Koju ste knjigu zadnju čitali?
- elrania
- cactus
Robin Cook-pomalo slučajno cijeli serijal njegovih knjiga uključujući naravno vručicu.komu i invaziju. Uglavnom se može reći da su to medicinski trileri iako vrlo često postižu atmosferu dostojnu horror majstora. Knjige se lako čitaju iako su protkane činjenicama u skladu sa temom što često dovodi do upotrebe medicinske terminologije.
- Asfodel
Zanimljivo zvuči. U kojoj se mjeri može usporedit s Cornwell i Gerritsen?cactus wrote:Robin Cook-pomalo slučajno cijeli serijal njegovih knjiga uključujući naravno vručicu.komu i invaziju. Uglavnom se može reći da su to medicinski trileri iako vrlo često postižu atmosferu dostojnu horror majstora. Knjige se lako čitaju iako su protkane činjenicama u skladu sa temom što često dovodi do upotrebe medicinske terminologije.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
Nisan pročita nijednu knjigu već skoro godinu dana, šta je užasno, i nikako da uvatin vrimena, veliki gubitak, a toliko je toga šta želin pročitat.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
- gandalf
To sam i ja govorio, ali sada svaki dan pomalo čitam i polako se vraćam u formuAsfodel wrote:To ti je zbog fucksaGhostface wrote:Nisan pročita nijednu knjigu već skoro godinu dana, šta je užasno, i nikako da uvatin vrimena, veliki gubitak, a toliko je toga šta želin pročitat.
Sad čitam: Henri Charrière - Papillon
- maddjuro
ja uglavnom na faxu i citam, da brže predavanja prođugandalf wrote:To sam i ja govorio, ali sada svaki dan pomalo čitam i polako se vraćam u formuAsfodel wrote:To ti je zbog fucksaGhostface wrote:Nisan pročita nijednu knjigu već skoro godinu dana, šta je užasno, i nikako da uvatin vrimena, veliki gubitak, a toliko je toga šta želin pročitat.![]()
Sad čitam: Henri Charrière - Papillon
I may be an idiot, but i am no fool.
- Donnie Darko
- moko
za sve ljubitelje malo morbidnih priča o likovima koji su autodestruktivni i vode jedan klošarski život sa puno cuge, droge i žena
Charles Bukowski-Pošta
(obavezno)
Henry Miller-Rakova obratnica
i sad čitam William S. Burroughs-Junky
za sad mi je knjiga izvrsna jer je knjiga neki spoj njegove filozofije i stanja dok recimo po mjesec dana sjedi na podu u istoj odjeći i samo se dopa
Charles Bukowski-Pošta
Henry Miller-Rakova obratnica
i sad čitam William S. Burroughs-Junky
za sad mi je knjiga izvrsna jer je knjiga neki spoj njegove filozofije i stanja dok recimo po mjesec dana sjedi na podu u istoj odjeći i samo se dopa
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]
- elrania
- moko
- Freddy
- DEXTER
- Donnie Darko