najgori horrori

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Darkling

Post by Darkling » 17 Feb 2009, 03:00

Queen of the Damned nije horror film nego muzički spot koji traje dva i pol sata...

juriel

Post by juriel » 17 Feb 2009, 10:30

Hunter wrote:pogledo i feast 3,isuseboze koje je to sranje,patuljci,izjebani crnci,psihokucke,ljudi sa cjevima u glavi,rambo,ninđa...volio bi upoznat pisca ovog... :shock:
I šta je tu tako loše??? ccc Čovjek koji za Avatara ima Toxic Avengera bi trebao imat drugačiji ukus :roll:

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Feb 2009, 12:10

feast, jedinica. katastrofa... umro sam od dosade i izljeva gluposti.

moko

Post by moko » 17 Feb 2009, 12:16

Wendigo wrote:feast, jedinica. katastrofa... umro sam od dosade i izljeva gluposti.
ali nevjerojatno kako su to glupi filmovi... ja još pokušavam zaboraviti da sam to uopće gledala
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]

elrania

Post by elrania » 17 Feb 2009, 13:44

Wendigo wrote:feast, jedinica. katastrofa... umro sam od dosade i izljeva gluposti.
i onda su mene svi zaskocili kad sam rekla da mi ne valja :lol:

film moze proc. onako, jedva. nije mi uopce toliko sexi ko ostalima...
a drugi dio je nesto stravicno :?

splattergirl

Post by splattergirl » 17 Feb 2009, 13:57

rest stop 1 i 2 u zadnje vrijeme, kako su li ga fino zasrali sa supernatural elementima da glava boli :roll:

a osim tog diary of the dead i day of the dead (2008) , samo hrpa skvicanja, bacakanja i jurnjave bez da je bilo uopce bitno tko i kako glumi...
[img]http://images.layouts.fm/0/19/19369.gif[/img]

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Feb 2009, 14:01

elrania wrote:
i onda su mene svi zaskocili kad sam rekla da mi ne valja :lol:

film moze proc. onako, jedva. nije mi uopce toliko sexi ko ostalima...
a drugi dio je nesto stravicno :?
:lol: vidiš.. nisam znao da ti feast ne valja.. meni zbilja nemože proć. :?

Hunter

Post by Hunter » 17 Feb 2009, 15:44

juriel wrote:
Hunter wrote:pogledo i feast 3,isuseboze koje je to sranje,patuljci,izjebani crnci,psihokucke,ljudi sa cjevima u glavi,rambo,ninđa...volio bi upoznat pisca ovog... :shock:
I šta je tu tako loše??? ccc Čovjek koji za Avatara ima Toxic Avengera bi trebao imat drugačiji ukus :roll:
totalno nepovezana prica,nerazradjeni likovi,pojavljivanje (iskakanje) istih u filmu i sl...btw. toxic avanger ne pati tolko od tih sranja.radje bi gledo attack of the killer tomatos jope neg 2 i 3ku.jedinica mi je bila jos solidno podnosljiva.

jigsaw

Post by jigsaw » 17 Feb 2009, 17:18

Jedinica mi je bila ajmo reć zabavna, ali dvojku sam ugasio na pola a trojku ne planiram tako skoro...

DEXTER

Post by DEXTER » 17 Feb 2009, 18:48

American Psycho II: All American Girl (2002) :shajse: :shajse: :shajse:
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Feb 2009, 19:08

Hunter wrote:
juriel wrote:
totalno nepovezana prica,nerazradjeni likovi,pojavljivanje (iskakanje) istih u filmu i sl...btw. toxic avanger ne pati tolko od tih sranja.radje bi gledo attack of the killer tomatos jope neg 2 i 3ku.jedinica mi je bila jos solidno podnosljiva.
potpis, čak i ja volim blesave trash filmove... ma pogledati ću opet cijeli serijal, ali u usporedbi s dvojkom, trojka je ipak bolja, gledajući na lude scene kao ona nova beštija. Ali nema više onakav štih kakav je imao original i loša režija koja je uništila cijeli film.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Feb 2009, 19:08

Hunter wrote:
juriel wrote:
potpis, čak i ja volim blesave trash filmove... ma pogledati ću opet cijeli serijal, ali u usporedbi s dvojkom, trojka je ipak bolja, gledajući na lude scene kao ona nova beštija. Ali nema više onakav štih kakav je imao original i loša režija koja je uništila cijeli film.
Michel puši karu.

Cenobit

Post by Cenobit » 17 Feb 2009, 23:54

Hellraiser - oke, nije da ga previse kritiziram ili nesto, film je originalan i ideja je totalno super, sve vrvi od brutalnh scena, ali brate mili 8 nastavaka je ipak previse!!
Pogledao sam ih sve,najvise mi se svidio 5 ili 6, koji je vise baziran na nekome psiho trileru, 7 i 8, srednja zalost... :twisted:

Fredy vs Jason - po meni jedan od najglupljih filmova koji sam pogledao, ali ponavljam..najgluplji! nema veze sa vezom, samo ne kuzim zbog cega je stekao toliku popularnost.. :?:

Mislim da je vec netko naveo film "Leprechaun"... hmm..kao horor je totalno fulao, ali kao neka dobra komedija koju se da pogledati u drustvu i brutalno se nasmijati je odlican!! :)
ali opet, previse nastavaka... pogotovi zadnji.. "Leprechaun in the hood"..strava i uzas..ali ipak, vise uzas.. :)

Scorpio

Post by Scorpio » 11 Jul 2009, 17:52

Amstar wrote:Meni jako teško padaju horori gdje se u n-tom nastavku sile zla sele u svemir... Hellraiser 4, Jason X, Dracula 3000... In space nobody can hear your scream... odlična ideja za Scream 4 :)... čekam samo da još Saw 8 otpluta negdje u Mliječnu stazu
Joj, ni ja to ne volim nikako. :roll:

Vidim da se u ovom topicu često vrte Hostel i Hills have eyes 2. Meni su to baš dobri filmovi, pogotovo Hostel koji obožavam. :oops:

chatterer

Post by chatterer » 11 Jul 2009, 23:53

a zašto je ljudima tako očajan taj Hellraiser 4? Lijepo saznajemo kako je nastalo, cenobiti i njihove specijalnosti su odlične puno je bolji od 6 ili 7 dijela, 8 mi uopće nije bio loš ali se naravno ne može mjeriti sa prva tri. Ne znam koji se još film toliko drži priče kao Saw ali i taj film već postaje monoton i naporan, dakle ne valja ni kad se pokuša sa nečim novim a niti kad se drži jednog te istog. Ljudi nikad nisu zadovoljni :P

Post Reply