nemam danas vremena,probacu ti sutra odskenirat.Doomy wrote:Bili netko bio tako dobar pa mi rekao di bi mogao naci da isprintam stranicu 53,54 DD peto godisnje doba i vrata pakla str 3 i 4. Netko mudar ih je pokidao. Bila je jedna web stranica, al od nedavno se placa da bi citao tj. isprintao...
Dylan Dog
- Hunter
- Doomy
bio bi ti jako zahvalan!Hunter wrote:nemam danas vremena,probacu ti sutra odskenirat.Doomy wrote:Bili netko bio tako dobar pa mi rekao di bi mogao naci da isprintam stranicu 53,54 DD peto godisnje doba i vrata pakla str 3 i 4. Netko mudar ih je pokidao. Bila je jedna web stranica, al od nedavno se placa da bi citao tj. isprintao...
Rođen si mrtav, mrtav živiš, živ češ umrjeti.
-
Dreamer Deceiver
mah, čitao sam ko mali zadnje vrijeme ga ne kupujem, ali u dobrom sjećanju su mi ostale epizode Skener i Mačje Oči, ali definitvno najbolja epizoda mi je hotel duhova
[i]" ... Uhvatih je za ruku
i vjerno je pratih
kroz hale te groteskne... "[/i]
[url=http://www.darktimes.bloger.hr/][b] - Grotesquiem part. I[/b][/url]
i vjerno je pratih
kroz hale te groteskne... "[/i]
[url=http://www.darktimes.bloger.hr/][b] - Grotesquiem part. I[/b][/url]
- maddjuro
imam sve od slobodne dalmacije pa nadalje, a od dnevnk izdanja imam samo ona 4 koja nisu izašla u reprinovima dd extra, imam sve od veselog četvrtka, system comicsa, abatona, vanninija, specale, exre, gigante..Mali Cado wrote:jbg...
ni je ne bih prodavao
a inace, sta imas od brojeva? ( mislim na br originala) cisto da uporedim sa svojom zbirkom ;D
I may be an idiot, but i am no fool.
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- Scarface
cvd-klon wrote:naletih na Samaru, kao da ste pričali da je dobra epizoda?
Misliš na Safaru? Da, jako dobra epizoda, malo dylandogovske mitologije više no u prosjeku.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Amstar
Imaš sve od Veselog četvrtka? Daj mi reci samo je li Nekropolis toliko dobar koliko pričaju o njemu, bar na stripovi.com? Ja imam sve ostale samo ne od Veselog četvrtka i Sytemove Gigante sa tvrdim koricama... ne znam da li da ih uzimam ili čekam da ih Ludens ili tko već izda ponovno.maddjuro wrote:imam sve od slobodne dalmacije pa nadalje, a od dnevnk izdanja imam samo ona 4 koja nisu izašla u reprinovima dd extra, imam sve od veselog četvrtka, system comicsa, abatona, vanninija, specale, exre, gigante..Mali Cado wrote:jbg...
ni je ne bih prodavao
a inace, sta imas od brojeva? ( mislim na br originala) cisto da uporedim sa svojom zbirkom ;D
- maddjuro
men je osobno nekropolis odličan nastavak, a od veselog četvrtka kupujem kadgod stignu u libellus, sad ce za tjedan dva opet stic nova pošiljkaAmstar wrote:Imaš sve od Veselog četvrtka? Daj mi reci samo je li Nekropolis toliko dobar koliko pričaju o njemu, bar na stripovi.com? Ja imam sve ostale samo ne od Veselog četvrtka i Sytemove Gigante sa tvrdim koricama... ne znam da li da ih uzimam ili čekam da ih Ludens ili tko već izda ponovno.maddjuro wrote:imam sve od slobodne dalmacije pa nadalje, a od dnevnk izdanja imam samo ona 4 koja nisu izašla u reprinovima dd extra, imam sve od veselog četvrtka, system comicsa, abatona, vanninija, specale, exre, gigante..Mali Cado wrote:jbg...
ni je ne bih prodavao
I may be an idiot, but i am no fool.
-
Amstar
Hvala na odgovoru... ma planiram i ja skupljati Veseli četvrtak, ali me nervira ako dođe do poklapanja epizoda, kao Konjanici vremena koje imam u SD i Horusu, isto Titanic, Metamorfoze i sl... Ludensove extra kupujem reda radi, imam sve iz Dnevnika, a baš me zanima što će biti sada kada prođe edicija cijelog Dnevnika, Frankenstein, pa ono malo iz Vaninija, hoće li ponovno doći do reprinta. Nadam se da ne, jer ne volim takve duplikatemaddjuro wrote:men je osobno nekropolis odličan nastavak, a od veselog četvrtka kupujem kadgod stignu u libellus, sad ce za tjedan dva opet stic nova pošiljkaAmstar wrote:Imaš sve od Veselog četvrtka? Daj mi reci samo je li Nekropolis toliko dobar koliko pričaju o njemu, bar na stripovi.com? Ja imam sve ostale samo ne od Veselog četvrtka i Sytemove Gigante sa tvrdim koricama... ne znam da li da ih uzimam ili čekam da ih Ludens ili tko već izda ponovno.maddjuro wrote: imam sve od slobodne dalmacije pa nadalje, a od dnevnk izdanja imam samo ona 4 koja nisu izašla u reprinovima dd extra, imam sve od veselog četvrtka, system comicsa, abatona, vanninija, specale, exre, gigante..
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Vredi kupovati Veseli Cetvrtak jer su kvalitetna izdanja, i dobro probrana. Ja kupujem sve VC stripove izuzev Zagora i Marka, i za sada nemaju gresku. Pogotovo mi se svidja sto u svakom stripu imaju po jednu stranu sa tekstualnim uvodom u epizodu, jako je dobro npr. sto cesto u Dampyru napisu nesto istorijski relevantno za epizodu i tome sl.
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]