Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 09 Jun 2007, 09:31

he, ali stvarno ste dosadni za hallowenom, stalno jedno te isti tekstovi. Promijenite ploču. :wink:
Michel puši karu.

jigsaw

Post by jigsaw » 09 Jun 2007, 10:00

In the Mouth of Madness...prejeben film bio jučer na RTLu u 00:50!

bakero

Post by bakero » 09 Jun 2007, 11:51

jigsaw wrote:In the Mouth of Madness...prejeben film bio jučer na RTLu u 00:50!
u carpenterovu stilu, koja dobra mjuza na početku i kraju filma
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Rodman

Post by Rodman » 09 Jun 2007, 13:11

Nagovorio sam drustvo da veceras pogledamo Dawn of the Dead, ovaj remake, a zanimljivo je to zato sto su oni svi zajedno pogledali mozda 2.5 horrora u zivotu... Nisam htio nesto strasno da se ne bi bas ukenjali, ali ovo za pocetak, kasnije cu im zabiberiti Shutter, ili Ju On... :lol:

Black Stena

Post by Black Stena » 09 Jun 2007, 14:35

The Boogeyman (2005) cili film mi je bia zakon, nije strašan ali san se ježia dosta, početak mi je odličan baš odličan ma i cili film odličan osim kraja. Zasrali su mi film pokazivanjem Boogeymana. Nekako više bi mi se svidilo da su njegov izgled ostavili mašti gledatelja jer face it nitko nezna kako on izgleda 8) a ovako bi mi mogli zamišljat svašta,trebali su ga ostavit onako da ima kapuljaču ka na početku filma. A i bezveze su ga napravili pari neki zombi/vještica i ono kad izađe iz kade ma daj molin te.... Ma i bezveze ga je otjera na kraju, razbia je 3-4 stvari u sobi i ovaj otiša Wou. Sveukupna priča je vrlo dobra, film mi nije ni jedan momenat bia dosadan...malo te straše pa ti daju malo priče pa opet tako, baš lijepo :).

Sve 5 osim kraja IMO i prikazivanja Boggeymana (krampusa :roll: )
Well, I don't know
But I been told
Eskimo pussy
Is mighty cold...

Aryx

Post by Aryx » 09 Jun 2007, 16:05

Rodman wrote:Nagovorio sam drustvo da veceras pogledamo Dawn of the Dead, ovaj remake, a zanimljivo je to zato sto su oni svi zajedno pogledali mozda 2.5 horrora u zivotu... Nisam htio nesto strasno da se ne bi bas ukenjali, ali ovo za pocetak, kasnije cu im zabiberiti Shutter, ili Ju On... :lol:
ma odmah ju on neka se zaseru hehe :lol: :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Truba

Post by Truba » 09 Jun 2007, 16:36

ja ne mogu gledati filmove u društvu
jednostavno se kasnije ničega ne sjećam šta sam gledao :oops: :cry:

gledao sam Art of devil
solidni vudu horror ali malko konfuzan ako se ne pazi :lol: lijepe glumice 8)

ne posjedujem vokabular režijske terminologije ali mi je malko čudno sniman sa čudnim pokretima kamere :roll:
www.lasetta.net :axe:

Aryx

Post by Aryx » 10 Jun 2007, 12:27

descent . nesto bolji nakon drugog gledanja ali nista spektakularno
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Unreal

Post by Unreal » 10 Jun 2007, 13:12

Aryx wrote:descent : nista spektakularno
slažem se

Final destination - Dosta orginalan i zanimljiv ali dosadniji od nastavaka.

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Jun 2007, 19:30

Demons - hm... hm.... hm... A što reći o ovom blesavom i zabavnom trashu s hrpom besmislenosti? :wink: Zgodne krvave scene s puno nasilja. No, najluđi i besmisleni dio je kada ženskoj demon izađe iz leđa. :lol: Metarmofoza je baš prejebena, ali iritira ta glupa zelena slina, kao da im usta izlazi zelena pasta za zube. Ima tu čak i jedna spooky scena u tunelu kada puze unutra. :wink: Najblesavije mi je jedan dio u filmu gdje cura cijelo vrijeme vrišti, a ovaj ubojica vani pokušava napraviti rupu nožem. Ona vrišti, on zapinje, ona vrišti, on reže, ona vrišti, on opet zapinje, ma pobogu, kakva glupača. :roll: A tek dio kada demonu raspore trbuh i riga ili slije krv po curi koja se baš tamo našla, i lije krv po njoj dok nije sva mokra. :roll: :lol: A tek najluđi dio filma, kada frajer a la last action hero vozi na motoru po kinodvorani i katanom ubija demone. :prayer: Ali opet izvale besmisleni obrat kada padne helikopter. :shock: Ma daj... :wink: I dobar postapokalipstični završetak. Pravi trash, nema što. :D + dobar soundtrack. Sto posto je taj film bio uzor za From dusk till dawn. :wink:
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Jun 2007, 13:50

john_constantine wrote:Demons - hm... hm.... hm... A što reći o ovom blesavom i zabavnom trashu s hrpom besmislenosti? :wink: Zgodne krvave scene s puno nasilja. No, najluđi i besmisleni dio je kada ženskoj demon izađe iz leđa. :lol: Metarmofoza je baš prejebena, ali iritira ta glupa zelena slina, kao da im usta izlazi zelena pasta za zube. Ima tu čak i jedna spooky scena u tunelu kada puze unutra. :wink: Najblesavije mi je jedan dio u filmu gdje cura cijelo vrijeme vrišti, a ovaj ubojica vani pokušava napraviti rupu nožem. Ona vrišti, on zapinje, ona vrišti, on reže, ona vrišti, on opet zapinje, ma pobogu, kakva glupača. :roll: A tek dio kada demonu raspore trbuh i riga ili slije krv po curi koja se baš tamo našla, i lije krv po njoj dok nije sva mokra. :roll: :lol: A tek najluđi dio filma, kada frajer a la last action hero vozi na motoru po kinodvorani i katanom ubija demone. :prayer: Ali opet izvale besmisleni obrat kada padne helikopter. :shock: Ma daj... :wink: I dobar postapokalipstični završetak. Pravi trash, nema što. :D + dobar soundtrack. Sto posto je taj film bio uzor za From dusk till dawn. :wink:
Čovječe...koliko smajlića!!!

BTW evo ti popis filmova koji su bili refernca za From dusk till dawn http://www.imdb.com/title/tt0116367/movieconnections...a Demoni nisu među njima...

elrania

Post by elrania » 12 Jun 2007, 21:22

cronos...
ok film
gledah bez titlova... cak skuzih dosta

jasa

Post by jasa » 12 Jun 2007, 21:24

28 dana poslije po treći put :lol:

Unreal

Post by Unreal » 12 Jun 2007, 22:36

Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernon-vrlo dobar film . S dobrom idejom i izvedbom. Ma najbolji slasher možda u 10 godina tko zna :idea: .

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 13 Jun 2007, 14:22

odradih jedan blockbuster :bicovanje:

Blood Legend (2006)

http://www.horrorhr.com/blood-legend-2006/

Image

Post Reply