serijski ubojice vs čudovišta

Razgovori ugodni o horor temama

Koga biste najviše htjeli u novijim hororima?

Serijski ubojice
12
43%
čudovišta
16
57%

Total votes: 28

A$H

Post by A$H » 14 Oct 2006, 16:03

Impaler wrote:cudovista ne postoje a manijaci postoje, cudovista su samo za zabavu,
sta kazete na anketu cudovista vs. vanzemaljci ili zombiji vs. nemirni duhovi ;-)

Alieni i zombiji
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Oct 2006, 17:20

Impaler wrote:cudovista ne postoje a manijaci postoje, cudovista su samo za zabavu,
sta kazete na anketu cudovista vs. vanzemaljci ili zombiji vs. nemirni duhovi ;-)
Slobodno otvoriš, tako da bude za promjenu netko drugi, a ne ja. :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 16 Oct 2006, 11:25

Meni su čudovišta zabavnija i draža od serijskih ubojica...

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 27 Nov 2006, 19:54

Definitivno čudovišta. Nema do toga nego kad ono napadne pa sjebe svakoga na koga naiđe... :shock:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 27 Nov 2006, 19:56

Čudovišta.
All :prayer: :prayer: Dagon
Krv je moje svjetlo i moja tama.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 27 Nov 2006, 21:18

generalno čudovišta, pa malo životinja, ali i definitivno pokušaj nekakav dobrog slashera

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 13 Dec 2006, 15:30

Auh, pa ja sam ovde bash u manjini jbga :D

Samo dva glasa za ubice ?!
Ne znam, mene ti filmovi o nechemu shto nije realno tj. shto ne postoji ne drze nekako, naravno da volim da pogledam svaki i pratim sve to ali serijske ubice su serijske ubice...znachi realan horor :wink:

A na drugu stranu shto sam imao tu chast da lichno upoznam jedinog srpkog priznatog kanibala ne tako chuvenog Predraga Vinchica poznatijeg i kao VOB...znachi jedno je gledati horor film a skroz druga stvar prichati sa chovekom od 2 metra i 200 kila odlichne kondicije koji robija vec 10 godina u zatvorskoj ludnici Centralnog Zatvora u Beogradu...

Inache shljako sam tamo neshto duze vreme (nisam pobego xexe :lol: ) pa sam imao kontakt sa njim svakodnevni...i ono dechko ima 35 godina, tako neshto al je pojeo svoja dva dushmana koji su mu dugovali neke pare...i naravno to je jedini kao dokazan sluchaj poremecaja "multiple-personality" gde nije on pojeo ovu dvojicu nego taj drugi lik - stanoviti VOB !!! :shock:

E posle tog iskustva sam promenio stav i o horor filmovima i o serijskim ubicama...
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 13 Dec 2006, 16:06

Jebote stvarno upoznavanje sa takvim likom daje drugu perspektivu na cijelu situaciju. Ipak to kada uživo pričaš sa čovjekom koji je jeo ljude mora da djeluje na tebe ;) Serijske ubojice, to mi je bio omiljeni podžanr trilera prije kojih 10-15 godina. Gledao sam sve što je bilo u videu, a onda je odjednom prestalo, valjda su se ljudi ili zasitili štancanjem (stvarno je u jedno vrijeme bilo toga tonu), ili su naši distributeri malo opali...

Sad u zadnje vrijeme tu "preferencu" prema serijskim ubojicama proživljavam kroz razno razne slashere ( http://www.horrorhr.com/tema/slasheri/ )...

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 13 Dec 2006, 21:07

HorrorHR wrote:Sad u zadnje vrijeme tu "preferencu" prema serijskim ubojicama proživljavam kroz razno razne slashere ( http://www.horrorhr.com/tema/slasheri/ )...
To mi reci nisam ni izvalio da imate i sajt - dojaja - kapiram da bih mogao dodati i ja neki film jer ja samo takve skupljam i imam neke gistro-shatro raritete shto sam skidao po tim privatnim horor HUBovima :D
Videcu da se sam upoznam sa materijom da ne smarao sad ovde jbga...
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com

pain_of_salvation

Post by pain_of_salvation » 13 Dec 2006, 22:45

serijski ubojice.... furam se totalno na texas chain saw massacre, last house on the left i halloween filmove :D iako doduše, monstrosity filmovi tipa evil deada ili osmog putnika svakako umnogo vrijede :D

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 08 Jan 2009, 20:31

john_constantine wrote:
Impaler wrote:ovisi, moze film biti dobar sa serijskim ubojicama i cudovistima i obrnuto.
Ma navedi neki dobar film s serijskim ubojicama, a da izbacimo iz popisa Hallowen, Petak 13 i Strava u ulici brijestova. Image
Pa ima jako mnogo stvarno kvalitetnih filmova o serijskim ubojicama osim Se7en i The Silence of the Lambs ili Copycat...

Evo vam samo neki:

10 Rillington Place
Switchback
American Psycho
Badlands
The Boston Strangler
Citizen X
Frailty
Dirty Harry (jeste i ovo je film o serijskom ubojici)
M (1931)
Kalifornia
Jennifer Eight
Memories of Murder
Henry: Portrait of a Serial Killer
Hot Fuzz
Manhunter
Mr. Brooks
Natural Born Killers
Nightwatch (1997 i 1994)
Peeping Tom
Zodiac
Sweeney Todd : The Demon Barber of Fleet Street
Wolf Creek
Monster
To Catch a Killer
The Case of the Hillside Stranglers
Jack the Ripper (1988) mini serija
The Town That Dreaded Sundown

jebeš ga ima ih dosta ali se sada ne mogu sjetiti svih (a neki spadaju i u giallo i slasher, pa ih namjerno nisam baš spominjao)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 08 Jan 2009, 22:58

Cudovista,cudovista i jos cudovista. Moze tu i tam neka zivotinja,i one su dobre. Sam da nisu mikrobi. Obicni ubojice su tako vanilija...
I like to eat things.

Asfodel

Post by Asfodel » 08 Jan 2009, 23:50

Dolje čudovišta, naprijed ubojiceeee!
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 08 Jan 2009, 23:52

A u stvari su svi serijski ubojice čudovišta u tijelu čovjeka... Freddy i Candyman znaju to jer su oni napravili evoluciju iz jednog u drugi...

- Charles Bukowski -

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 08 Jan 2009, 23:55

Da,al mi zelimo vidjet tijela! Nek snime tu cudovisnu dusu nekako..dotad,tooth and claw and muscle and bone..
I like to eat things.

Post Reply