Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
hitman_4

Re: Igre, konzole i slično

Post by hitman_4 » 06 Nov 2014, 21:38

onaj rockstar je smeće neviđeno :facepalm: ode mi 3h igre u vjetar, a ni sam ne znam zašto. hebo ih windows live da ih hebo(ne prepoznaje moj wl account nakon apdejta tak da se mogu pozdraviti sa sejvom)

sramota koliko je GTAIV neoptimiziran. uglavnom nikad više od njih kupiti originalnu igru :finga:
Image

Image

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Nov 2014, 22:39

hitman_4 wrote:onaj rockstar je smeće neviđeno :facepalm: ode mi 3h igre u vjetar, a ni sam ne znam zašto. hebo ih windows live da ih hebo(ne prepoznaje moj wl account nakon apdejta tak da se mogu pozdraviti sa sejvom)

sramota koliko je GTAIV neoptimiziran. uglavnom nikad više od njih kupiti originalnu igru :finga:
tek si to sada skužio? :lol:

Ja sam budala platio originalnu igru za pc i požalio. Makar se ne sjećam toga s windows live, ali znam da sam imao brige s time s prvim Batmanom.
Osim toga, nisu li ukinuli windows live? Da je sada origin... makar to i objašnjava gubitak save pozicije. :lol:
Ali da, meni je sada malo stabilnije, ali sranje od grafike u usporedbi s onom ps3 verzijom + ekspanzije koje sam platio sto puta jeftinije... A ionako mi igra na kraju nije nešto pretjerano sjela, završiš glavne misije i koga vraga možeš uopće raditi u gradu?

+ pohvalno to da više ne moraš voziti sto puta od lokacije A do lokacije B da bi ponavljao misiju, ali opet, u zadnjoj ekspanziji Tony gay ili kako već, borba je fakat tako loše napravljena da sam odustao od tog zadnjeg DLC - a. Ne vjerujem da je GTA5 nešto bolji u pitanju toga...
Michel puši karu.

hitman_4

Post by hitman_4 » 06 Nov 2014, 23:32

ma ne, samo su me podsjetili :lol:
ljetos sam uzeo cijeli paket GTA za 6 evra tak da nisam baš f. oštećen :zubifale: al ono ispada da je lakše instalirati jogurt verziju :oops: sa originalom stalno neki procesi, čekanja i sl. pizdarije
uveli su neko novo/staro sranje mikrosoftgamesforwindowslajv, a ja tupson krenuh istraživati čari multiigrača kad ono šipak i još izgubio S
slažem se, grad je stvarno dosadan
Image

Image

Image

maddjuro

Post by maddjuro » 07 Nov 2014, 12:41

Little big adventure besplatan na GoG-u. Ova mi je igra bila fenomenalna kao klincu, a i kada sam ga igrao kao "odrasla" osoba mi je bio fora.
I may be an idiot, but i am no fool.

maddjuro

Post by maddjuro » 12 Nov 2014, 01:58

evil within- igra kojoj sam se veselio i koja me, bar zasad, razočarala. Igrao sam je jedno sat i pol; dva sata i igra je bezveze. Igra je loš "console port". Grafika je zaključana na 30fps; imate poveće crne linije na vrhu i dnu ekrana koje nemožete maknuti,lik zauzme trećinu ekrana što zna stvarati probleme kod nišanjenja i sveopće preglednosti . Kontrole su loše; odbijam igrati PC igre joystickom. Miš šteka bez obzira na podešenja što rezultira u poteškoćama pri onesposobljavanju zamki di trebate žicu nanišaniti. Još jedan element koji mi je bezveze je "upgrejdanje", ono se vrši tako da skupljate neki vrag koji ubrizgavanjem u sebe omogućuje da imate više energije,da vam oružja imaju veće magazine isl. Taj mi je element bio morbidan pošto su mogli staviti da djelove zamki koje također skupljate koristite za nadogradnju oružja a ovo ranije navedeno za promjene svojih tjelesnih karakteristika ili jednostavno staviti da se mogu pronaći neki odjevni predmetikoji bi vamomogućili nošenje većeg broja municije Atmosfera mi je nekako forsirana. Prvo poglavlje je kopija odličnoga Outlasta a kasnije pokušavaju napraviti nešto na šemu resident evila 4 u kombinaciji s šuljanjemo. Dizajn čudovišta je isto malo forsiran. Ima neki silent hill štih s bodljikavom žicom omotanom oko , recimo, očiju neprijatelja. Jedna stvar koja mi je bila dobra je sto ako se nekome prišuljate možete ga potiho smaknuti. Kao što rekoh tek sam počeo igru ali zasad sam razočaran.S obzirom tko stoji iza nje očekivao sam puno više. Ni Ho od horrora bar zasad.

