike.
-
dr_gonzo
-
Evo ja sam trenutno u potrazi za:
"Legacy of Blood - A Comprehensive Guide to Slasher Movies" by
Jim Harper
"The Horror Movie Survival Guide" by Matteo Molinari i Jim Kamm
Nikako ni na koji naći ove dvi knjige....kao da su pisane u 19 stoljeću a ne 90-tih godina prošlog.

"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
-
Amstar
Misliš na hrvatskom ili... i pravu knjigu ili .pdf prepisku? Hrpu, moja jadna knjižnica daje samo ova nova sranja, maknuli su sve edicije Kentaura, ona džepna izdanja knjiga, gdje je bilo puno SF-a i horrora! Tako da sada i klasike kao Majstor i Margarita moram skidati sa neta i kvariti ionako ćorave oči.
-
Scarface
Harperovu knjigu san čita davno, al nije moja već prijateljeva, baš se i ne isplati toliko ju tražit.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
dr_gonzo
-
Thanks studeni... upravo kupih Horror Movie Survival Guide (napokon)
@Amstar - mislim u bilo kakvom formatu samo da ih mogu pročitati
@Ghostface - što ćeš kad me baš zanima ona, jerbo je jedna od rijetkih koja se tiče slashera...al jebote što je skupa 75$ preskačem
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
-
elrania
Amstar wrote:Tako da sada i klasike kao Majstor i Margarita moram skidati sa neta i kvariti ionako ćorave oči.
ma da.. pa sto nema npr. sekcija s ruskom knjizevnoscu?
bulgakov je sam po sebi pisac od vrijednosti i historijskog znacaja pa je malo smijesno da ga jedna knjiznica nema u ponudi, jer obicno stoji korice uz korice s dostojevskim, gogoljem itd.
-
A$H
Amstar wrote:Tako da sada i klasike kao Majstor i Margarita moram skidati sa neta i kvariti ionako ćorave oči.
lol..ja je bas citam..jos cirka 100str. do kraja..ali u papirnatom formatu..da mi oci ne pate..lol..

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Freddy
More Than One Universe-jel neko zna gdje se može nač od pokojnog Clarka
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
-
A$H
ebay
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!