Glasovanje za naj werewolf film HorrorHR foruma....
- dr_gonzo
Glasovanje za naj werewolf film HorrorHR foruma....
Unatoč Američkom vukodlaku glasam za Dog Soldiers... Eto i to sam napkonon izrekao 
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Freddy
- DEXTER
- dr_gonzo
- Freddy
- horkolerbus
-
Eat Your Brains
- john_constantine
- dr_gonzo
Kažu da je knjiga odlična i da gleda iz perspektive psa Thorna (ne možete vjerovati al se knjiga nigdje ne može nabaviti
).
Što se tiče samog filma dosta solidan vukodlak hororac sa dosta dobro napravljenim vukodlakom (facijalni izraz) no opet se vidi nedostatak budžeta...al barem vrijedi vidjeti fight njemačkog ovčara i vekodlaka...
Što se tiče samog filma dosta solidan vukodlak hororac sa dosta dobro napravljenim vukodlakom (facijalni izraz) no opet se vidi nedostatak budžeta...al barem vrijedi vidjeti fight njemačkog ovčara i vekodlaka...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
Eat Your Brains
- dr_gonzo
Opaki su njemački ovčari...a tko zna možda ovaj ima dobar ugriz 
Nisu beštije ako su male tako bezazlene...
Ja sam gledao na masu dokumentaraca da psi mogu i medvjeda bez problema otjerati ali se i upustiti u brobu sa njim, pa iako to značilo da je medo 20 puta teži i da jednim udarcem šape može volu prosut mozak...
Jazavac je mala beštija, ali bogati od njega bježe i grizliji kad krene u napad....
Kanadski žderonja je beštija od koji 30-35kg, veličine možda kojota, ali bez problema ubije jelan od 250kg...
Nisu beštije ako su male tako bezazlene...
Ja sam gledao na masu dokumentaraca da psi mogu i medvjeda bez problema otjerati ali se i upustiti u brobu sa njim, pa iako to značilo da je medo 20 puta teži i da jednim udarcem šape može volu prosut mozak...
Jazavac je mala beštija, ali bogati od njega bježe i grizliji kad krene u napad....
Kanadski žderonja je beštija od koji 30-35kg, veličine možda kojota, ali bez problema ubije jelan od 250kg...
Last edited by dr_gonzo on 09 Jan 2009, 21:39, edited 1 time in total.
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -