Koji horor film vam je super, a ostalima je sranje?
- dr_gonzo
I meni su ova dva filma jako dobra (ne znam zašto ljudi govore da su loši?)arminio wrote:Phantasm, Blair Witch Project...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
-
arminio
Jedinica mi je maestralna ali koga god pitam, njemu je nebulozan!john_constantine wrote:za phantasm nikad nisam čuo da je loš, jedino je zadnji nastavak prešao u psihodeličnu nebulozu, ali stvarno je imala dobre obrate i ideje tako da mi je žao što su uprskali za četvorkom. Ali nadam se da će petica to ispraviti.
arminio
www.zuti-titl.com - drugacije o filmu / o drugacijem filmu
http://agrgic.tripod.com/rew
www.zuti-titl.com - drugacije o filmu / o drugacijem filmu
http://agrgic.tripod.com/rew
- Aryx
meni je cijeli serijal prearminio wrote:Jedinica mi je maestralna ali koga god pitam, njemu je nebulozan!john_constantine wrote:za phantasm nikad nisam čuo da je loš, jedino je zadnji nastavak prešao u psihodeličnu nebulozu, ali stvarno je imala dobre obrate i ideje tako da mi je žao što su uprskali za četvorkom. Ali nadam se da će petica to ispraviti.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
John_Ryder
-
filmofil
- john_constantine
ma dvojka je najjača, s više humora, akcije i ludosti.arminio wrote:Jedinica mi je maestralna ali koga god pitam, njemu je nebulozan!john_constantine wrote:za phantasm nikad nisam čuo da je loš, jedino je zadnji nastavak prešao u psihodeličnu nebulozu, ali stvarno je imala dobre obrate i ideje tako da mi je žao što su uprskali za četvorkom. Ali nadam se da će petica to ispraviti.
Michel puši karu.
- john_constantine
osim meni halloween koji je loš serijal, za from dusk till dawn 2 ću pamtiti blesavu kameru i gomilu akcije, ostao mi je u dobrom sjećanju.filmophil wrote:from dusk till dawn 2..na imdb neka mizerija od ocjene oko 2-3, a meni čista desetka...onda uglavnom svi nastavci friday the 13th i halloween, meni skoro najdraži serijali
Michel puši karu.
- dr_gonzo
Jedan od meni najboljih horor filmova svih vremena koje sam gledao je "Night of the Living Dead" (1990) koji baš ne uživa neku veliku popularnost kod horor fanova, no meni je on jedan od čak 5 najboljih zombi filmova ikad snimljenih...
"Night of the Lepus" (1972) je također film koji mi je stvarno jako dobar u načelu onih čudnih filmova... za razliku od "Squirm" (1976) kojeg od animal attack filmova stvarno ne mogu smisliti (uf kad ovo čuje arminio
)
"Night of the Lepus" (1972) je također film koji mi je stvarno jako dobar u načelu onih čudnih filmova... za razliku od "Squirm" (1976) kojeg od animal attack filmova stvarno ne mogu smisliti (uf kad ovo čuje arminio
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Wendigo
potpis.dr_gonzo wrote:Jedan od meni najboljih horor filmova svih vremena koje sam gledao je "Night of the Living Dead" (1990) koji baš ne uživa neku veliku popularnost kod horor fanova, no meni je on jedan od čak 5 najboljih zombi filmova ikad snimljenih...
"Night of the Lepus" (1972) je također film koji mi je stvarno jako dobar u načelu onih čudnih filmova... za razliku od "Squirm" (1976) kojeg od animal attack filmova stvarno ne mogu smisliti (uf kad ovo čuje arminio)