O ukusima se ne raspravlja ali se govori da ce to bit najbolji album 2007...Gosp. wrote:Po mom mišljenju, bez ikakvog smisla nabacani riffovi.
Ali da se poslušati.
Glazba.
- Freddy Krueger
-
FilmTV
Ma ja se samo općenito zajebavam, nisam ga još čuo iako me interesira. Meni su MH propali sa Burning Red, to je samo dno od albuma i teško razočaranje nakon prijašnjih radova. Možda momci imaju asa u rukavu pa se vrate s poštenim albumom iako sam relativno skeptičanGosp. wrote:Nemojmo opet povlačiti temu tog albuma, opet će nastati galama!
- Evil Xander
A imaju u planu novi album? Strasno. Burning Red sam se trudio i trudio probaviti, sto je samo rezultiralo da Bulldozer nisam nikad ni cuo.FilmTV wrote: Ma ja se samo općenito zajebavam, nisam ga još čuo iako me interesira. Meni su MH propali sa Burning Red, to je samo dno od albuma i teško razočaranje nakon prijašnjih radova. Možda momci imaju asa u rukavu pa se vrate s poštenim albumom iako sam relativno skeptičan
Kad smo vec kod utvara proslosti, citam da Sepultura trazi novog bubnjara, s druge strane Igor je svirao nedavno s Maxom, a i Andreas bi navodno uletio ako treba. Bit ce da su pare spizdjene i treba upalit stojad'na da Brazilian Cash Cow opet zasvira.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- Freddy Krueger
Volis Burn My Eyes??Udvostruci mu energiju i inspiraciju i dobivas novi album...FilmTV wrote:Ma ja se samo općenito zajebavam, nisam ga još čuo iako me interesira. Meni su MH propali sa Burning Red, to je samo dno od albuma i teško razočaranje nakon prijašnjih radova. Možda momci imaju asa u rukavu pa se vrate s poštenim albumom iako sam relativno skeptičanGosp. wrote:Nemojmo opet povlačiti temu tog albuma, opet će nastati galama!
Skoro sam jebo jucer.Skoro sam jebo danas.
Jebem skoro svaki dan...
Jebem skoro svaki dan...
- HorrorHR
- Site Admin
- Evil Xander
Pro-pain mi spadaju u rang s Crowbarom, legendardni bend za koji me zivo zaboli.HorrorHR wrote:Ja upadam periodično ovdje kao padobranac, ali eto mogu reći da sam u amerke kupio (u opskurnom buyout aranžmanu sa FilmTVom) dva albuma Pro-paina koje nisam imao i sada su mi konstantno na repeatu u iPodu. Mucho dobro
Tzv. genericka brutala, kao da biram izmedju brus papira broj 13 i 34, brus papir kao brus papir...
- Evil Xander
Zasto mi ovo smrdi na nesto tipa Midian od CoF-a? Tipa, super mi je na prvih 5 slusanja - mjesec dana, a onda ode u povijest dok lupam play na the forest whispers my name.Freddy Krueger wrote:
Volis Burn My Eyes??Udvostruci mu energiju i inspiraciju i dobivas novi album...
Sorry, al cisto sumnjam da ce ikad uspjeti vise snimiti ista slicno BMM/TMTC...
-
FilmTV
Naaaah, Crowbar je puno sporiji iako su delicija zvukaEvil Xander wrote:Pro-pain mi spadaju u rang s Crowbarom, legendardni bend za koji me zivo zaboli.
Dobra brutala je dobra brutalaEvil Xander wrote:Tzv. genericka brutala, kao da biram izmedju brus papira broj 13 i 34, brus papir kao brus papir...
- Evil Xander
A ne znam, imam tu nekakvu kompilaciju sa slijedecim izvodjacima, vjerujem da bilo koji od njih ako poslusas cijeli album ide u tom smjeru:HorrorHR wrote:Slobodno podijeli još sličnih "brus papira", nikada dovoljno takvih bendova u ajpodaEvil Xander wrote:Tzv. genericka brutala, kao da biram izmedju brus papira broj 13 i 34, brus papir kao brus papir...
- As I Lay Dying
- Cancer Bats
- Drop Dead, Gorgeous
- I am Ghost
- 12 Gauge Alliance
- HorrorHR
- Site Admin
-
FilmTV