Glasovanje za naj werewolf film HorrorHR foruma....
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
-
Eat Your Brains
Znam sve to..bas sve heheh,to mi je strast.Kanadski zderonja je wolverine(gulo gulo) i on je the most viscious thing on earth navodno.Al ipak,za potrebe filma..ovo je nategnuto. Ma film mi cak nije ni tolko los,vukodlak mi stvarno fora izgleda kolko se sjecam.dr_gonzo wrote:Opaki su njemački ovčari...a tko zna možda ovaj ima dobar ugriz
Nisu beštije ako su male tako bezazlene...
Ja sam gledao na masu dokumentaraca da psi mogu i medvjeda bez problema otjerati ali se i upustiti u brobu sa njim, pa iako to značilo da je medo 20 puta teži i da jednim udarcem šape može volu prosut mozak...
Jazavac je mala beštija, ali bogati od njega bježe i grizliji kad krene u napad....
Kanadski žderonja je beštija od koji 30-35kg, veličine možda kojota, ali bez problema ubije jelan od 250kg...
I like to eat things.
- dr_gonzo
-
Eat Your Brains
- dr_gonzo
Bio bi to dobar film - ono krene vukodlak ubija sve okolo ekipa ne zna što je, nestaju pasi (kao u Ginger Snaps) i onda on vreba jednu koku koju će rastrgati...on za njom, a ona ulazi u kuću i on da će za njom kad iz kuće izleti Kanadski Žderonja i najprije ubije boga u njemu a onda ga prikolje i obriše pod sa njim...
Trajanje filma : 23 minute
Trajanje filma : 23 minute
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
Ghrall
American werewolf ali dog soldiers je također tu. Teško je stvarno odlučiti koji je najbolji. Oni koji vole više akcije više će naravno voljeti Dog soldiers. Silver bullet je također super a i Ginger snaps je opet druga šema i isto je jako dobar pogotovo zbog ove dvije djevojke koje su dobro odigrale uloge.
-
GreenHornet
- Wendigo
vulverin (gulo) je valjda najagresivnija životinja na svijetu i uz to jako srčana i opasna. a nemaš ga kaj vidjet, mali jelte zli jazavac/medvjed/nešto..Eat Your Brains wrote:Znam sve to..bas sve heheh,to mi je strast.Kanadski zderonja je wolverine(gulo gulo) i on je the most viscious thing on earth navodno.Al ipak,za potrebe filma..ovo je nategnuto. Ma film mi cak nije ni tolko los,vukodlak mi stvarno fora izgleda kolko se sjecam.dr_gonzo wrote:Opaki su njemački ovčari...a tko zna možda ovaj ima dobar ugriz
Nisu beštije ako su male tako bezazlene...
Ja sam gledao na masu dokumentaraca da psi mogu i medvjeda bez problema otjerati ali se i upustiti u brobu sa njim, pa iako to značilo da je medo 20 puta teži i da jednim udarcem šape može volu prosut mozak...
Jazavac je mala beštija, ali bogati od njega bježe i grizliji kad krene u napad....
Kanadski žderonja je beštija od koji 30-35kg, veličine možda kojota, ali bez problema ubije jelan od 250kg...
-
Eat Your Brains