Igre, konzole i slično
- Dragonrage
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Dragonrage wrote:Napokon prešao prvu igru na PS3...Uncharted...i zaista je izvrsna igra...jedino su sam kraj malo zajebali. Sad počeo Resistance:Fall of Man...za sada tipični FPS, ali OK...vidjet ćemo kaj će biti dalje...
SPOILER
Jebo mater poslednjih 1/4 igre sam pisao krv uz one Descentolike kreature

[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]
- Dragonrage
ja nisam LOL...opremio sam se munucio i peri hahaMairosu wrote:Dragonrage wrote:Napokon prešao prvu igru na PS3...Uncharted...i zaista je izvrsna igra...jedino su sam kraj malo zajebali. Sad počeo Resistance:Fall of Man...za sada tipični FPS, ali OK...vidjet ćemo kaj će biti dalje...
SPOILER
Jebo mater poslednjih 1/4 igre sam pisao krv uz one Descentolike kreature

Loše mi ono na samom kraju, kod monog helikoptera kad moraš zašorati "gl. negativca"...jebote baš moraš stat u neku poziciju da bi ti se uključili gumbići za udaranje...ukoliko ne staneš, lik te napuni olovom sam tak, a kak ti cijelo vrijeme puni pušku...bez veze...
- john_constantine
- gandalf
john_constantine wrote:je, to je i smisao ff serijala, stalno nabijati levele likovima i neprekidne borbe. zato nikad nisam uspio završiti takve igre jer sam uvijek preslabo razvio likove...
Da, meni se sejvao na PS2 na nekom mjestu na kojem mi je došao masni boss koji me ubijao stalno t.d. sam isto odustao, a i ja okorjeli PC-aš se ne mogu naviknuti na kontrole. Sad sam si joystick nabavio za računalo samo za emulatore konzoli!
- john_constantine
- maddjuro
same here, nabavih ps2 joystick za pc da mogu igrat snes sega, neo-geo igre, iako se one daju sasvim dobro i prek tipkovnice igratgandalf wrote:john_constantine wrote:je, to je i smisao ff serijala, stalno nabijati levele likovima i neprekidne borbe. zato nikad nisam uspio završiti takve igre jer sam uvijek preslabo razvio likove...
Da, meni se sejvao na PS2 na nekom mjestu na kojem mi je došao masni boss koji me ubijao stalno t.d. sam isto odustao, a i ja okorjeli PC-aš se ne mogu naviknuti na kontrole. Sad sam si joystick nabavio za računalo samo za emulatore konzoli!
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
je, ali je veći užitak kretati se za analognim palicama.maddjuro wrote:same here, nabavih ps2 joystick za pc da mogu igrat snes sega, neo-geo igre, iako se one daju sasvim dobro i prek tipkovnice igratgandalf wrote:john_constantine wrote:je, to je i smisao ff serijala, stalno nabijati levele likovima i neprekidne borbe. zato nikad nisam uspio završiti takve igre jer sam uvijek preslabo razvio likove...

Michel puši karu.
- Aryx