Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
A$H

Post by A$H » 28 Jan 2009, 20:35

ahh tu igru sam prosao vec bezbroj puta..steta kaj su drugi dio toalno zasrali..radi love i jer su papci..

sa macetom su naj kilovi..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

DEXTER

Post by DEXTER » 28 Jan 2009, 20:41

A$H wrote:ahh tu igru sam prosao vec bezbroj puta..steta kaj su drugi dio toalno zasrali..radi love i jer su papci..

I ja isto. Nedavno sam počeo igrat 2. dio, ali mi je bio predosadan (užasno me živcira onaj blur kad kolješ nekog).
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Jan 2009, 20:52

A$H wrote:ahh tu igru sam prosao vec bezbroj puta..steta kaj su drugi dio toalno zasrali..radi love i jer su papci..

hm, je, probao sam tu dvojku, ima ono više nasilja, ubijanja i slično, ali priča mi je bila lošija... grafika ista, a i nekako je lošije igrati na ps2 nego mišem i tipkovnicom.
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 28 Jan 2009, 23:00

sa srpom su prejebeni killovi. 8)

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 29 Jan 2009, 16:48

Ja sam u manhuntu najvise voleo da ubivam sa kesom :D
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

Wendigo

Post by Wendigo » 29 Jan 2009, 18:00

kesa je brutala, pogotovo zadnji kill.. :kasapljenje: :mrgreen:

olio

Post by olio » 03 Feb 2009, 22:45

Dragonrage wrote:
olio wrote:ja ne vidim smisla u ps3 sa èipom
ps3 bez multiplayera i patcheva za igre :(
ALi vidiš...PS3 ima multiplayer...ti možeš gotovo sve igre igrati online akoimaš internet, naravno...za to ti trebaju originali. Ali ista stvar je i sa PC-em...ako hoèeš online igru...moraš imati original.
da ali ako bude baš èip kao npr Xbox360 i Wii (valjda) onda uopæe neæeš imat moguænost,kada ugradiš èip, da igraš na internetu ili se na njega spojiš (spajanje na PSN)

Hec

Post by Hec » 03 Feb 2009, 22:49

ma to nece bit tako lako;

1. Blue ray je tesko i sporo prziti zasada i jos teze probiti zastitu sa neznam kakvim nezamislivim programima
2. Bilo preskupo kupovati prazne blue ray medije i prziti kao pirat, bolje sam sebi skidat i przit
3. Pola igara se moze kupiti na internetu u ps3 OSu tako da nece biti veliki izbor i mozda uopce mogucnost zbog chipa
4. Cjene ce kad tad morati pasti, pa cemo i mi moci uzivati normlano u originalima a ne kupovati sprzene
5. Kolko bi kostao chip? xDDD
"Six strings to cover fear..."

olio

Post by olio » 03 Feb 2009, 22:56

Cannibalist wrote:ma to nece bit tako lako;

1. Blue ray je tesko i sporo prziti zasada i jos teze probiti zastitu sa neznam kakvim nezamislivim programima
2. Bilo preskupo kupovati prazne blue ray medije i prziti kao pirat, bolje sam sebi skidat i przit
3. Pola igara se moze kupiti na internetu u ps3 OSu tako da nece biti veliki izbor i mozda uopce mogucnost zbog chipa
4. Cjene ce kad tad morati pasti, pa cemo i mi moci uzivati normlano u originalima a ne kupovati sprzene
1. Uopæe ne misle napraviti da se igre prže na blu ray nego da se pokreæu preko iso slika sa hard diska (veæ ima za skinuti neke igre za ps3 kao iso)
4. Da istina, a i dobra stvar su mi platinum izdanja po 250 kn :D

Hec

Post by Hec » 03 Feb 2009, 23:00

olio wrote:
Cannibalist wrote:ma to nece bit tako lako;

1. Uopće ne misle napraviti da se igre prže na blu ray nego da se pokreću preko iso slika sa hard diska (već ima za skinuti neke igre za ps3 kao iso)
4. Da istina, a i dobra stvar su mi platinum izdanja po 250 kn :D
1. sta ako ps3ov OS nebude ocitavao ISO ili bilo koji img :D , i da li ce se moc crackat program za ocitavanje imaga? i to nece biti free ili trial, morat cemo kupovat xDD

DEXTER

Post by DEXTER » 03 Feb 2009, 23:04

Prošao Jaws: Unleashed 8) :lol:
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

olio

Post by olio » 03 Feb 2009, 23:06

zapravo ideja je napraviti image reader za ps3 umjesto èipa ali treba puno zaštita zaobiæi pa ga zato još nema i nezna se kada æe a ako bude software uvijek æe se moæi besplatno nabaviti :)

pomoæu nekog softwarea/spešl diska nedavno je moguæe igranje ps 2 sprženih igara na ps3 trenutno samo za konzole iz japana, trebao bi to uskoro izaæi i za ostale konzole

Hec

Post by Hec » 03 Feb 2009, 23:10

reko mi frend da se prave infected chipovi no nezna se da li ce moci citat image

maddjuro

Post by maddjuro » 04 Feb 2009, 01:27

pitanje za one koji imaju nintendo DS
zanima me koliko dođe onaj neki dodatak u koji se stavi ona mala meorijska kartica kakova se za fotiće koristi tako da se s neta mogu skinut romovi za , segu genesis, snes, nes isl i igrat na DS-u
i kako to ustvari funkcionira? dal se samo umetne i gotovo ili...?
I may be an idiot, but i am no fool.

Wendigo

Post by Wendigo » 04 Feb 2009, 10:04

maddjuro wrote:pitanje za one koji imaju nintendo DS
zanima me koliko dođe onaj neki dodatak u koji se stavi ona mala meorijska kartica kakova se za fotiće koristi tako da se s neta mogu skinut romovi za , segu genesis, snes, nes isl i igrat na DS-u
i kako to ustvari funkcionira? dal se samo umetne i gotovo ili...?
ovak: DS ima 2 card slota, jedan za NDS (slot 1) i drugi za GBA (slot 2). u slučaju da kupiš "M3 DS real" flash card (najbolja rekao bih, a i nema sad baš neki veliki izbor) za koju neznam kolko točno košta frend mi je prodao, kupiš si micro SD karticu (kao za fotiće, mobitele...) i čitač za nju (najbolje u kompletu uzeti) i preko toga stavljaš romove u tu flash karticu za slot 1. da bi igrao GBA igre, moraš uštekati GBA (ja imam G6 karticu) slot 2 koji je također i slot za rumble pack. da, samo se micro SD kartica umetne u flash card, a romove i saveove stavljaš c/p metodom. a za emuliranje nisam siguran, ima na netu dosta "homebrew" aplikacija za DS, možda je već netko složio neki emulator..

Post Reply