Scott Pilgrim vs. the World (2010)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Bub

Re: Scott Pilgrim vs. the World (2010)

Post by Bub » 24 Nov 2010, 16:25

Scarface wrote:
Bub wrote:Bitno da se mene napalo. Image
Bub, nije bilo potrebe da se nađeš uvrijeđen, jer niko nije napa tvoje mišljenje već tvoju procjenu kakvim će se ljudima ovaj film svidit. Ako te ovo bespotrebno uznemirilo, ja se ispričavan.
Ma no sve pet, nisam se uvrijedio, a i kao što sam rekao nije mi ni bila namjera nekoga uvrijediti, nema potrebe za isprikama. :wink:

Meni je prvo izgledalo kao da ste se vi uvrijedili na moj komentar o filmu. Malo mi je samo zasmetalo, što ste svi tako reagirali, a nisam rekao ništa loše. Samo da je film za uzrast od 12 do 15 god (djecu koja su zaluđeni igricama, a takav sam i ja bio) i za gamer-e (isti može imati i 40 god npr.), te sam kasnije naveo da je film sniman za određenu publiku i da nije za svakoga, kao što filmofil kaže da nisam u tome điru. Eto samo da nadovežem da su dvojica u firmi pogledala to sam već bio napisao, a ostali poslije pogledanog trailer-a su rekli da će preskočit film, također sestra i šogi nisu pogledali do kraja. To ništa ne znači i ne umanjuje tvoj ili od nekog drugog pogled na svijet filma, kamoli na život i ne prikazuje mene kao superiornijeg od tebe/vas.

Možda sam krivim riječima napisao, drugi put ću biti pažljiviji i detaljniji, pa da me se ne shvati krivo.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 24 Nov 2010, 16:39

Dosadni ste više s tim "od 12 do 15 godina".
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Nov 2010, 16:54

mah, i forum je postao dosadan kada se više ne može o ničemu raspravljati, nego svi odmah smatrate da vas napadaju. :zubifale: Jednostavno, sada znam zašto je film zapravo propao u kinima... :kokicarenje:
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 24 Nov 2010, 17:52

@Drugs slobodno prekoči dosadne postove, tako i ja što tvoje što tuđe.
john_constantine wrote:mah, i forum je postao dosadan kada se više ne može o ničemu raspravljati, nego svi odmah smatrate da vas napadaju. :zubifale: Jednostavno, sada znam zašto je film zapravo propao u kinima... :kokicarenje:
Mislim da ste se vi našli napadnuti, ali nema zime...nego Cons počinjem se zapitkivati da nisi imao možda prste u režiji ili si možda napisao koji segment :zubifale: :zubifale:

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Nov 2010, 18:34

Bub wrote:@Drugs slobodno prekoči dosadne postove, tako i ja što tvoje što tuđe.
john_constantine wrote:mah, i forum je postao dosadan kada se više ne može o ničemu raspravljati, nego svi odmah smatrate da vas napadaju. :zubifale: Jednostavno, sada znam zašto je film zapravo propao u kinima... :kokicarenje:
Mislim da ste se vi našli napadnuti, ali nema zime...nego Cons počinjem se zapitkivati da nisi imao možda prste u režiji ili si možda napisao koji segment :zubifale: :zubifale:
he, nije to moj stil. :mrgreen: Ja bi više htio režirati machete i napravio bi ga više trash s manje politike nego što je original. :zubifale: Jednostavno mi je bio zabavan, opuštajuć, maštovit i kreativan. Scena kada se upoznajemo s cimerom i onako kamera ide po sobi skenirajući što je od cimera, a što od Scotta. :lol: Humor mi je baš simpatičan, a akcija je šlag na tortu s tim stripovskim efektima. A ionako sam očekivao da mnogima neće sjesti radi tog čudnog stila kroz cijeli film kao onaj "vegan". :prayer: Ali soundtrack je odličan + ona animirana borba s divovskim živinama. :rock:
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 24 Nov 2010, 23:39

DrugsBunny wrote:Dosadni ste više s tim "od 12 do 15 godina".
od 11 do 16.
--------
Last.fm

dragonheart

Post by dragonheart » 25 Nov 2010, 13:29

john_constantine wrote:
Bub wrote:@Drugs slobodno prekoči dosadne postove, tako i ja što tvoje što tuđe.
he, nije to moj stil. :mrgreen: Ja bi više htio režirati machete i napravio bi ga više trash s manje politike nego što je original. :zubifale: Jednostavno mi je bio zabavan, opuštajuć, maštovit i kreativan. Scena kada se upoznajemo s cimerom i onako kamera ide po sobi skenirajući što je od cimera, a što od Scotta. :lol: Humor mi je baš simpatičan, a akcija je šlag na tortu s tim stripovskim efektima. A ionako sam očekivao da mnogima neće sjesti radi tog čudnog stila kroz cijeli film kao onaj "vegan". :prayer: Ali soundtrack je odličan + ona animirana borba s divovskim živinama. :rock:

Meni Chris Evans najjači u filmu s onim naglaskom kad dođe "lig of sevn ivl exez" :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz:
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Nov 2010, 17:36

je, još je i glavni lik za Kapetana Ameriku. :mrgreen: Carski lik. Ali najjači lik mi je taj homokseksualni cimer. :prayer:

A tek dijalozi kod nekih likova
Todd Ingram: Tell it to the cleaning lady on Monday.
Scott Pilgrim: What?
Todd Ingram: Because you'll be dust by Monday... because you'll be pulverized in two seconds. The cleaning lady? She cleans up... dust. She dusts.
Scott Pilgrim: So, what's on Monday?
Todd Ingram: 'Cause... it's Friday now, she's the weekends off, so... Monday, right?"
:zubifale:
Wallace Wells: If you want something bad, you have to fight for it. Step up your game, Scott. Break out the L-word.
Scott Pilgrim: Lesbian?
Wallace Wells: The other L-word.
Scott Pilgrim: ...Lesbians?
:mrgreen:
Scott Pilgrim: What's the website for Amazon.ca?
Wallace Wells: Amazon.ca
:ANAL:

A tek kada nabraja vrste čaja. :mrgreen: A bubnjarica mi je tako seksi, šteta što ima malu, ali efektnu ulogu. :kokicarenje:
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 26 Nov 2010, 00:34

Wallace Wells: Maybe you can move in with Ramona.

Scott Pilgrim: She's with Gideon.

Wallace Wells: Oh, man. That's probably just because he's better than you.

ovo je meni bio vrh :lol:
Image

Josef K

Post by Josef K » 03 Jan 2011, 12:21

Scott Pilgrim vs. the World - 3/10
Lošeeee. Kick Ass mi je bio genijalan i gledat ču ga još puno puta, ali nema tih para za koje bih ovo ponovo pogledao.

remike2

Post by remike2 » 03 Jan 2011, 14:07

Zadro wrote:Scott Pilgrim vs. the World - 3/10
Lošeeee. Kick Ass mi je bio genijalan i gledat ču ga još puno puta, ali nema tih para za koje bih ovo ponovo pogledao.
+1.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

Ašow

Post by Ašow » 19 Jun 2011, 02:27

preloš film.
--------
Last.fm

Post Reply