Dexter

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
Wendigo

Re: Dexter

Post by Wendigo » 23 Sep 2010, 10:00

filmophil wrote:jedva čekam, predobro izgleda dexter...baš me zanima kako će reagirati na sve što se dogodilo s obzirom da je bio dosljedan svojoj hladnokrvnosti u sve 4 sezone :)
i mene to mori.. :lol:
ajme... can´t wait!

filmofil

Post by filmofil » 26 Sep 2010, 03:30

dan koji smo svi čekali je napokon došao :supz:

mjeseci i mjeseci čekanja, razmišljanja o onome što je bilo i o onome što će tek biti.....ahhhh :partyman:

vraćam se u onaj period života kad mi život postaje dexter :mrgreen: prek tjedna ću razmišljat o tome što bi se moglo dogoditi, što se dogodilo i svakakve teorije u glavi zbijat

a šta je on sve prošao, ajme...
SpoilerShow
ice truck killer, lila, bay harbour butcher afera, doakes, FBI agent lundy, miguel prado, trinity killer, itd
JEDVA ČEKAM!!!!! :axe: :ANAL: :butthead: :rolleyes:
This is the Zodiac speaking.

Scarface

Post by Scarface » 26 Sep 2010, 04:19

:facepalm: :roll:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 27 Sep 2010, 17:10

SpoilerShow
Divan epilog finalu 4. sezone. Kako je upravo to funkcija 1. epizode, još nije sasvim jasno u kojem smjeru ide ova sezona, ali bilo je jako zanimljivo vidit šta bi se nastavilo događat da se Harryjev duh nije vratija u Dexterovu podsvijest. Dexterovo ponašanje je u skladu snjegovim dosadašnjim razvojem karaktera, ali očekujen debele promjene na tom polju.

Šta se tiče ostalih likova, Quinn mi je zasad skroz ok, i iako mislin da će na kraju doć na istu točku ka i Doakes, mislin da će imat puno više razumijevanja za Dextera od Doakesa. Iznenadija me sex sa Deb, bar nisan to očekiva tako rano i to baš na toj lokaciji, al dobro, razumljivo je za Deb koja je u totalnom kaosu bila i prije i mislin da je vrime da i ona totalno pukne u ovoj sezoni. Mislin, cili život je kćer krutog policajca koja se trudi zadobit očevu pažnju koja je pak usmjerena na njenog polubrata Dextera, svaka veza koju ima završi ultrabrutalno, ubojica njene prave ljubavi se ubije pred njom, tako da bi razotkrivanje da joj je brat serijski ubojica i Bay Harbour Butcher tribala bit točka pucanja.

LaGuerta i Batista su tako-tako, Masuka svojstvena klasika, čak malo i over-the-top (primjedba o Riti). Astor je preloše odglumila onu scenu. Sve u svemu, ovo je više završetak prijašnje nego početak nove sezone, tako da željno iščekujen drugu epizodu da vidin di točno sve ovo vodi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

filmofil

Post by filmofil » 27 Sep 2010, 19:35

odlična epizoda, ovakvog sam dextera i očekivao, sve ostalo ne bi bilo u duhu serije
SpoilerShow
super je jedna od zadnjih scena di se iskali na random rednecku i na trenutak pokaže kakvo čudovište skriva u sebi, tu me više podsjetio na jasona ili michaela nego na ljudsko biće :) sve u svemu, dobar početak sezone gdje su pokazali reakcije svih likova na smrt rite...mislim da ćemo gledat nešto slično kao u drugoj sezoni, dexteru je na tragu FBI (fucking bunch of idiots :lol: ), a i quinn za kojeg mi se ipak čini da će na kraju svega stat na dexterovu stranu zbog odnosa s njegovom sestrom, zato se vjerojatno taj seks i dogodio
a sad nam preostaje vidjeti što nam stvarno donosi nova sezona, mislim da tek od 2. ep kreće prava razrada radnje

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Sep 2010, 19:46

Već je došlo? Ma sutra će se pogledati prva epizoda...
Michel puši karu.

