U kojem ste Slasheru najlakše otkrili ubojicu
-
Wheel Smith
U kojem ste Slasheru najlakše otkrili ubojicu
ja u my bloody valentine i screamu i još ovako neke u b hororčićima... u orginalnom screamu je lako skužit ko kolje, a u my bloody valentine sam zaključio nakon 45 min.... - btw znate li neki slasher di je tesko skuzit ubojicu?
- DEXTER
My Bloody Valentine i Urban Legend. U prvome je prelagano za otkrit tko je killer, a u Urban Legend je bilo logično da je ta osoba ubojica jer nitko nije sumnjao na nju
I Haute Tension isto. Bila je jedna ključna rečenica
I Haute Tension isto. Bila je jedna ključna rečenica
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- john_constantine
- horkolerbus
- Scarface
Ne bi baš reka da je u Screamu lako otkrit ubojicu, u drugom i trećem je dosta očito, al u prvom baš i ne, pogotovo zbog podvostručenja uloge.
U biti, ni u jednom slasheru nisan stoposto zna ubojicu jer ako bi i pogodija, dok film traje uvik postoji ono "a šta ako..." tako da je do samog kraja ipak sve neodlučno. Zato su mi najžešći oni koji kao otkriju tokom filma neki nenadjebivi detalj po kojem odma znaju, yea right.
U biti, ni u jednom slasheru nisan stoposto zna ubojicu jer ako bi i pogodija, dok film traje uvik postoji ono "a šta ako..." tako da je do samog kraja ipak sve neodlučno. Zato su mi najžešći oni koji kao otkriju tokom filma neki nenadjebivi detalj po kojem odma znaju, yea right.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Ja sam u 3. minutu Halloweena znao ko je ubica !!!!111Ghostface wrote:U biti, ni u jednom slasheru nisan stoposto zna ubojicu jer ako bi i pogodija, dok film traje uvik postoji ono "a šta ako..." tako da je do samog kraja ipak sve neodlučno. Zato su mi najžešći oni koji kao otkriju tokom filma neki nenadjebivi detalj po kojem odma znaju, yea right.
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]
-
Wheel Smith
Mairosu wrote:Ja sam u 3. minutu Halloweena znao ko je ubica !!!!111Ghostface wrote:U biti, ni u jednom slasheru nisan stoposto zna ubojicu jer ako bi i pogodija, dok film traje uvik postoji ono "a šta ako..." tako da je do samog kraja ipak sve neodlučno. Zato su mi najžešći oni koji kao otkriju tokom filma neki nenadjebivi detalj po kojem odma znaju, yea right.
- dr_gonzo
Ipak mi je draže otkrivati ubojicu u krimićima (tu sam fenomenalan) ili u filmovima Sherlocka Holmesa i ekipe (ide me, ali ponekad zapnem)...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
Wheel Smith
-
arminio
- Freddy
hehe,to je moje područje,u krimićima 90% otkrijemdr_gonzo wrote:Ipak mi je draže otkrivati ubojicu u krimićima (tu sam fenomenalan) ili u filmovima Sherlocka Holmesa i ekipe (ide me, ali ponekad zapnem)...
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Scarface
Ok, ajmo se svi sad hvalit kako uvik otkrijemo ubojicu u najkompliciranijem trileru, krimiću, slasheru ili whatever. Gluposti, al bar znan da u Saw-u ama baš niko nije moga pogodit kraj, ko kaže suprotno laže.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.