Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
-
Scarface
john_constantine wrote:Ghostface wrote:john_constantine wrote:eh, potpuno sam zanemario to, budem uskoro...
A za vengeance se slažem, ovo je baš prava okrutna drama o nečemu što pođe ukrivo... ali oldboy je jednostavno nenadmašan, i meni jedno od najvećih remek djela azijske kinematografije. I da, smeta mi kada netko sere da ne voli azijske filmove, a da samo zna što sve propušta...
Zašto ti to smeta, svak ima pravo na svoje mišljenje, a ako ćemo iskreno, ne propuštaju bog zna šta, ako im ionako ne paše neka pretjerana perverznost, dramatičnost i općenito ekstremizam u bilo kom pogledu šta je tipično za bilo koji azijski film.
to bi već razumio, ali smeta im više radi boje kože i to.

A i ovo je baš patetično, kao da su svi azijski filmovi bolesni, bah...
Nazivaš moju tvrdnju patetičnom? Nisu svi bolesni, al nisan ni reka da su svi takvi, već ekstremni u drugim stvarima, takva su nacija, kome to paše, odlično, većini ipak ne.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
negativni
-
Ghostface wrote:john_constantine wrote:eh, potpuno sam zanemario to, budem uskoro...
A za vengeance se slažem, ovo je baš prava okrutna drama o nečemu što pođe ukrivo... ali oldboy je jednostavno nenadmašan, i meni jedno od najvećih remek djela azijske kinematografije. I da, smeta mi kada netko sere da ne voli azijske filmove, a da samo zna što sve propušta...
Zašto ti to smeta, svak ima pravo na svoje mišljenje, a ako ćemo iskreno, ne propuštaju bog zna šta, ako im ionako ne paše neka pretjerana perverznost, dramatičnost i općenito ekstremizam u bilo
kom pogledu šta je tipično za bilo koji azijski film.
pa čovječe, sad ispada da se u aziji snimaju samo boleštine!
ako te zanima imaš ti i odličnih ljubavnih drama poput ploy, my sassy girlfriend, tokyo tower,... more je toga.
a da i ne govorimo da ima i debilnih teen komedija koje izlučevine koriste više čak i od hollywooda!
a tu su i art filmovi.
te akcijske drame...
svaka azijska kinematografija ima nešto posebno, u čemu potpuno rastura hollywood i ostatak svijetske kinematografije,
no da ne davim.
koga zanima već uživa.

-
negativni
-
Ghostface wrote:john_constantine wrote:Ghostface wrote:
Zašto ti to smeta, svak ima pravo na svoje mišljenje, a ako ćemo iskreno, ne propuštaju bog zna šta, ako im ionako ne paše neka pretjerana perverznost, dramatičnost i općenito ekstremizam u bilo kom pogledu šta je tipično za bilo koji azijski film.

Nazivaš moju tvrdnju patetičnom? Nisu svi bolesni, al nisan ni reka da su svi takvi, već ekstremni u drugim stvarima,
takva su nacija, kome to paše, odlično, većini ipak ne.
o kriste sad tek vidim!
koja nacija?!
pa azija je kontinent ne jedna država!!!
isuse zvučiš ko fakin amer!

-
Scarface
negativni wrote:Ghostface wrote:john_constantine wrote:eh, potpuno sam zanemario to, budem uskoro...
Zašto ti to smeta, svak ima pravo na svoje mišljenje, a ako ćemo iskreno, ne propuštaju bog zna šta, ako im ionako ne paše neka pretjerana perverznost, dramatičnost i općenito ekstremizam u bilo
kom pogledu šta je tipično za bilo koji azijski film.
pa čovječe, sad ispada da se u aziji snimaju samo boleštine!
ako te zanima imaš ti i odličnih ljubavnih drama poput ploy, my sassy girlfriend, tokyo tower,... more je toga.
a da i ne govorimo da ima i debilnih teen komedija koje izlučevine koriste više čak i od hollywooda!
a tu su i art filmovi.
te akcijske drame...
svaka azijska kinematografija ima nešto posebno, u čemu potpuno rastura hollywood i ostatak svijetske kinematografije,
no da ne davim.
koga zanima već uživa.

Pa nigdi nisan spomenija boleštinu, ne znan zašto stalnu tu riječ izvlačite, koju god tematiku da rade, u 90 % slučajeva dovode je do krajnjih granica, i to je čar tih filmova.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Scarface
negativni wrote:Ghostface wrote:john_constantine wrote:

Nazivaš moju tvrdnju patetičnom? Nisu svi bolesni, al nisan ni reka da su svi takvi, već ekstremni u drugim stvarima,
takva su nacija, kome to paše, odlično, većini ipak ne.
o kriste sad tek vidim!
koja nacija?!
pa azija je kontinent ne jedna država!!!
isuse zvučiš ko fakin amer!

Dobro, čisto iz navike automatski san mislija samo na japanske, korejske, kineske i tajlandske filmove, ništa rasistički, Bollywood je malo drugačija stvar recimo, ali john je ionako spominja da je razlog šta neko ne voli azijske filmove boja kože i slično, tako da je očito da se u prvom redu misli na cilu tu rasu, pa nisan obraća pozornost na terminologiju, al mislin da se kuži šta san tija reć i da nema potrebe da se tu praviš pametan.
-
negativni
-
hmm, sad vidim šta fali ovom forumu:
opcija "ignore user".
-
Scarface
negativni wrote:hmm, sad vidim šta fali ovom forumu:
opcija "ignore user".
Slažen se.
-
A$H
dobar izbor..odlican film..
iako se slika ne vidi..bar meni..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Asfodel
-
ni meni
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Boby
Da skratimo, nikom
-
A$H
Twelve Monkeys super film..
jos sam poster ubaci u post..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Decadentor
Jesam, kazi ako treba obrisat koju sliku
A ovaj Willis glumi samo u remek djelima: 12 monkeys, 5th element, Die hard, Uboica mekog srca.....Nije normalan

-
Asfodel
-
Decadentor wrote:Jesam, kazi ako treba obrisat koju sliku
A ovaj Willis glumi samo u remek djelima: 12 monkeys, 5th element, Die hard,
Uboica mekog srca.....Nije normalan

To je remek djelo?

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Freddy
i je,willis sa svojom glumom je,volim njega gledat jer jedan od rijetkih tako smiren,čovjek je totalno flegma
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...