Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 12 Sep 2009, 17:27

maddjuro wrote:
john_constantine wrote:
boyko wrote: e viš,bum i to sprobal...
je, tako sam i ja igrao, igrao sam pc verziju, ali mi gamepad nije radio kako treba, pa savegame i hrpa komplikacija... pa sam samo prešao na psx emulator i igrao s guštom...
koja mora biti konfiguracija racunala da bi taj ps1 emulator radio kak spada
hm, ne bi znao, ali mislim da nije toliko bitna konfiguracija... To je samo za ps2 emulator.
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 12 Sep 2009, 19:15

A$H wrote:instalirah novi Wolfenstein..izgleda ok..nazalost nista od igranja do sutra..
nisam se odlipio od njega otkad sam ga instalira :)
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Scarface

Post by Scarface » 12 Sep 2009, 19:36

bakero wrote:
A$H wrote:instalirah novi Wolfenstein..izgleda ok..nazalost nista od igranja do sutra..

Ja san ga priša u 2 dana koliko je dobar. 8)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 12 Sep 2009, 20:01

Ja se nisam odljepljivao do Witchera... Najbolji RPG ikada, bez konkurencije... Legendarno...
Revenge solves everything

bakero

Post by bakero » 13 Sep 2009, 14:08

Ghostface wrote:
bakero wrote:

Ja san ga priša u 2 dana koliko je dobar. 8)
Ja sam sad na onoj misiji di triba rasturit tornjeve nacističke... strava od igre, a sitio sam se jednog starijeg naslova iz 2002. No one lives forever 2 pa sam ga skinio, igra sam jedinicu iz 2000.god premoćna je igra.... a ova dvica da i ne govorim jedna od najjačih igara što sam ih zaigra..nešto kao James Bond al bolje duplo...hehe
R.I.P.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 13 Sep 2009, 15:15

Pa kaj je tako dobar taj novi Wolfenstein???

bakero

Post by bakero » 13 Sep 2009, 17:14

DeadDispatcher90 wrote:Pa kaj je tako dobar taj novi Wolfenstein???
Ma meni je izvanredan.... nabavi pa probaj oće li ti se svidit!
R.I.P.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 13 Sep 2009, 17:25

A ne znam baš... U zadnje vrijeme sam se jako ohladio za shootere...

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Sep 2009, 17:48

počeo sam iznova devil may cry, od prve epizode i dobra mi je igra, akcijska avantura s dobrom radnjom, akcijom i lakše je igrati na ps2 nego na pc, makar ovdje nema ili još nema onih forsiranja na magije uz pomoć palica. Samo, nervira me već taj prvi boss phantom, divovski pauk. Teško mi je izmaknuti mu se, a skužio sam kako ga ubiti, samo jednostavno ne uspijevam, ubije me na njegovih pola energije...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 13 Sep 2009, 17:57

john_constantine wrote:počeo sam iznova devil may cry, od prve epizode i dobra mi je igra, akcijska avantura s dobrom radnjom, akcijom i lakše je igrati na ps2 nego na pc, makar ovdje nema ili još nema onih forsiranja na magije uz pomoć palica. Samo, nervira me već taj prvi boss phantom, divovski pauk. Teško mi je izmaknuti mu se, a skužio sam kako ga ubiti, samo jednostavno ne uspijevam, ubije me na njegovih pola energije...

Tebi ne leže hack 'n slash-ovi ili je nešto drugo posrijedi? Taj prvi boss je jako lagan, ne treba nikakva posebna strategija već udri po njemu. Ako već tražiš neko rješenje, popni mu se na leđa i tako će te teže ozlijedit.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Sep 2009, 18:02

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:počeo sam iznova devil may cry, od prve epizode i dobra mi je igra, akcijska avantura s dobrom radnjom, akcijom i lakše je igrati na ps2 nego na pc, makar ovdje nema ili još nema onih forsiranja na magije uz pomoć palica. Samo, nervira me već taj prvi boss phantom, divovski pauk. Teško mi je izmaknuti mu se, a skužio sam kako ga ubiti, samo jednostavno ne uspijevam, ubije me na njegovih pola energije...

Tebi ne leže hack 'n slash-ovi ili je nešto drugo posrijedi? Taj prvi boss je jako lagan, ne treba nikakva posebna strategija već udri po njemu. Ako već tražiš neko rješenje, popni mu se na leđa i tako će te teže ozlijedit.
hm, izgleda, he. Iako bi volio igrati takve igre, onaj forgotten stone je isto bio dosta težak, tu sam zapeo u jednom levelu. Je, Ma neću odustati dok ga ne pobijedim, he.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 13 Sep 2009, 18:04

john_constantine wrote:
Ghostface wrote:

hm, izgleda, he. Iako bi volio igrati takve igre, onaj forgotten stone je isto bio dosta težak, tu sam zapeo u jednom levelu. Je, Ma neću odustati dok ga ne pobijedim, he.

Ma pobijedit ćeš ga brzo i kasnije ćeš se smijat šta ti je bilo teško. :lol: Al ozbiljno, skoči mu na leđa dok je u pauzi u napadu i tajko par puta i gotov je bez da te i dotakne.

bakero

Post by bakero » 13 Sep 2009, 18:19

DeadDispatcher90 wrote:A ne znam baš... U zadnje vrijeme sam se jako ohladio za shootere...
a nije baš klasični shooter al ono.... uglavnom fps sa sci fi elementima...hehe!
R.I.P.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 13 Sep 2009, 20:47

Ma znam što je Wolfenstein, samo mi se ne čini toliko zabavnim. Ja volim olovo više nego lasere...

bakero

Post by bakero » 14 Sep 2009, 17:09

DeadDispatcher90 wrote:Ma znam što je Wolfenstein, samo mi se ne čini toliko zabavnim. Ja volim olovo više nego lasere...
a viruj mi ovo ti se ne može ne svidit...nema mi većeg gušta od spaljivanja i prženja nacista.... uh . al ovaj No one lives forever 2 je genijalna igra!!
R.I.P.

Post Reply