Diskusija o knjigama, stripovima, amaterskim radovima horror, sci-fi i bliske tematike.
-
maddjuro
Amstar wrote:maddjuro wrote:Amstar wrote:
Imaš sve od Veselog četvrtka? Daj mi reci samo je li Nekropolis toliko dobar koliko pričaju o njemu, bar na stripovi.com? Ja imam sve ostale samo ne od Veselog četvrtka i Sytemove Gigante sa tvrdim koricama... ne znam da li da ih uzimam ili čekam da ih Ludens ili tko već izda ponovno.
men je osobno nekropolis odličan nastavak, a od veselog četvrtka kupujem kadgod stignu u libellus, sad ce za tjedan dva opet stic nova pošiljka
Hvala na odgovoru... ma planiram i ja skupljati Veseli četvrtak, ali me nervira ako dođe do poklapanja epizoda, kao Konjanici vremena koje imam u SD i Horusu, isto Titanic, Metamorfoze i sl... Ludensove extra kupujem reda radi, imam sve iz Dnevnika, a baš me zanima što će biti sada kada prođe edicija cijelog Dnevnika, Frankenstein, pa ono malo iz Vaninija, hoće li ponovno doći do reprinta. Nadam se da ne, jer ne volim takve duplikate
što se tiče poklašanja, do tog će doć u najboljim uvjetima za 2 godine
a po najboljim uvjetima mislim da se nakon još ova 2 extra dyd-a koji trebaju izać,ne izdaju oni od system comicsa vanninija isl, neg se prjeđe na to da se svaki mjesec izda po jedan dyd ove "regularne serije" sad neznam hoće li ovi nasi opet izdavat te sys comics, abaton, vannini isl. srbska izdanja, ako ce i nji ić reprintat na hrvatskom pa da ko i dosad jedn mjesec izlazi extra jedan regularno izdanje , onda cemo za jedno 44 mjeseca sustić veseli četvrtak, tako da se isplati svakako ga kpovat, ako ces imat seće naći ga jer je u liellusu ovih prvih par brojeva rasprodano, i kolko se sjećam kaže da ih neće dobivat, ja sam svoja prva dva broja eselog četvrtka našao na stripovi.com
I may be an idiot, but i am no fool.
-
Amstar
Ako ne bude u Libellusu, naći ću ih ili preko oglasa, ili iz Srbije, a sjećam se čak dok sam bio u Zagrebu da je na Trešnjevci, tamo na pijaci ne ispred robne kuće, bilo čak i Horusovih Dylana, onih preko 51, vidio sam čak i piratskog Frankenštajna, a ja stvarno ne znam kud će ići kad objave još Kamenu klepsidru, Safaru i Frankenštajna, ide li onda Užas beskonačnosti, koji je prvi kod Vaninija i 61 kod Talijana, pa dalje nastavljaju, ili će biti zbrda-zdola, onak nasumice odabrane epizode kao kod preskočenih regularnih izdanja u extra seriji.
-
Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
-
Kome trebaju stari brojevi veselog cetvrtka neka se obrati knjizari Alan Ford u Beogradu.
http://www.alanford.co.yu/
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]
-
Hunter
Doomy wrote:Hunter wrote:Doomy wrote:Bili netko bio tako dobar pa mi rekao di bi mogao naci da isprintam stranicu 53,54 DD peto godisnje doba i vrata pakla str 3 i 4. Netko mudar ih je pokidao. Bila je jedna web stranica, al od nedavno se placa da bi citao tj. isprintao...

nemam danas vremena,probacu ti sutra odskenirat.
bio bi ti jako zahvalan!
evo ga...
zaboravio sam da sam obeco,sjetio se danas kad sam kupovo nove...
Edit - poslano mu je na PM.
-
Doomy
Hunter wrote:Doomy wrote:Hunter wrote:
nemam danas vremena,probacu ti sutra odskenirat.
bio bi ti jako zahvalan!
evo ga...
zaboravio sam da sam obeco,sjetio se danas kad sam kupovo nove...
Edit - poslano mu je na PM.
fala fala

Rođen si mrtav, mrtav živiš, živ češ umrjeti.
-
Wendigo
jel izašao DYD extra - "kameni sat"?
-
minda
-
odličan strip, skoro pa svaka starija epizoda je odlična, kupovao sam ga dok je izlazio u slobodnoj dalmaciji prije ovog 'ludens'-a...
uz njega volio sam još i nathana nevera lazarusa ledda texa i alan forda
najdraže epizode: zora živih mrtvaca, ubojice, koljač, igra sa smrću (možda najbolji kojeg sam čitao), grad duhova
ALL WORK AND NO PLAY MAKES JACK A DULL BOY.
-
angelsshadow
Predobar strip, citala sam ga jos ko dijete jer mi ga stariji brat stalno kupovao i citao.....onda ga bas nisam previse shvacala, al mi je bio prezanimljiv, neke sam procitala cak i po vise puta
-
DEXTER
-
Slažem se. Prejeben strip koji bi svaki fan horrora trebao čitati

"Dama u crnome" i "Dvorac strave" su mi

[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
-
A$H
koliko sam skuzio to je isto..samo sto je na slovenskom jeziku..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Scarface
A$H wrote:koliko sam skuzio to je isto..samo sto je na slovenskom jeziku..
Ma ne, hrvatsko je izdanje (Ludens), isto ka i Systemovo (a i Totentanz je objavljen u DYD 1 od SD).
-
Scarface
A piše lipo i da je Ludens izdavač (i piše slovački jezik, a još od starog MC, poznati su po bulažnjenju po navođenju jezika, gledaj izdavača, i u konačnici, sam naslov stripa, zvuče li ti te riči slovenski?). Al ako mi već ne viruješ, ajde na stripovi.com pa potraži informacije.
-
A$H
okay..smiri tenzije..lol.

-
A$H
nego..reci jel novi Dampyr izasao po redu ili su preskocili koji broj..kad sam preletio pogledaom nije bu bas nesto pasalo..kaj se tice zadnja 3-4 broja..