Koji ste horror zadnji gledali?
-
-
Meni je dosta dobar.Netko je već napisao kako talijanski hororci imaju dosta sporu radnju,tako ima i ovaj film.HorrorHR wrote:Kakav je film?Ghrall wrote:house with laughing windows (1976)
Nema puno krvavih scena i to je ipak mali nedostatak.Ne kažem da ih treba puno biti ali bi ipak film bio malo dinamičniji da se tako izrazim da ima par takvih scena.Uglavnom isplati se pogledati.
- john_constantine
pet sematary - izvrstan i jezoviti horor. Na početku dobro počne kao drama, pa sam mislio da će biti i dalje tako, bez ikakvih horor elemenata, ali poslije prve smrti, počne pravi horor. Baš sam se naježio s tim spojem muzike, ideje i dječjeg glasa.
I jezoviti završetak, naravno...
A amerikanci ne bi bili amerikanci da nisu najavili remake.

- Wendigo
to mi je jedan od najboljih horrora. dan danas mi je strašan..john_constantine wrote:pet sematary - izvrstan i jezoviti horor. Na početku dobro počne kao drama, pa sam mislio da će biti i dalje tako, bez ikakvih horor elemenata, ali poslije prve smrti, počne pravi horor. Baš sam se naježio s tim spojem muzike, ideje i dječjeg glasa.I jezoviti završetak, naravno...
- john_constantine
je, žalim što ga nisam gledao navečer prije spavanja. Imao bi jači efekt.Wendigo wrote:to mi je jedan od najboljih horrora. dan danas mi je strašan..john_constantine wrote:pet sematary - izvrstan i jezoviti horor. Na početku dobro počne kao drama, pa sam mislio da će biti i dalje tako, bez ikakvih horor elemenata, ali poslije prve smrti, počne pravi horor. Baš sam se naježio s tim spojem muzike, ideje i dječjeg glasa.I jezoviti završetak, naravno...

-
koja zabludaGhrall wrote:Meni je dosta dobar.Netko je već napisao kako talijanski hororci imaju dosta sporu radnju,tako ima i ovaj film.HorrorHR wrote:Kakav je film?Ghrall wrote:house with laughing windows (1976)
Nema puno krvavih scena i to je ipak mali nedostatak.Ne kažem da ih treba puno biti ali bi ipak film bio malo dinamičniji da se tako izrazim da ima par takvih scena.Uglavnom isplati se pogledati.

kakve krvave scene?? pa šta bi to trebao biti, gorefest???

šta je to s ljudima da samo traže što više nasilja....

ovaj film je sasvim dobar i bez pretjeranog nasilja...
- john_constantine
a što misliš zašto zombiemachine voli film Krug? Zbog nedostatka krvi i nasilja.pain_of_salvation wrote:koja zabludaGhrall wrote:Meni je dosta dobar.Netko je već napisao kako talijanski hororci imaju dosta sporu radnju,tako ima i ovaj film.HorrorHR wrote: Kakav je film?
kakve krvave scene?? pa šta bi to trebao biti, gorefest???
šta je to s ljudima da samo traže što više nasilja....
ovaj film je sasvim dobar i bez pretjeranog nasilja...

- Zombiemachine
- Zombiemachine
- john_constantine
- Rodman
Gledao sam SH u Cinestaru, zvukovi u filmu su definitivno najbolji ( pogotovo ako gledas u najvecoj dvorani u Cinestaru )... Piramidhead se cuje jos dok ga ni ne bude u kadru, samo u pozadini cujes onu njegovu mrcinsku macetu kako struze po podu...john_constantine wrote:hm, nisam još gledao film iako ga imam, ali valjda misliš na piramidhead, ono stvorenje iz igre?Impaler wrote:silent hill
nisam nista razumio, ko je ona mrcina sa sirokim macem, i cudnim sljemom? (pre malo je njega bilo)