Shoot Em Up ( 2007 )
- Dragonrage
Neću puno o ovom filmu jer ga još nisam pogledao do kraja...naime vidio sam samo prvih 15-ak min., do pojave Monice i ono...neš mi tu fali...gunfajtovi izgledaju originalno, Giamanti je zabavan, ali neš mi fali...iako ne znam šta. Ne znam. mislim da neš kod kadriranja i režije mi ne štima...kao da fali malo cool kadrova...ali opet...moram ga pogledati u cijelosti da bih mogao suditi...
- Aryx
neznam sta ti to fali, ja zadovoljan i vise nesto sto sam ocekivaoDragonrage wrote:Neću puno o ovom filmu jer ga još nisam pogledao do kraja...naime vidio sam samo prvih 15-ak min., do pojave Monice i ono...neš mi tu fali...gunfajtovi izgledaju originalno, Giamanti je zabavan, ali neš mi fali...iako ne znam šta. Ne znam. mislim da neš kod kadriranja i režije mi ne štima...kao da fali malo cool kadrova...ali opet...moram ga pogledati u cijelosti da bih mogao suditi...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Dragonrage
Recimo to ovako...da je to režirao John Woo film bi rokao sam tak...ovak mi fali tog coolizma, neki kadrovi su mi "preobični" za ovakav film...barem po ovome šta sam ja vidio...ali kao što rekoh, moram cijeli film pogledati...Aryx wrote:neznam sta ti to fali, ja zadovoljan i vise nesto sto sam ocekivaoDragonrage wrote:Neću puno o ovom filmu jer ga još nisam pogledao do kraja...naime vidio sam samo prvih 15-ak min., do pojave Monice i ono...neš mi tu fali...gunfajtovi izgledaju originalno, Giamanti je zabavan, ali neš mi fali...iako ne znam šta. Ne znam. mislim da neš kod kadriranja i režije mi ne štima...kao da fali malo cool kadrova...ali opet...moram ga pogledati u cijelosti da bih mogao suditi...
-
Unreal
Sada nisam siguran,ali mislim da imaš neki kadar koj prikazuje kako metak prolazi kroz srce ili nešt slično.Dragonrage wrote:Recimo to ovako...da je to režirao John Woo film bi rokao sam tak...ovak mi fali tog coolizma, neki kadrovi su mi "preobični" za ovakav film...barem po ovome šta sam ja vidio...ali kao što rekoh, moram cijeli film pogledati...Aryx wrote:neznam sta ti to fali, ja zadovoljan i vise nesto sto sam ocekivaoDragonrage wrote:Neću puno o ovom filmu jer ga još nisam pogledao do kraja...naime vidio sam samo prvih 15-ak min., do pojave Monice i ono...neš mi tu fali...gunfajtovi izgledaju originalno, Giamanti je zabavan, ali neš mi fali...iako ne znam šta. Ne znam. mislim da neš kod kadriranja i režije mi ne štima...kao da fali malo cool kadrova...ali opet...moram ga pogledati u cijelosti da bih mogao suditi...![]()
- Dragonrage
Ne ne mislim baš na neš konkretno, već na kadrove općenito, na način kako su snimljeni ti gunfajtovi. Ono kad sam krenu gledat film očekivao sam da odmah prvi gunfajt bude ono...blow you mind cool...no nije bio...bio je fora ali ne i cool...a ono sa bebom na vrtuljku mi je baš bez veze bilo snimljeno...Unreal wrote:Sada nisam siguran,ali mislim da imaš neki kadar koj prikazuje kako metak prolazi kroz srce ili nešt slično.Dragonrage wrote:Recimo to ovako...da je to režirao John Woo film bi rokao sam tak...ovak mi fali tog coolizma, neki kadrovi su mi "preobični" za ovakav film...barem po ovome šta sam ja vidio...ali kao što rekoh, moram cijeli film pogledati...Aryx wrote:neznam sta ti to fali, ja zadovoljan i vise nesto sto sam ocekivao![]()
- Decadentor
Re: Shoot Em Up ( 2007 )
high budget trash fun fun fun sa dosta mastovitih i odginalnih scena fightova, eto toliko 

- Salvador
Re: Shoot Em Up ( 2007 )
Pun kufer nerealnih scena, ali ja sam se super zabavio. Akcija je od početka pa do kraja filma.
- DeadDispatcher90