uh, ja nisam nikada pronasla volje za raditi u tome, mada mi je djelovalo fora neko vrijeme. program mi stoji koje 3-4 godine zaprzen negdje i ceka bolje dane
Ok je...pa čak i super za prvi put. Mene je uvijek živciralo mapiranje u UW maping...nikada nisam baš pošteno ovladao time...ali zato modeliranje i sama animacija...Bog Bogova...hehehe
BTW ja crtam ovih dana nešto za frenda...budem stavio ovdej da čujem mišljenja hehe...
hvala, ovo je u stvari remake moje prve "prave/ozbiljne" slike koju sam napravio u 3D-u prije par godina, a koja je umrla skupa sa mojim starim kompom, pa sam ovo složio po sjećanju.. sve je isto jedino su svi zidovi bili u drvu. sve sam vlastoručno dizajnirao i složio, osim ovih stabiljka, to (ti) vidiš i znaš. meni relativno ok ide s tim jednostavnijim geometrijskim tijelima, teksturama i samom kompozicijom, ali modeliranje (editable mesh, poly itd. znaš već na kaj mislim) mi je trn u oku za sada i morat ću se ozbiljnije pozabaviti time. radio sam nešto prije, ali to je sve bilo u nekih 20tak poligona (po plohi) i nikad nisam uspio dobiti baš savršene obline, krivine i sl. , ali je ličilo na nešto.. practice made perfect, i belive..
Eto, rekoh da i ja nešto novo upoladam...dakle krenimo redom...
Ovo je zadnju uradak koji sam radio...i zapravo još uvijek radim jer nije gotovo. To je nekakv "promo" za neki strip kojeg je jedan frend osmislio...neću sad u detalje jer nemam pravo na to, samo ću reći da bi ovi crteži trebali poslužiti kao mamac za neke ljude koji se profesionano bave stripom. Prva strana je gotova i na prvoj slici možete vidjeti kako izgleda u originalu (olovka na papiru), ovo ostalo sam se malo zafrkavao u photoshopu hehe. A druga strana je tek u skici, na njoj počinjem raditi ovaj vikend..
Ovo su neke naslovnice i ilustracije koje sam radio za jednu izdavačku kući, za dječje knjige. Opet neču u detalje jer nemam pravo na to. Osobno sam zadovoljan samo sa ovom srednjom naslovnicom...a ilustracije su ispale Ok...baš onako simpatično..za klince.
E ovo je jedna nikada dovršeni porjket koji sam u biti radio u sklopu posla. To je trebao biti neki fantasy 3D animirac za švabe, ali projket nije nikada dovršen...ovo su neki nedovršeni rendovi jednog segmenta kojeg sam ja radio...