The Howling i Nosferatu uskoro na kioscima...
- john_constantine
- dr_gonzo
- maddjuro
Dragonrage wrote:Zašto ih kopiraš ak si ih kupio???Djuro19 wrote:upravo kopiram ova dva filma![]()
![]()
nisam, ja uzeh flasha i stargate, a frend mi je uzeo howling i nosferatu. pa ja spržim njemu svoje i sebi njegovo. jer mi je svejedno jeli dvd orginal il ne, glavno da je ista kvaliteta ko i orginala
I may be an idiot, but i am no fool.
- Vorador
Šta si dlu!!!! To ti je ekskluzivni booklet!! Još najbolje da to vadim.horrorfan wrote:mda sto se tice samog filma kvaliteta slike je ok zvuk je dolby digital(nisam nigdje vec dugo vremena vidio dts) izbornik je odlicno napravljen vidi se da nije prek kurca i vorador izvadi si onu reklamu kaj viri iz kutije!
- Donnie Darko
- Zombiemachine
-
Impaler
dosadni filmovi, nosferatu sam gledao 3 dana sa pauzama,
posebno nervirajuce u nosferatu su gradovi koji su sve neki cisti tipicni eu njemacko/austrijski manji gradovi kao iz serije rex i "lugarnica"(?), ocekivalo bi se nesto prljavije za to doba. (ajde nakon sat i pol se pojavljuju stakori, isto neki sterilni)
a howling jos uvijek stoji na negdje 30 minuta.
posebno nervirajuce u nosferatu su gradovi koji su sve neki cisti tipicni eu njemacko/austrijski manji gradovi kao iz serije rex i "lugarnica"(?), ocekivalo bi se nesto prljavije za to doba. (ajde nakon sat i pol se pojavljuju stakori, isto neki sterilni)
a howling jos uvijek stoji na negdje 30 minuta.
NO FATE