I reloaded. A nije to toliko loše, ali ako mi se neka igra dopadne, radije kupim original. A sad kad ima steam, popusti, čak nije niti kupnja problem kad već za 2 eura možeš kupiti igre na akciji.
Igre, konzole i slično
- john_constantine
Re: Igre, konzole i slično
Michel puši karu.
- Michel
Hvala Cons na odgovoru.
Al kako sam ja loš u ovoj igrici
znači, imam 7, 8 pobjeda i negdje sigurno oko 50-ak poraza. A nije da igram protiv većih levela već se traži oponent koji je sličan meni. Dakle, isti level uglavnom i sad ja ne znam jel zbilja tako loše igram ili su svi ovi neki iskusni već in real life igri. Daj mi reci što oni meteori rade? Čitam na redditu od te igrice da se samo dobije karta u animaciji. Mislim, meteore je teško skupiti i onda da dobijem samo onu verziju koja se pomiče, a ista snaga. Po čemu su te animirane toliko vrijedne?
I imam onu kartu u Monster packu sa snagom 10 onaj ogromni pauk. Sad mi nije jasno, ja ga odigram i kad ga odigram mogu ga jedino staviti na njegov suparnički stol kao da špijunira, ali stvar je u tome da ta snaga 10 se upiše njemu, a moja karta ne eksplodira nakon runde kao što znaju oni špijuni. Ili postoji još neka opcija ili ne znam. Ne shvaćam baš još neke karte.
Gledam malo ovaj rank http://i.imgur.com/iz2DFiA.png svi imaju veći omjer pobjeda naspram poraza. Ja još nemam rank, tek od 10. levela. Zbilja se nadam da ću smanjiti omjer poraza i pobjeda jer ovo me fakat ubija. Ne znam gdje griješim, sve pokušavam. Da bar se može mixati deck tipa one elfove da si malo stavim u svoj monster deck.
Al kako sam ja loš u ovoj igrici

I imam onu kartu u Monster packu sa snagom 10 onaj ogromni pauk. Sad mi nije jasno, ja ga odigram i kad ga odigram mogu ga jedino staviti na njegov suparnički stol kao da špijunira, ali stvar je u tome da ta snaga 10 se upiše njemu, a moja karta ne eksplodira nakon runde kao što znaju oni špijuni. Ili postoji još neka opcija ili ne znam. Ne shvaćam baš još neke karte.
Gledam malo ovaj rank http://i.imgur.com/iz2DFiA.png svi imaju veći omjer pobjeda naspram poraza. Ja još nemam rank, tek od 10. levela. Zbilja se nadam da ću smanjiti omjer poraza i pobjeda jer ovo me fakat ubija. Ne znam gdje griješim, sve pokušavam. Da bar se može mixati deck tipa one elfove da si malo stavim u svoj monster deck.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- maddjuro
kad malo "porasteš" , počneš zarađivat glupo ti je skidat kada već mores kupit za par eura
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
Michel: Sam si odgovorio. Ničemu, samo imaš animirane karte. Nemaju vrijednost, samo cool izgledaju. Skupljaj ore, pa da kupuješ jače karte i kompletiraš deck.
Ma nije problem poraz, bar dobivaš ore i bodove.
Hm, ne znam za tog pauka. Da, mana je što špijuni daju bodove, ali ti dobivaš nove karte. A kod tebe je valjda neka caka, odbrojavanje ili nešto. Piše ti na karti.
Za pauke znam one zelene, staviš jednog, dobiješ tri ili četiri. Imaš 12 bodova. Ako staviš moral, to je 24 boda.
To za rank su već frikovi. Složi si deck da nemaš previše nepotrebnih karata dok biraš. Ghoul je dobra karta, ždere mrtve i može spasiti stvar. Onaj general wild hunt može kopirati vojnike ili ledenog monstruma. A ako skupiš foglete, možeš staviti maglu i automatski se pojave. A glavni dobiva na bodovima ako je magla na ploči.
