7:00 P.M. - kakav emocionalni rollcoaster (pramenko bolje da ne gleda jer ionako je u PMS-u)

ali izvrsna epizoda. Sad, tko je pucač, nadam se da nije onaj debeli što je udario Danu. Robby je ovu epizodu ubio koliko je bio dobar, ako mu ne daju sve nagrade onda treba bojkotirat sve. Onaj kraj kada pukne auuuu uh... Žao mi je i Jakea, tako mlad izgubiti love svog života. Doktor Abbot je u onih par trenutaka bio opak, kako je spasio život onom frajeru, a Samira gleda i kaže "tako brzo" ili kad je vidjela doktora Langdona kako spašava isto bila impresionirana. Mislim da ju je to inspiriralo da i ona ono napravi probuši čovjeku glavu i spasi mu život. Ove epizode nije bilo spomena doktorice Collins. Odlična epizoda, izgleda da će serija završiti jako i dobiti visoku ocjenu od mene jer volim ovu seriju, volim ove ljude koji glume i što su nam dali pravo malo bogatstvo televizije. Još jednom, hvala svima koji čitate i koji mi svakodnevno dajte podršku sa svojim porukama i pozivima da samo tako nastavim. Hvala vam od
9.3/10
Robby has spent his entire day not only caring for his patients, but also his staff and the entire ER today. He's been taking a beating that no person should ever have to endure, but he's done it anyways because he cares so goddamn much. But what he needs most now is someone to take care of him for once. Curious who will be the one to step up and help him back on his feet.
I’m a nurse and this made me tear up. That and “I don’t know how many people I’ve helped, but I remember every person I’ve lost” Fuck.
“IM GOING TO REMEMBER LEAH LONG AFTER YOU’VE FORGOTTEN HER” noooooo I can’t see Robby like this
If Noah Wylie doesn't win an Emmy for this, its a complete travesty. OMG he's breaking my heart.
Noah gostovao kod Clarksonice. Dobar intervju.
Inače, ova tema već broji 105738 pregleda. Ljudi, hvala vam svima rušimo rekorde
Daaaaaaawwww
we absolutely need this. i’ll describe my regular tuesday to someone and they’ll just like sit in shock bc they never deal with any of it (i’m a psych cna)
I worked in mental health and addictions for a while. People are so shocked at the stories. I’d love more exposure to it from the public and perhaps some appreciation. I’ve also thought the same thing about front line workers in housing/homelessness, especially in housing first cities or people doing some of the programs that are being trialled across Canada and the US.
As a social worker who did a few years in behavioral health I've been really hoping for a spin off set on the behavioral health floor
Zasad doktori iz noćne smjene
Pljesak i za medicinsku braću i sestre

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"