Promijenite avatar za boljitak turbofolka
-
GreenHornet
- metallicat
- Asfodel
-
GreenHornet
-
vallay
200 x 176... rekli su mi - nejdi preko 200. ja sam na 200.Asfodel wrote:@Aryx - mislim da ti većina ipak ne pruža podršku![]()
@Vallay - totalno neočekivano... simpatično, ali mrrrvicu preveliko
a i dosta se gubi kad je manja...
to je inace moja fotka (ne autoportret
he's the one
- A$H
ma nek svatko stavlja koliki hoce..stalno sam upozoravao radi nekih..ali nema smisla vise..kad neciji bude prevelik valjda ce se onda horrorhr javit..meni je na pocetku jedan od admina kvocao bas radi avatara,,koji je cak bio manji od ovih njihovih..izgleda da mu to vise ne smeta ili to nije ni bio pravi razlog kvocanja..Asfodel wrote:@Aryx - mislim da ti većina ipak ne pruža podršku![]()
@Vallay - totalno neočekivano... simpatično, ali mrrrvicu preveliko
znam kad sam bio kod frenda na njegovom mini/starom monitoru pola strane su avatari kad stave ovakve zvijeri i to stvarno ruzno izgleda..ali briga me na mojem velikom su mali..pa ak im nekaj znaci kaj oko face pjevaca ili psa mora bit par centimetara nistavila na slici nek im bude..
ali ako osoba sama nezna doc na forum i pogledat kakve drugi useri imaju pa u tom rangu nekaj skombinirat onda lol na to..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
-
vallay
gledala sam koje avatare imaju drugi i jos sam pitala za dimenzije jer nigdje nije odredeno. mislim da je bezobrazno od tebe ismijavat onda.A$H wrote:ma nek svatko stavlja koliki hoce..stalno sam upozoravao radi nekih..ali nema smisla vise..kad neciji bude prevelik valjda ce se onda horrorhr javit..meni je na pocetku jedan od admina kvocao bas radi avatara,,koji je cak bio manji od ovih njihovih..izgleda da mu to vise ne smeta ili to nije ni bio pravi razlog kvocanja..Asfodel wrote:@Aryx - mislim da ti većina ipak ne pruža podršku![]()
@Vallay - totalno neočekivano... simpatično, ali mrrrvicu preveliko![]()
![]()
znam kad sam bio kod frenda na njegovom mini/starom monitoru pola strane su avatari kad stave ovakve zvijeri i to stvarno ruzno izgleda..ali briga me na mojem velikom su mali..pa ak im nekaj znaci kaj oko face pjevaca ili psa mora bit par centimetara nistavila na slici nek im bude..![]()
ali ako osoba sama nezna doc na forum i pogledat kakve drugi useri imaju pa u tom rangu nekaj skombinirat onda lol na to..
al eto, ak tebi to tolko znaci, nek ti bude
he's the one
- Asfodel
Bah. Ovo moje "mrrrrvicu preveliko" se odnosilo samo na estetsku stranu avatara, tehnički gledano za forum je dobro.
Inače vallay, ne moraš samo smanjivat na taj način, recimo možeš porubljivati na kompu i tako pas ostaje isti a makneš višak trave
mislim, nemoraš smanjivat ništa - samo kažem, ionako si pitala
Inače vallay, ne moraš samo smanjivat na taj način, recimo možeš porubljivati na kompu i tako pas ostaje isti a makneš višak trave
mislim, nemoraš smanjivat ništa - samo kažem, ionako si pitala
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out