Igraj single s kartama i vježbaj. Vidjeti ćeš koji ti desk najbolje paše.
Ma nije problem poraz, bar dobivaš ore i bodove.
Hm, ne znam za tog pauka. Da, mana je što špijuni daju bodove, ali ti dobivaš nove karte. A kod tebe je valjda neka caka, odbrojavanje ili nešto. Piše ti na karti.
Za pauke znam one zelene, staviš jednog, dobiješ tri ili četiri. Imaš 12 bodova. Ako staviš moral, to je 24 boda.
To za rank su već frikovi. Složi si deck da nemaš previše nepotrebnih karata dok biraš. Ghoul je dobra karta, ždere mrtve i može spasiti stvar. Onaj general wild hunt može kopirati vojnike ili ledenog monstruma. A ako skupiš foglete, možeš staviti maglu i automatski se pojave. A glavni dobiva na bodovima ako je magla na ploči.
Igraj single s kartama i vježbaj. Vidjeti ćeš koji ti desk najbolje paše.
Michel puši karu.
- Michel
Eredin mi je zakon i jedan od glavnih razloga zšato imam monster deck jer koliko sam skužiop najbolji je vođa od svih drugih vođa. Stavim njega + mogu još jednu kartu izabrat na kraju. Sad si šparam za craftanje da još jednu kartu uzmem od njega. 800 košta.
evo to je ova karta http://gwentify.com/cards/frightener/ da vidim i u komentarima da se ne isplati. Loše su tu kartu napravili. Ništ, idem ju milkat (prodat) i kupit si te foglete jer zvuče zanimljivo. Maglu imam već. Ja imam dosta onih karti koje nisu stvorovi. Možda i da njih nekolicinu izbacim tipa one boostove i slično. Ostavim si samo ono za zaledit, maglu, onu kartu što uništava najjaču kartu i to je to.
evo to je ova karta http://gwentify.com/cards/frightener/ da vidim i u komentarima da se ne isplati. Loše su tu kartu napravili. Ništ, idem ju milkat (prodat) i kupit si te foglete jer zvuče zanimljivo. Maglu imam već. Ja imam dosta onih karti koje nisu stvorovi. Možda i da njih nekolicinu izbacim tipa one boostove i slično. Ostavim si samo ono za zaledit, maglu, onu kartu što uništava najjaču kartu i to je to.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
-
gle. imam para i radim, ali mi je suludo davati novac za nešto kad imam free. pare trošim na drugi luxuz xD
i ništa osobno. u gejm svijetu sam preko 20 god. Ljudi koji kupuju igre (tj. gejmeri) su većinom multiplayer games zbog neta.
ja igram igre 20 i kusur godina. Ono što mogu imat za free si uzmem, oni i ovako zarađuju preko drugih kanala.
a to što ti plaćaš, mene se osobno ne tiće. svako neka radi kako njemu paše, te sam dovoljno odrasla da znam gdje trošim novac i kako zaraditi.
ovi što rade igre, dovoljno zarađuju da mi možemo o tim parama sanjati. dovoljan je samo klik.
-
slažem se definitivno. opet zavisi o samoj igri. npr. nisam multiplayer tip jer znam koji su profići gore. što se tiće single player tu se pustim s lancajohn_constantine wrote: ↑24 Aug 2017, 20:01I reloaded. A nije to toliko loše, ali ako mi se neka igra dopadne, radije kupim original. A sad kad ima steam, popusti, čak nije niti kupnja problem kad već za 2 eura možeš kupiti igre na akciji.

