Najbolji fajt ikada :D
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Na zahtev zmajogneva...
Bruce Lee vs. ceo dojo japanaca (Fists of Fury)
Charles Bronson vs. svi na koje naleti u Hard Times
Swan vs. oni dripci u javnom WCu (The Warriors)
Yuen Biao/Sammo Hung vs. cerekajuci VietCong oficir (Eastern Condors)
Tony Jaa vs. istetovirani belac u onoj rupi (Ong-Bak)
Jackie Chan vs. ceo trzni centar (The Police Story)
Yuen Biao vs. Frankie Chan (The Prodigal Son)
Sammo Hung & dobri Tao mag vs. glavni neprijatelj & zli Tao mag (Encounters of the Spooky Kind)
Da malo dodamo i omiljene gunfightove...
Chow Yun Fat & Tony Leung Chiu Wai vs. otprilike svaki svercer oruzja u HKu (Hard Boiled)
Wyatt Earp i ekipa vs. Clantonovi (Tombstone)
Clint Eastwood vs. Lee van Cleef vs. Eli Wallach (The Good, the Bad and the Ugly)
Clint Eastwood & njegova mula vs. neiskusni banditi (Fistful of Dollars)
Prva & poslednja bitka u The Wild Bunch
Opsti masakr na kraju A Better Tomorrow 2
Bitka na kraju Platoona
I pocasna nagrada za kreativnost
Chow Yun Fat vs. glavni zlikovac u Tiger on Beat...njih dvojica imaju duel motornim testerama...
Sammo Hung & dobri Tao mag vs. glavni neprijatelj & zli Tao mag (Encounters of the Spooky Kind)
Chow Yun Fat & Tony Leung Chiu Wai vs. otprilike svaki svercer oruzja u HKu (Hard Boiled)
Clint Eastwood vs. Lee van Cleef vs. Eli Wallach (The Good, the Bad and the Ugly)
Bitka na kraju Platoona
Chow Yun Fat vs. glavni zlikovac u Tiger on Beat...njih dvojica imaju duel motornim testerama...
- Dragonrage
Hehehe...ova ju po meni ipak tuče...john_constantine wrote:meni najjača filmska scena
Je, bome je...moram priznati...meni osobno se najviše kraj sviđa hehehe....
Mairosu wrote:Na zahtev zmajogneva...
Bitka na kraju Platoona
Zahvaljujem se hehe
Ljep izbor, nema šta.
Meni osobno je jako teško izdvojiti neki fajt Jackie Chana kad ih ima tako mnogo i uvijek izvodi kojekakve kerefeke hehehe...
A kaj se tiče gunfightova...UUuuuuu...odličan izbor, ni sam ne bih bolje izabrao...
Još bih k tome dodao i
Chow Yun Fat & Danny Lee vs. svi ostali, The Killer (obračun i pokolj na kraju)
Banderas i ekipa vs. desperdosi, Desperado (pucnjava u bircu i pucnjava na kraju)
DeNiro, Val Kilmer i Tom Sizemore vs. Pacino i murija, Heat (puškaranje na ulicu kad bježe iz banke)
Gary Cooper vs. negativci, High Noon
Robert Duvall & Kevin Costner vs. negativci, Open Range
Charles Bronson vs. tri deperadosa koji ga dočekaju na stanici, Once Upon a Time in the West
Omaha Beach, Saving Private Ryan
Bruce Willis vs. svatko tko mu stane na put, Last Man Standing
Nicholas Cage vs. John Travolta, Face Off
Itd...itd....
- john_constantine
A Jet lee u Kiss of the dragon? Najjače mi je kada u praonici rublja peglama isprži lice negativcima.
A je li tko gledao Shootfighter? Tamo je bio i Bolo iz Zmajevog gnijezda, efektna scena kada negativcu slomi ruku i to doslovce, i onda mu još slomi leđa.
He, idem sada gledati ultimate fight knockout.
http://www.youtube.com/watch?v=6uIDY3VX7nU
A je li tko gledao Shootfighter? Tamo je bio i Bolo iz Zmajevog gnijezda, efektna scena kada negativcu slomi ruku i to doslovce, i onda mu još slomi leđa.
He, idem sada gledati ultimate fight knockout.
http://www.youtube.com/watch?v=6uIDY3VX7nU
- john_constantine
- Dragonrage
- Dragonrage
- Dragonrage
E da...kaj se još gunfightova tiče...svakako moram spomenuti....
Robocop vs. šverceri droge, Robocop (scena u tvornici gdje proizvode drogu, kad se preserava ubijajući ekipu a da uopće ne gleda u koga puca LOL)
Arni vs. Teroristi, True Lies (bilo koji obračun, iako iskače onaj kada čopi crijevo za benzin i okine "mali" plamen po ekipi)
Robocop vs. šverceri droge, Robocop (scena u tvornici gdje proizvode drogu, kad se preserava ubijajući ekipu a da uopće ne gleda u koga puca LOL)
Arni vs. Teroristi, True Lies (bilo koji obračun, iako iskače onaj kada čopi crijevo za benzin i okine "mali" plamen po ekipi)
- HorrorHR
- Site Admin
Ma bilo je više filmova sa ovim načinom borbe. Nemam pojma koja su imena, ali se nebi čudio da netko od rezidentnih geekova ovdje znaDragonrage wrote:Gdi to...koji film??HorrorHR wrote:Meni su bili zakon svi fajtovi onog ninje koji se mlatio tako da je nije gledao u protivnika, nego je gledao ravno ispred sebe a mlatio se rukama i nogama sa tipom koji je desno od njega
- Dragonrage
Hehehe...možda Američki ninja ...iako sumnjam heheHorrorHR wrote:Ma bilo je više filmova sa ovim načinom borbe. Nemam pojma koja su imena, ali se nebi čudio da netko od rezidentnih geekova ovdje znaDragonrage wrote:Gdi to...koji film??HorrorHR wrote:Meni su bili zakon svi fajtovi onog ninje koji se mlatio tako da je nije gledao u protivnika, nego je gledao ravno ispred sebe a mlatio se rukama i nogama sa tipom koji je desno od njega
- Dragonrage
- HorrorHR
- Site Admin
- Dragonrage
Tak se obično radi kod većih ili malo boljih produkcija...radi se taj 3D preview da bi kod snimanja išlo sve glatko...hehehe...to sam čak i ja radil za svoj Dragonrage sa scenom gdje auto eksplodira... Mogu staviti par sceenshotova ak nađem tu probu, i ak hoćete...HorrorHR wrote:Jeah Nego na DVDu, mislim special edition, ima cijela ta fajt scena u originalnom kompjuterskom obliku. Fora gledati kako se od 3d modela napravi finalni produktDragonrage wrote:Freddy vs. Jason, Freddy vs. Jason (klanje do jaja)
- Dragonrage
Hehehe...e sad, koliko je smislen...o tome bi se dalo raspravljati hahaha....HorrorHR wrote:ma otvori topic za taj tvoj film pa bacaj tamo sve sto ima veze sa tim. mislim da si jedini od nas ovdje koji je napravio neki smisleniji film
A šta ja znam...mogao bih ako nitko nema ništa protiv...možda što pomogne nekome ovdje da snimi neki svoj dobar horrorac