"Joker" ubio troje ljudi

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
john_constantine

Post by john_constantine » 24 Jan 2009, 19:16

SICK FRIK wrote:
Boby wrote:Kazne i zakoni tu mogu malo učiniti; psihopati su postojali i prije naše ere a postojat će i dalje. Ništa napisano ili propisano na papiru neće sprijačiti poremećeni um da iziđe
Oni IDIOTI Prištavi iz Menze što nikad još nisu ni vidjeli p****
Predlozili su da se NE SMIJU Oženiti/udati "Mentalni bolesni" i jadni ljudi što prose po gradu. :shock: :shock:
Samo zato jer ne služe društvu i okolini... :cry: :shock: :shock:

Jebeni štreberi, svi briju na neku SUPER-WOW-AWESOME Inteligenciju... :twisted:
Misle da su najpametniji. Je*eš njihovu INTELIGENCIJU i ZNANJE. :roll:
Treba "poslušat" srce pa nek onda odluce šta je pravedno. Ali ne, oni samo briju na inteligenciju i logiku...
A ostali što nicem ne služe, njih ko je*e. :cry:

Evo par linkova o MENZI!!!
http://www.google.com/search?hl=hr&rls= ... =mensa&lr=
:lol: Ah, to je već i prije zabranjeno i bez mense. Crkva ne želi vjenčati kao gluhonijeme jer ne mogu izgovoriti riječ za obred. A kamoli mentalno bolesne ili retardirane...
Michel puši karu.

Boby

Post by Boby » 24 Jan 2009, 19:39

@Cons
Ne vjerujem da su još toliko daleko otišli; možda ima takvih pojedinaca (poput onih koji nisu htjeli vjenčati par zbog muškarćeve impotencije) ali običan svećenik to ne uzima u obzir jer u kršćanskom poimanju braka se ne spominju fizički hendikepi kao hendikepi za sklapanje braka.

A što se tiče psihopata; zakoni uopće niti ne služe kao upute za njihovu rehabilitaciju već samo propisuju sankcije. Mentalne ustanove obavljaju tu funkciju a tamo bi trebali biti kompetentni ljudi. Sve se na kraju vraća na roditeljstvo i obitelj jer se samo tamo može spriječiti krivi put kojim neko oštećeno dijete može krenuti. Evo baš sam sada čuo na TV-u, ovaj psihopat kaj je napao jaslice ima samo 20 godina

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 25 Jan 2009, 12:49

Čujte psihopata i skroz munjenih luđaka uvijek ima, a uvijek je i bilo ubojstava raznih vrsta. Danas informacije idu svud po svijetu - telvizija i internet. Samo što je danas Televizija otišla predaleko...

Pogledajte samo kako likuju oni u dnevniku (NOV@ i RTL televizija....dok još malo i HTV će ići njihovim stopama) kad se dogodi neki masakr ili neko sočno ubojstvo...to im je važnije od svega (sex i ubojstvo najbolje prodaju, a ostalo tko jebe).
Evo kad bi se gledao prosjek na vijestima ili dnevnicima onda bi to bilo ovako:
- još jedna bomba na pjasu Gaze ubila 50 ljudi i ranila 120 (pa onda ubace lsliku raznijetih leševa i ljudi bez nogu...u 19.30h!!!)
- muž ubio ženu i njenih dvoje prijateljica (slika krvavog parkirališa...možda prekriveni leš)

i onda se te vijeti tako redaju....rijetko koja lijepa vijest dođe u udarni termin

Mediji su racimo najviše krvi što je Jack Trbosjek ovako poznat (a bilo ih je i prije i poslije koji su bili 100 puta gori i žešći i luđi ser. ubojice od njega)

Za mene nisu samo psihopati i luđaci oni koji odjendom odluče u svojoj munjenoj glavi nekoga skrtatiti za glavu (ove čak i razumijem jer su ultra bolesni ljudi, koje treba medicinski liječiti u za to određenim mjestima), nego su i za mene takvi svi oni koji te žele namlatiti bez ikakvog razloga...samo zato jer se njima mlati ili si imao tu nesreću da se tu nađeš.
Mislim na one tučaroše koji jedva čekaju subotu da u nekom ubiju boga ne misleći na posljedice da bi mogli nekoga ubiti ili doživotno osakatiti, e a kasnije kad ih murija uhvati plaču kao pičke i govore da nisu htijeli da se slučajno dogodilo....

