ocijenite avatar osobe iznad
- elrania
- elrania
- DEXTER
- Wendigo
heh, vidim da je zajeb sa izgovorom. veliš, ash mi može biti primjer, ha?elrania wrote:ohoho, jaha, du började att skriva lite på svenska; mycket bra. jag hoppas att det ska vara inget problem med ditt uttalet
titta, ash, här finns en bra förebild för dig
khm, 4/10.

ot: 7/10
Last edited by Wendigo on 05 Feb 2009, 02:00, edited 1 time in total.
- A$H
bas suprotno..Wendigo wrote:heh, vidim da je zajeb sa izgovorom. veliš, ash mi može biti primjer, ha?elrania wrote:ohoho, jaha, du började att skriva lite på svenska; mycket bra. jag hoppas att det ska vara inget problem med ditt uttalet
khm, 4/10.(ako sam dobro shvatio i na šturo preveo
). sve u svemu zanimljiv jezik. volio bih naučiti neki švedski ili norveški jednog dana, čisto iz osobnog gušta..

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
nej, jag sa att jag hoppas att det ska vara inget problem med ditt uttal, inte att det finns problemet för jag lysnade inte på dig när du pratade svenska. men det är normal att du ska ha problemet med det för det är inte lätt att tala dessa språk.Wendigo wrote:heh, vidim da je zajeb sa izgovorom. veliš, ash mi može biti primjer, ha?elrania wrote:ohoho, jaha, du började att skriva lite på svenska; mycket bra. jag hoppas att det ska vara inget problem med ditt uttalet
khm, 4/10.(ako sam dobro shvatio i na šturo preveo
). sve u svemu zanimljiv jezik. volio bih naučiti neki švedski ili norveški jednog dana, čisto iz osobnog gušta..
repetitionen, repetitionen, repetitionen... (t.ex. det uttalas "repeti(š+h)unen")
ah, du vet var du kan börja att läsa det.

och vad gör du här? varför ät du inte i sängen?

ot: 8/10
- Apokaliptik