Program za Crtanje
- SICK FRIK
Program za Crtanje
Pozdrav forumašima i formumašicama
Od frendice "mali" ima 14 godina, voli crtati i jako dobro crta na papiru. Nedavno je dobio kompjuter i kuži "osnove"
E sad pošto sam mu OBECAO da cu mu nabaviti program za crtanje na kompu tražim vaš savjet i pomoc...
Treba mi nešto "ala" PAINT ali da je "bogatije" opcijama i jednostavno za korištenje. Naravno Mišem
Pa ako netko zna koji program je slican paint-u a ima više mogucnosti tj. opcija molim da mi ga "preporuci"
Zahvaljujem
Od frendice "mali" ima 14 godina, voli crtati i jako dobro crta na papiru. Nedavno je dobio kompjuter i kuži "osnove"
E sad pošto sam mu OBECAO da cu mu nabaviti program za crtanje na kompu tražim vaš savjet i pomoc...
Treba mi nešto "ala" PAINT ali da je "bogatije" opcijama i jednostavno za korištenje. Naravno Mišem
Pa ako netko zna koji program je slican paint-u a ima više mogucnosti tj. opcija molim da mi ga "preporuci"
Zahvaljujem
- DEXTER
- Dragonrage
- SICK FRIK
Re: Program za Crtanje
Joj ljudi pa nisam mislio na "kompleksne" programe ala COREL i PS, a kamoli na 3D modeliranje i renderiranje:!: !
Klinac ima 14 godina tek je "stupio u kontakt sa kompjuterom"
Treba mu "poboljšana" verzija PAINTa Ništa komplicirano, ništa "posebno" Glavno da je jednostavan za radit poput PAINTa.
Recimo alternativa PAINTa??? Postoji li nešto slicno? Po mogucnosti ja je freeware?
thxs
Treba mu "poboljšana" verzija PAINTa Ništa komplicirano, ništa "posebno" Glavno da je jednostavan za radit poput PAINTa.
Recimo alternativa PAINTa??? Postoji li nešto slicno? Po mogucnosti ja je freeware?
thxs
- Dragonrage
Re: Program za Crtanje
Pa to su najbolje godine za učenje...ja sam mislio da ćeš reći da je manji. Znam dosta ljudi kojiu su u tim godinama počeli prčkati po kompu, tj. nekim od ovdje spomenutih programa pa danas rasturaju...samo ti njemu daj Photoshop...ovladat će on njega, a kad ga ovlada...velim ti, nema mu krajaSICK FRIK wrote:Joj ljudi pa nisam mislio na "kompleksne" programe ala COREL i PS, a kamoli na 3D modeliranje i renderiranje:!: !![]()
![]()
![]()
Recimo alternativa PAINTa??? Postoji li nešto slicno? Po mogucnosti ja je freeware?![]()
![]()
thxs
Paint je za klince...ali fakat klince...ono 1-4 razred...
- A$H
hehe sve ovisi koliko si vjest u tome i koliko imas zivaca..Cannibalist wrote:ma paint je dobar samo za screenshotove....nije uopce za crtat, nije zasluzio ime paint
inace odlican video - http://www.youtube.com/watch?v=vUWqRhReaZk
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- SICK FRIK
Super! Ispobat cu ta 2 programa.green man wrote:powerdraw ili project dogwaffle ali mislim da bi se s vremenom bolje snasao u photoshopu...nije tako kompliciran a kvaliteta je bolja od svih kopija
Neka se malo "muci" u njima pa za koju godinu PS...
Ne traži on ništa posebno, nešto full jednostavno za pocetak...