Najviše se čudim nekim navijačima koji u stvari i nisu navijači nego ljudi koji su na utakmici samo da bi se dobro namlatili i nekome razbili glavu. E to su prave psihopate....

Možete li zamisliti psihu čovjeka koji vas bez razloga ide isprebijati samo zato jer ste: Srbin, Slovenac, Hrvat ili neke druge nacionalnosti ili navijate za neki klub? I onda te tako sredi da imaš poslijedice cijeli život....

Evo primjera:

U zagrebačkom parku Ribnjak sinoć je, desetak minuta prije ponoći, najvjerojatnije nožem na smrt izboden 18-godišnjak, počinitelj još uvijek nije poznat a na kriminalističkoj obradi je 30-tak osoba uglavnom mlađe dobi, izvijestila je danas glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke Aleksandra Ljuba.

Na konferenciji za novinare rekla je da se 15-tak mladića i djevojaka jučer navečer okupilo u parku Ribnjak na rođendanskoj proslavi.
U jednom trenutku došla je druga skupina mladića te je među njima došlo do verbalnog i fizičkog sukoba koji je završio na ovako tragičan način, rekla je glasnogovornica Ljuba. Osamnaestogodišnjak je zadobio tri ubodne rane oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem, od kojih je na mjestu preminuo.
Neslužbeno se doznaje da je riječ o Frani D. iz Zagreba i da je uboden u prsa.
Ubodnu ranu (u bedro), koja je okarakterizirana kao lakša tjelesna ozljeda zadobio je i 17-godišnjak te je zadržan na liječenju u KB Dubrava.
Kriminalistička obrada je u tijeku i nakon što budemo znali više, izvijestit ćemo javnost, rekla je Ljuba.
Navela je da su dojavu dobili neposredno nakon što se ubojstvo dogodilo i tamo su zatekli mladića koji je žrtva kaznenog djela i osobe koje su dovedene u službene prostorije policije.

Vidim da su kasnije svi plakali i žalili za tim tipom što je umra od zadobivenih rana.
A nitko se niti ne pita šta je imala njegova grupa upoće došla zajebavati ove koji su mirno pili i uživali ne dirajući nikoga?

Po meni sve izgleda ovako (samoodbrana):
- tip se došao kurčiti sa svojom ekipom i zajebavati ovu drugu ekipu (možda i štogod zdipiti), ali nije računao na to da netko od njih neće više trpiti ta sranja i lijepo je izvadio nož i kokuno ga je (pa se ti Pero sad jebi)...a onda se vaćina razbiježala kako to inače priliči (svaka čast na prisebošću onih koji su ostali i koji su tipu pomagali)

E, sad ovo je moj dojam iz novina i sa TV-a, ako griješim onda se izvinjavam na gore rečeno...

Činjenica je ta da nekad stvarno nemaš izbora zbog neke budale moraš reagirati iznimno smrtonosno jer je na snazi ona - ili on ili ja...
Najgore je kasnije što te sud gore gleda nego da si ratni zločinac, a onaj tko je izazvao sve to sranje na njega se gleda kao žrtvu (dobro možda i jeste žrtva...žrtva svoje gluposti i oholosti)...

Eto recimo kod mene, ja sam jako sretan što živim u Šibeniku koji ima 35 000 stanovnika, gdje svatko svakoga zna i gdje se pizdarije baš i ne događaju često, ali kad se dogode onda se o tome priča danima...
Kod nas se dogodi koja provala ili bude nekad i tuča (čudo da ih je tako malo u zadnjih 5 godina), ali većinom su to mulci od 15 godina (za takve jebivjetre ni nemam drugog izraza nego mulci...umjesto da ganjaju cure i pijuckaju pivo oni se mlate).