Sammy

Post by Sammy » 28 Sep 2010, 21:49

vrijedilo je čekati, odmah me uhvatila euforija, nemogu dočekat iduću! :)
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Sep 2010, 21:54

da li možemo očekivati novog serijskog ubojicu u petoj sezoni? :kokicarenje:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 28 Sep 2010, 22:14

john_constantine wrote:da li možemo očekivati novog serijskog ubojicu u petoj sezoni? :kokicarenje:
Neće bit nijednog poput Trinityja, dakle nositelja sezone, tzv. Big Bad, već će sve bit poput 2. sezone, tj. neodređeno. Doduše, bit će neki jači kriminalac kroz par epizoda, al to je otprilike to.

filmofil

Post by filmofil » 29 Sep 2010, 00:58

callac

Post by callac » 29 Sep 2010, 21:50

Ghostface wrote:
SpoilerShow
Divan epilog finalu 4. sezone. Kako je upravo to funkcija 1. epizode, još nije sasvim jasno u kojem smjeru ide ova sezona, ali bilo je jako zanimljivo vidit šta bi se nastavilo događat da se Harryjev duh nije vratija u Dexterovu podsvijest. Dexterovo ponašanje je u skladu snjegovim dosadašnjim razvojem karaktera, ali očekujen debele promjene na tom polju.

Šta se tiče ostalih likova, Quinn mi je zasad skroz ok, i iako mislin da će na kraju doć na istu točku ka i Doakes, mislin da će imat puno više razumijevanja za Dextera od Doakesa. Iznenadija me sex sa Deb, bar nisan to očekiva tako rano i to baš na toj lokaciji, al dobro, razumljivo je za Deb koja je u totalnom kaosu bila i prije i mislin da je vrime da i ona totalno pukne u ovoj sezoni. Mislin, cili život je kćer krutog policajca koja se trudi zadobit očevu pažnju koja je pak usmjerena na njenog polubrata Dextera, svaka veza koju ima završi ultrabrutalno, ubojica njene prave ljubavi se ubije pred njom, tako da bi razotkrivanje da joj je brat serijski ubojica i Bay Harbour Butcher tribala bit točka pucanja.

LaGuerta i Batista su tako-tako, Masuka svojstvena klasika, čak malo i over-the-top (primjedba o Riti). Astor je preloše odglumila onu scenu. Sve u svemu, ovo je više završetak prijašnje nego početak nove sezone, tako da željno iščekujen drugu epizodu da vidin di točno sve ovo vodi.
slažem se sa svim napisanim! da sad ja ne baljzgam opet isto, jel...glava me boli pa mi se ne da izmišljat neki novi tekst s istim smislom :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Wendigo

Post by Wendigo » 03 Oct 2010, 15:09

skinuo sam prvu epizodu i vjerojatno će se večeras pogledati, jedva čekam!!! :D

Truba

Post by Truba » 03 Oct 2010, 16:04

prva epizoda nove sezone je baš bezveze
www.lasetta.net :axe:

Jane Doe

Post by Jane Doe » 06 Oct 2010, 08:17

jučer pogledala prve dvije. meni je super, Dexter kakav i treba biti. u prvoj epizodi se izdogađalo sve što je i trebalo, totalno se slažem s Ghostom oko toga.
u drugoj već neki zapleti ;
SpoilerShow
skice Buttlera neodoljivo liće na Dextera, pojavio se killer kojeg treba maknut s lica zemlje... počelo je počelo :D :axe: :tonqe:
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 06 Oct 2010, 09:19

ok prva epizoda, mada mi nekako fali "drame" i napetosti na koju sam navikao tokom gledanja prve 4 sezone. vjeroajtno treba malo vremena da se zagrije.

Post Reply