www.videoportal.hr

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
dr_gonzo

www.videoportal.hr

Post by dr_gonzo » 18 Nov 2008, 13:50

Otvorio se novi video portal VideoPortal, gdje sam ja filmski urednik ( :klapklap: :partyman: ) pa tko želi može malo prošvrljati po portali i reći svoje oscijene kako mu se portal čini...
Također imat ćete prilke čitati i novosti iz svijeta filma, top lista (možda pokoji stari post sa mog bloga) i sl.
Za sada smo tek započeli (trenutno samo ja pišem osvrte na film, ali uskoro bih trebao dobiti suradnike) a kako mi dva odgovorna Bojan i Domagoj govore svaki danom sve će biti bolje...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

metallicat

Post by metallicat » 18 Nov 2008, 16:40

sviđa mi se kategorija zabava - happy tree friends :mrgreen: , crtići i auti :D najupečatljivije je alone in the dark :lol:
izgleda dobro, obuhvaćeno sve..
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Nov 2008, 18:21

ma kvragu, ovo baš deprimira. Svi su se već maknuli s blogova, a ja još uvijek ništa radi par gluposti, majku mu...
Michel puši karu.

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 18 Nov 2008, 20:00

john_constantine wrote:ma kvragu, ovo baš deprimira. Svi su se već maknuli s blogova, a ja još uvijek ništa radi par gluposti, majku mu...
Ma nisi jedini. :D
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 19 Nov 2008, 00:15

Ja se sa svog bloga neću maknuti jedino ako napravim svoju web stranicu (što mi je jedna od želja u budućnosti)...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Asfodel

Post by Asfodel » 19 Nov 2008, 00:26

Eto, trud na blogu urodio plodom :D
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 19 Nov 2008, 00:33

ima kake love vnutra gonzo? ;)

kiks im je što nemaju nikakav impressum na sajtu, tko stoji iza toga?

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 19 Nov 2008, 00:37

I jedna stvar koja mi je zapela u oko, niti jedan video nema ispod 500 viewova. Tj svi imaju oko 530 cca (osim par jačih). Djeluje mi da im brojke kreću od 500 a ne od 0? Ipak je to neki friški sajt, sumnjam baš da u par minuta se već kreće sa 500 viewova.

Imaš kakav info gonzo?

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 21 Nov 2008, 00:16

ima kake love vnutra gonzo?
- za sada još ništa, ali akd krenu sponzori valjda će doć i kinta.

kiks im je što nemaju nikakav impressum na sajtu, tko stoji iza toga?

dva perspektivna mlada čovjeka po imenu Bojan i DOmagoj

HorrorHR wrote:I jedna stvar koja mi je zapela u oko, niti jedan video nema ispod 500 viewova. Tj svi imaju oko 530 cca (osim par jačih). Djeluje mi da im brojke kreću od 500 a ne od 0? Ipak je to neki friški sajt, sumnjam baš da u par minuta se već kreće sa 500 viewova.

Imaš kakav info gonzo?

- tek smo friški, a i meni izgleda bolje kad bi to krenulo od nule, a ne kako ti kažeš od tamo 500-tog glasa.
- još nisu organizirali reklamu (kažu do kraja mjeseca), a uz nju će doći i ljudi te viewovi
- eto barem mogu reći da mi je jedan od videa imao više od 1000 gledanja

- Charles Bukowski -

Post Reply