Evo u mojih 30 godina u Šibeniku su se dogodila samo 3-4 žestoka slučaja na koji su se svi žgražali:
- neki tip ubio ženu i ljubavnika te ih isjekao na male komadiće, te ih stavio u kofere i kad je bio u vlaku lijepo ih jednog po jednog bacao. Kasnije je na dijelove tijela naišao neki tip koji se vraćao iz polja...to je bilo baš u vrijeme kad sam se ja rodio

- sljedeće što se deilo je događaj iz 2001:
Darko Nakić (23) je u stan obitelji Tanfara koji se, inače, nalazi kat ispod stana Nakićevih na predjelu Krvavice, došao s izravnom namjerom da ubije maloljetnog učenika Obrtničke škole Petrom Tanfarom (17), s kojim je prijateljevao, a vezivala ih je i strast prema motorima. Smrtonosne ozljede glave nanio mu je udarcima čekićem, a nakon toga, iako je Tanfara bio mrtav, nastavio ga je ubadati nožem zadavši mu 11 ubodno-prohodnih rana u srce, pluća i re3bra i na kraju zadavivši ga produžnim električnim kabelom.
Motiv ovog ubojstva je koristoljublje jer je Nakić iz stana Tanfarinih odnio zlatninu koja je pronađena ispod starog štednjaka na predjelu Podsolarsko, te u garaži nejgova oca

I to se dogodilo 150 metara od moje kuće. barem je dobio paprenu kaznu od 30 godina.

- Najnoviji slučaj je:
Tomislav Kovak (42) dobio je 10 godina zatvora jer je u siječnju u Bilicama kraj Šibenika autom pregazio ženina ljubavnika. Kovak je Zorana Bujasa (52) dočekao pred kućom i više puta namjerno pregazio. Tada je izašao iz auta, iscipelario Bujasa i ponovno ga gazio dok se nije uvjerio da je mrtav. Kovak je na suđenju priznao da je pregazio Bujasa

Imam sreću da živim u ovom zaboravljenom gradu. A najbolje je što svi znaju svakoga i kad se dogodi neka pizadarija sve se već zna i tko koga i gdje pa i zašto...
Kod nas imaš možda 3-4 koja su totalno opičena u glavu, no oni me ne brinu nego par ovih što izigravaju mafijaše i što se kurče po gradi...kao nitko im ništa ne može.

Da zaključim:
- Ja se držim one: "- I won't be wronged. I won't be insulted. I won't be laid a-hand on. I don't do these things to other people, and I require the same from them. " što je rekao John Wyne u "The Shootist" (1976) i tih se pravila držim...
- Blažena Kina sa svom smrtnom kaznom... (slučaj: Smrtne kazne za mlijeko s melaminom)

Evo još jedan slučaj: Tri bivša šefa kineske državne tvrtke za proizvodnju bakra danas su osuđena na smrtnu kaznu i doživotni zatvor zbog mita i pronevjere više od 10 milijuna dolara, javila je agencija Sinhua. Potpredsjednik Junan grupe, Yu Veiping, koji je bio zamjenik predsjednika te grupe od 2000. 2007., osuđen je na smrtnu kaznu zbog primanja mita i pronevjere 10,3 milijuna dolara

Eh da tako kod nas uvedu koliko bi njih iz sabora bilo na spisku za smrtnu kaznu...to je nabolji lijek za suzbijanje korupcije. Jel kradeš ode glava!
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 25 Jan 2009, 16:42

Ja sam definitivno, kao i November, imao vise puta zelju da nekoga posaljem na prevremeni odmor od zivota. Ne mogu unapred da kazem da li bih imao problema sa savescu (a i nesto ne nameravam da isprobam), ali mi je veci problem od tog savesnog onaj pravno-legalni. :D

Sa druge strane, zelju da nekog ubijem od batina do te mere da ce mu trebati 7 do 10 dana da ponovo stane na noge dozivljavam svakodnevno. Tu znam da me savest nece muciti, a ni pravno-legalni organi. :D

Mozda je to taj Belgijanac u meni ? :P
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

Post Reply