olio

Post by olio » 12 Nov 2014, 02:37

od capcoma se ni očekuje dobar port...nažalost

gamepad za TPS, naročito port, best thing ever

John_Ryder

Post by John_Ryder » 12 Nov 2014, 18:58

maddjuro wrote:evil within- igra kojoj sam se veselio i koja me, bar zasad, razočarala. Igrao sam je jedno sat i pol; dva sata i igra je bezveze. Igra je loš "console port". Grafika je zaključana na 30fps; imate poveće crne linije na vrhu i dnu ekrana koje nemožete maknuti,lik zauzme trećinu ekrana što zna stvarati probleme kod nišanjenja i sveopće preglednosti . Kontrole su loše; odbijam igrati PC igre joystickom. Miš šteka bez obzira na podešenja što rezultira u poteškoćama pri onesposobljavanju zamki di trebate žicu nanišaniti. Još jedan element koji mi je bezveze je "upgrejdanje", ono se vrši tako da skupljate neki vrag koji ubrizgavanjem u sebe omogućuje da imate više energije,da vam oružja imaju veće magazine isl. Taj mi je element bio morbidan pošto su mogli staviti da djelove zamki koje također skupljate koristite za nadogradnju oružja a ovo ranije navedeno za promjene svojih tjelesnih karakteristika ili jednostavno staviti da se mogu pronaći neki odjevni predmetikoji bi vamomogućili nošenje većeg broja municije Atmosfera mi je nekako forsirana. Prvo poglavlje je kopija odličnoga Outlasta a kasnije pokušavaju napraviti nešto na šemu resident evila 4 u kombinaciji s šuljanjemo. Dizajn čudovišta je isto malo forsiran. Ima neki silent hill štih s bodljikavom žicom omotanom oko , recimo, očiju neprijatelja. Jedna stvar koja mi je bila dobra je sto ako se nekome prišuljate možete ga potiho smaknuti. Kao što rekoh tek sam počeo igru ali zasad sam razočaran.S obzirom tko stoji iza nje očekivao sam puno više. Ni Ho od horrora bar zasad.

pa update instaliraj,otključan je fps,i nema nikakvih crta,+ full screen je,meni isto bilo debilno na početku ali sam se navukao,na 7 chapteru,zbilja odlična atmosfera i skeri čudovišta,pogotovo ona s
SpoilerShow
crnom kosom i demonski pas
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 12 Nov 2014, 20:04

necu još odustajat

maddjuro

Post by maddjuro » 13 Nov 2014, 23:00

witcher 2 enhanced edicija je besplatna na GOGu. Dobijete je ako tokom 7 dana svaki dan posjetite stranicu i kliknete na "voucher"

hitman_4

Post by hitman_4 » 14 Nov 2014, 00:38

zaigrao sam ponovno GTA 4, 33% igre prešao i moram priznati da sam zadovoljan viđenim :D i tak zbog 8000$ vjerovatno sam ušao u rat sa mafijom :lol:
igra lijepo izgleda i na medium postavkama, stvarno šteta što nema više sadržaja :(

