Prince of Persia: The Sands of Time (2o1o)
- Scarface
Trailer je nabrijan do jaja i totalno vuče na Pirate, te nije čudo šta imaju zajedničkog producenta. Moran priznat da san jako ugodno iznenađen jer je film vjeran atmosferi igrice i čeka nas prava akcijska zabava taman za kino. Ovo je sad pri vrhu liste najočekivanijih! 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
kao film, izgleda dobra zabava u stilu pirates of the carribean.Dragonrage wrote:Pojavio se i prvi trailer. A šta ja znam...djeluje kao nekakav obiteljski spektakl...al to je i bilo za očekivati...
Da li je netko ovdje igrao igru...ako je, može mišljenje?
TRAILER
kao igra, vidi se mješavina sva tri nastavka, taj ugođaj u mraku kada se penje po zidu,(podsjeća na trojku), početak, a čini mi se da spominje i Dahaku, kako već, e da, i oružje iz trećeg dijela... I likovi iz igre, makar nisu svi vjerno preneseni. Ali princ je odlično napravljen. Samo najveći FAIL. Nema plješćanih ratnika...
Michel puši karu.
- dr_gonzo
-
Unreal
da ovo bas izgleda ko mix sve 3 igre iz sand of time trilogije. imas bodez iz prve igre,princa s odjelom iz trece igre,ovo putovanje do druge zemlje me cak podsjeca na dvojku,a ovo skakutanje po kucama babilona na trojku. dosta su promjenili pricu,no to mi bas i ne smeta jer su totalno pogodili atmosferu igre i jake je bas pljunut princ iz igre. ovo bi jos mogla bit najbolja ekranizacija igre do sadjohn_constantine wrote:kao film, izgleda dobra zabava u stilu pirates of the carribean.Dragonrage wrote:Pojavio se i prvi trailer. A šta ja znam...djeluje kao nekakav obiteljski spektakl...al to je i bilo za očekivati...
TRAILER
kao igra, vidi se mješavina sva tri nastavka, taj ugođaj u mraku kada se penje po zidu,(podsjeća na trojku), početak, a čini mi se da spominje i Dahaku, kako već, e da, i oružje iz trećeg dijela... I likovi iz igre, makar nisu svi vjerno preneseni. Ali princ je odlično napravljen. Samo najveći FAIL. Nema plješćanih ratnika...Ali fora to kako skače po zidovima i onaj ugođaj... ima ugođaj igre, a da li će biti dobar, vidjeti ćemo...
cons ne kuzim di si ti primjetio Dahaku?
- john_constantine
hm, možda sam krivo razumio. Mislio sam da se negdje spominje njegovo ime, ipak je on Bog vremena, valjda mi je samo zazvučao slično...Unreal wrote:da ovo bas izgleda ko mix sve 3 igre iz sand of time trilogije. imas bodez iz prve igre,princa s odjelom iz trece igre,ovo putovanje do druge zemlje me cak podsjeca na dvojku,a ovo skakutanje po kucama babilona na trojku. dosta su promjenili pricu,no to mi bas i ne smeta jer su totalno pogodili atmosferu igre i jake je bas pljunut princ iz igre. ovo bi jos mogla bit najbolja ekranizacija igre do sadjohn_constantine wrote:kao film, izgleda dobra zabava u stilu pirates of the carribean.Dragonrage wrote:Pojavio se i prvi trailer. A šta ja znam...djeluje kao nekakav obiteljski spektakl...al to je i bilo za očekivati...
TRAILER
kao igra, vidi se mješavina sva tri nastavka, taj ugođaj u mraku kada se penje po zidu,(podsjeća na trojku), početak, a čini mi se da spominje i Dahaku, kako već, e da, i oružje iz trećeg dijela... I likovi iz igre, makar nisu svi vjerno preneseni. Ali princ je odlično napravljen. Samo najveći FAIL. Nema plješćanih ratnika...Ali fora to kako skače po zidovima i onaj ugođaj... ima ugođaj igre, a da li će biti dobar, vidjeti ćemo...
![]()
cons ne kuzim di si ti primjetio Dahaku?
Michel puši karu.
- ShadowZ
- john_constantine
-
filmofil
Re: Prince of Persia: The Sands of Time (2o1o)
ma samo zbog gemme arterton ću gledat, to mi je jedino kaj valja u traileru
This is the Zodiac speaking.
- boyko
Re: Prince of Persia: The Sands of Time (2o1o)
još jedan TRAILER - http://www.youtube.com/watch?v=9qXlAls2 ... r_embedded
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''