- maddjuro
I ja gejmam još od komodorca. Nisam mislio davati sumanute novce kada sam rekao kupovati pošto velika većina igara danas ne vrijedi onoliko koliko koštaju u startu. Osobno sam samo sam jednu igru kupio po punoj cijeni, i požalio. Igre kupujem kada su po 5 do eventualno 10eura ako je nešto što moram imati. U načelu preferiram humblebundle tjedne akcije di se za 1 euro dobije 4 igare ili nesto slično na bundlestarsu. Od multyplayera samo tu i tamo zaigram L4d2. Nisam mislio kao uvredu ovo "kada porasteš"; jednostavno gledajuc po sebi, mi je glupo zamarati se sa piratstvom kada za par eura mogu kupiti nesto sto ce mi priuštiti desetke sati zabave.
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
Tako i ja. Rijetko igram multiplayer. Znao sam unreal tournament i to. Ali baš to, ako hoćeš ozbiljno igrati, onda treba trening i sve to. A igram se više da se opustim i zabavim.ars3n1c_88 wrote: ↑25 Aug 2017, 01:29slažem se definitivno. opet zavisi o samoj igri. npr. nisam multiplayer tip jer znam koji su profići gore. što se tiće single player tu se pustim s lancajohn_constantine wrote: ↑24 Aug 2017, 20:01I reloaded. A nije to toliko loše, ali ako mi se neka igra dopadne, radije kupim original. A sad kad ima steam, popusti, čak nije niti kupnja problem kad već za 2 eura možeš kupiti igre na akciji.![]()
Michel puši karu.
-
https://www.reddit.com/r/gaming/comment ... ed_by_the/
Ovo znači da nikad neće ugledati svjetlo dana, a ako izađe neće bit ovako dobro. Ovo djeluje stvarno kao da je moglo nadmašit prijašnje

Ovo znači da nikad neće ugledati svjetlo dana, a ako izađe neće bit ovako dobro. Ovo djeluje stvarno kao da je moglo nadmašit prijašnje
- john_constantine
Ajoj, još se nadate da će izaći?olio wrote: ↑25 Aug 2017, 09:22https://www.reddit.com/r/gaming/comment ... ed_by_the/
![]()
![]()

I baš to, ako uopće izađe, ispasti će kao duke nukem. Još se sjećam trailera za duke nukem 4k.
I onaj last guardian, jako dugo se razvijala i na kraju ispala zastarjela i ništa posebno.
Michel puši karu.
-
Da ali HL2 EP3 nisu uopce pokusavali raditi.
Prema ovome, priča bi bila jebena.
A sad ako budu radili...kad su svi originalni developeri i pisci otišli...da, moglo bi biti loše
Prema ovome, priča bi bila jebena.
A sad ako budu radili...kad su svi originalni developeri i pisci otišli...da, moglo bi biti loše
- john_constantine
I ne samo to, nego moraju sve iznova. Engine, projekt i opet idu godine. A niti jedna igra koja se godinama gradi nije ispala vrhunska.
I mafia 2 se godinama radila, pa ispao solidni promašaj.
I mafia 2 se godinama radila, pa ispao solidni promašaj.
Michel puši karu.
-
ma sve ok. evo ja sam htjela dat pare za CIV 6. hvala bogu, pa nisam jer gejm ne vrijedi te pare, čak i na popustu. imam jedan guilty pleasure, a to su The Sims XDmaddjuro wrote: ↑25 Aug 2017, 03:55I ja gejmam još od komodorca. Nisam mislio davati sumanute novce kada sam rekao kupovati pošto velika većina igara danas ne vrijedi onoliko koliko koštaju u startu. Osobno sam samo sam jednu igru kupio po punoj cijeni, i požalio. Igre kupujem kada su po 5 do eventualno 10eura ako je nešto što moram imati. U načelu preferiram humblebundle tjedne akcije di se za 1 euro dobije 4 igare ili nesto slično na bundlestarsu. Od multyplayera samo tu i tamo zaigram L4d2. Nisam mislio kao uvredu ovo "kada porasteš"; jednostavno gledajuc po sebi, mi je glupo zamarati se sa piratstvom kada za par eura mogu kupiti nesto sto ce mi priuštiti desetke sati zabave.
moram kupiti originale :O