Hitman Absolution - veliko razočarenje od igre :? sve ono dobro su sjebali i ubacili nepotrebne stvari tako da ću samo reda radi završiti igru
Image

Image

Image

maddjuro

Post by maddjuro » 22 Nov 2014, 03:52

evil within- nakon patcha i prčkanja po konzoliskim postavkama igra je postala igrivija, ali i dalje se vidi jača konzolizacija no da se upravljati mišem i tipkovnicom ; da su bar stavili neki FPS mod bi bila igra , bar meni, interesantnija. Priča je ispodprosječna. Atmosfera u igri iako generalno solidna nekako mi nije sjela. Za igru koja se naziva survival horror nemogu reći da je bilo nešto pretjerano strašno (trenutno mi pada na pamet samo ona "kosata" zenska koju se jedino može vatrom poraziti), a očiti pyramidhead rippoff je smiješan. Nema praktički nikakvih zagonetki vrjednih spomena. Municije mi je rjetko kad usfalilo. Moram pohvaliti da igra nema quick time.a kao ni regenerirajuće energije, a "jump scareova" samo par. Također mi se dopalošto ako se prišuljate neprijatelju možete ga smaknuti potiho. Sama igra se svodi na hodanje nekim hodnikom, ubiti evenutalno kojeg neprijatelja te nastaviti put.Činjenica da ima svako malo "chackpoint" eliminira potrebu da se opreznije igra jer ako vas i ubiju nemorate previše prelaziti da dođete te lokacije. Tu i tamo ima neko otvorenije područje koje možete istražiti. Kao što sam u prethodnoj recenziji naveo, više manje prvi dojam nego recenzija, nadogradnja je mogla biti bolje rješene. Razumijem da bi se ubrizgivanjem neke tekućine dale pojačati psihičke sposobnosti, ali da se taj isti princip koristi i za nadogradnju oružja je bilo bezveze pogotovo kada ionako skupljate mehaničke djelove koji su mogli toj svrsi poslužiti. AI neprijatelja je solidan. Sama igra traje 10+sati. Meni se osobno igra nije pretjerano dopala, fali mi onaj "oldschool" survival horror tipa silent hill di se mora istraživati grad,di se može vraćati u lokacije koje ste bili posjetili i tražiti nešto što vam je promaknulo. Sama priča je mogla biti maštovitija kao i okruženje. Nemam ništa protiv ukletih bolnica, ali mogli su imati više "mindfuck" razina. Onih par sto ih ima su bile dobrodošla promjena.
Da zaključim, ako volite horror igre ovo bi vam se moglo dopasti. Meni nije bila nešto , bar ne kao survival horror, ali sto je tu je. Igra nije kao većina trenutnih "survival horrora" da imate municije na bacanje, ali kao sto sam naveo rijetko kad mi je usfalilo municije.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 27 Nov 2014, 00:02

skinuo Tales from the Borderlands od Telltale gamesa, probat će se za vikend

Image
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 30 Nov 2014, 21:32

John_Ryder wrote:skinuo Tales from the Borderlands od Telltale gamesa, probat će se za vikend

najkul igra nakon full throttle-a !!! nisam neki fan borderlands igre,ali ovo nastavlja genijalnost telltale games-a nakon walking dead i wolf-a,priča,animacije,soundtrack,likovi 10/10 :prayer: :prayer: :prayer: kako su samo kul loader bot i Zer0 :supz: ,a sad čekat drugu epizodu :(

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Nov 2014, 22:26

Nisam baš ljubitelj boderlandsa, igrao sam oba dva nastavka, ali mi uvijek dojadi nakon tri četiri dana radi dosadne radnje... Ovoj avanturi dajem priliku, odigrao tek prvih par chaptera, samo zamjeram što nema ništa novoga.
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 01 Dec 2014, 14:59

Meni je loader bot odlican,ono kad mu biras oruzja

Image
Image

Post Reply