Hellboy II: The Golden Army
- Aryx
- green man
- lord
- Dragonrage
Eto...izašao kod nas Hellboy 2...i na DVD-u i na Blu Rayu. DVD izdanje je izašlo u tri oblika. Jedno je obično jendostuko izdanje drugog filma...drugom je dvostuko u paketu s prvim filmom (samo filmovi, bez dodataka), i treće je dvostruko DVD izdanje sa dodacima u steelbook pakiranju...ovako izgleda (slika je s interneta)...

Zanimljivo je što se uz to izdanje besplatno dobije i ova figurica...

Pa ono...tko je zainteresiran, nek požuri dok ima zaliha...

Zanimljivo je što se uz to izdanje besplatno dobije i ova figurica...

Pa ono...tko je zainteresiran, nek požuri dok ima zaliha...
- moko
jučer sam baš gledala film ponovno i stvarno je dobar...
meni osobno najžešća scena tj. najsmiješnija je kad se hellboy i abe nalokaju i pjevaju ljubavne pjesme
iako mi je zadnja scena borbe u hellboyu I. puno bolja i efektnija, vjerojatno zato što njemu izrastu rogovi pa ima stvarno "motherfucker look"
meni osobno najžešća scena tj. najsmiješnija je kad se hellboy i abe nalokaju i pjevaju ljubavne pjesme
iako mi je zadnja scena borbe u hellboyu I. puno bolja i efektnija, vjerojatno zato što njemu izrastu rogovi pa ima stvarno "motherfucker look"
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]
- elrania
- A$H
a gle nije horror film, ali je horror od filma..elrania wrote:totalni fail od filma, usudim se rec.
jedinica mi nije bila nista posebno, al sam je 2x pogledala bez problema, no jezim se od pomisli da bih i drugi dio tako.
i jos mi nije previse jasno sto ovo radi u horror podforumu
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Eat Your Brains
- Scarface
- Dragonrage
- elrania
nisam jos gledala, ne bih znala, ali meni je hellboy 2 svejedno bio traumaticno iskustvo.Dragonrage wrote:Naprotiv...naprotiv...za razliku od jednog Mirrorsaelrania wrote:totalni fail od filma, usudim se rec.
jedinica mi nije bila nista posebno, al sam je 2x pogledala bez problema, no jezim se od pomisli da bih i drugi dio tako.
i jos mi nije previse jasno sto ovo radi u horror podforumu![]()
- Dragonrage
LOL...onda sam te zamjenio sa metallicatelrania wrote:nisam jos gledala, ne bih znala, ali meni je hellboy 2 svejedno bio traumaticno iskustvo.Dragonrage wrote:Naprotiv...naprotiv...za razliku od jednog Mirrorsaelrania wrote:totalni fail od filma, usudim se rec.
i jos mi nije previse jasno sto ovo radi u horror podforumu![]()
Mislim da bi trebala Hellboyu dati još jednu priliku...mislim, ipak je riječ o jednom od bolji prošlogodišnjih filmova, a to nipošto nemre biti zato jer je loš. Slabiji je od originala, ali opet tako savršen u mnogo segmenata...ali ne da mi se sad nabrajati i objašnjavati...kad čovjek neš ne voli...onda jebi ga...ne voli...
- elrania
pih...Dragonrage wrote:LOL...onda sam te zamjenio sa metallicatelrania wrote:nisam jos gledala, ne bih znala, ali meni je hellboy 2 svejedno bio traumaticno iskustvo.Dragonrage wrote: Naprotiv...naprotiv...za razliku od jednog Mirrorsa![]()
![]()
![]()
Mislim da bi trebala Hellboyu dati još jednu priliku...mislim, ipak je riječ o jednom od bolji prošlogodišnjih filmova, a to nipošto nemre biti zato jer je loš. Slabiji je od originala, ali opet tako savršen u mnogo segmenata...ali ne da mi se sad nabrajati i objašnjavati...kad čovjek neš ne voli...onda jebi ga...ne voli...
uh, nije hellboy bas nesto za sto bih odvoijla vremena da mu dam jos jednu sansu. bio mi je naprosto prenaporan... vizualno mi je zgodan, ali apsolutno mi se nista drugo u filmu nije svidjelo... kad se sjetim tog filma padne mi na pamet kak bi bio odlican mom braticu koji sad ide u osnovnu. ne zelim vrijedati nikoga, al dozivljavam ga nekako najpogodnijim za tu razinu...
ne svida mi se. tocka.
cak me iznenadilo kad mi je ash reko neki dan da ni njemu bas nije nes