Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
A$H

Post by A$H » 15 Jan 2009, 19:18

Dragonrage wrote:
olio wrote:
Dragonrage wrote:Eto odigrah baš neki dan Resistane:Fall of Man...a onako, solidan ali prosječan FPS...niš posebno...uglavnom hodaš i ubijaš neke aliene naokolo, pa malo voziš neki tenkić i opet ubijaš, pa malo voziš džip pa tvoj AI kolega ubija, pa malo upravljaš nekakvim metalnim "paukom"...pa opet ubijaš. Ali zato dvojka...Resistance 2...Wow, oduševio me već u prvim minutama...od grafike pa do načina igranja, nekih efekata, pokreta, baš je nabrijana i nabrijava tijekom igranja...uglavnom, svaki dan jedva čekam da odigram novu dionicu igre hehe :D

BTW baš malo prije upiknuh u Algoritmu dve nove igre...Conan (na preporuku Mariosu-a hehe) i Kane & Linch: Dead Men...ju-hu!! :D :lol:
resistance mi je ok , kane & lynch me razočarao kao i conan

sutra idem uzet mirrors edge i resistance 2 :D
Mislim da mene neče...danas sam baš pogledao trailer i neke clipove za jednu i drugu igru i mogu reći da mi se sviđa...čak su me neke scene iz Kane & Lynch podsjetile na onu pljačku iz Heat. A Conan...brutalan do jaja izgleda... :D
tako je bilo sa svima koji su zbog toga jedva ocekivali igru..dok je nisu poceli igrat..blje..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 15 Jan 2009, 19:32

A$H wrote:
Dragonrage wrote:
olio wrote:resistance mi je ok , kane & lynch me razočarao kao i conan

sutra idem uzet mirrors edge i resistance 2 :D
Mislim da mene neče...danas sam baš pogledao trailer i neke clipove za jednu i drugu igru i mogu reći da mi se sviđa...čak su me neke scene iz Kane & Lynch podsjetile na onu pljačku iz Heat. A Conan...brutalan do jaja izgleda... :D
tako je bilo sa svima koji su zbog toga jedva ocekivali igru..dok je nisu poceli igrat..blje..
E da + što su ju napravili kreatori Hitmana. Uglavnom...danas sam na netu pročitao uglavnom dobre komentare. Si ti igrao?

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Jan 2009, 00:42

ovo se trenutno igra. :lol:

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Jan 2009, 11:21

koja je to igra? :) Mislio sam da je house of dead, ali nije...
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 17 Jan 2009, 11:58

john_constantine wrote:koja je to igra? :) Mislio sam da je house of dead, ali nije...
http://en.wikipedia.org/wiki/Touch_the_Dead

Wendigo

Post by Wendigo » 19 Jan 2009, 17:09

završio order of ecclesia. nakon što mi je trebalo barem 15 puta da jebenog drakulu ubijem na kraju.. :twisted:
5/5 - najbolja castlevania do sad.

Aryx

Post by Aryx » 19 Jan 2009, 17:10

Wendigo wrote:završio order of ecclesia. nakon što mi je trebalo barem 15 puta da jebenog drakulu ubijem na kraju.. :twisted:
probaj symphony of the night :wink:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Wendigo

Post by Wendigo » 19 Jan 2009, 17:21

Aryx wrote:
Wendigo wrote:završio order of ecclesia. nakon što mi je trebalo barem 15 puta da jebenog drakulu ubijem na kraju.. :twisted:
budem jednog dana kad PSP nabavim.

green man

Post by green man » 19 Jan 2009, 18:42

nakon dugo vremena opet hellgate london s blademasterom i evokerom

maddjuro

Post by maddjuro » 19 Jan 2009, 18:54

ja igram perfect world s barbarianom, jos samo malo i moći ću imati mount

igra je jako slična wowu , bar po grafici, Besplatna je, a sto mi se sviđa, kad se bježi od nekog, npr radi low HP-a, može se skočitt na drvo ili na neku stjenu i tako pobjeć, ako nije neki range mob
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Jan 2009, 19:22

igram muzičke igre dance dance revolution x, i guitar hero serijal. Prva mi je dobra, ali trebao bi si nabaviti onu kameru, makar i to je upitno... A guitar hero ima dobru glazbu, ali nekako mi se čini da je loš zvuk na ps2... mislim, kada igraš...
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 19 Jan 2009, 19:29

kak mi se zgadio company of heroes..

koji racku suprotna strana gradi bazu, kad sam ga sad ulovio da mu se na kraju mape spawnaju jebene jedinice..nije ni cudo da ima pola mape i cijelu vojsku prije nego ja jebenu baraku izgradim..i skupim resurse..

jebena tri tenka moram ostavit tam da ih tamane jer stalno ispadaju vojnici i topovi..lol.. :roll:

damn.. :lol:

Aryx

Post by Aryx » 19 Jan 2009, 19:32

Wendigo wrote:
Aryx wrote:
budem jednog dana kad PSP nabavim.
a emulator ? ;)
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Jan 2009, 19:47

A$H wrote:kak mi se zgadio company of heroes..

koji racku suprotna strana gradi bazu, kad sam ga sad ulovio da mu se na kraju mape spawnaju jebene jedinice..nije ni cudo da ima pola mape i cijelu vojsku prije nego ja jebenu baraku izgradim..i skupim resurse..

jebena tri tenka moram ostavit tam da ih tamane jer stalno ispadaju vojnici i topovi..lol.. :roll:

meni je baš odlična igra. :) A mogao bi si nabaviti onaj collection edition samo radi ekspanzije i multiplayera.
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 19 Jan 2009, 19:50

john_constantine wrote:
A$H wrote:kak mi se zgadio company of heroes..

meni je baš odlična igra. :) A mogao bi si nabaviti onaj collection edition samo radi ekspanzije i multiplayera.
ma odlicna je i dalje..ali ovo je stavarno glupo kaj napravise..i to tek sad skuzih..

kod prijasnjis igranja ne..ali opet mi cudno bilo kak brzo stalno napreduje..sad ga ulovih..

Post Reply