Lily C.A.T. - 6,5/10 lijepo se prisjetit crtića iz djetinjstva

dosta dobar film...BiznisMan wrote:The reef - Nemam pojma zasto, al od kad znamsza sebe fan sam (ako to mogu tako nazvati) horrora sa ajkulama i ovaj film mi je bas legao. Nije to neki horror tipa ne znam sta, ali cak sam se uspeo i povezati s likovima donekle, jedino sot mi se ne svidja je kraj. al ajde, ne mos sve biti super 7.5/10
Sammy wrote:Dawn of the Dead (2004) - oke, ovo je glup film. U prvih pola sata toliko nelogičnosti i gluposti da je to za nepovjerovat. Objasnicu u spojleru. Sto film ide dalje i nije tako pretjerano loš, ali ništa od dinamike koju su brzi zombiji trebali donjeti, nula bodova. Vremenom postaje sve više zamoran, i onda aj kolko tolko dobro finale, ali nemoze proci bez slinavog kraja. Razočaranje - 5/10
SpoilerShownecu se sad raspisat al evo 2 primjera, onak napadne te pomahnitali zombi. Sta ces prvo napravit: pobjec ko muha bez glave, uzet neku oklagiju i ispizdit ga, ili uzet kljuceve od auta?? definitivno cu kljuceve uzet, koji kurac? i onda se jos poslije toga spička u kadu u trku, to sigurno jebeno boli, al ma kaki...
drugi jos gluplji primjer je ovo: ispravni događaj napada ih zombi bez ruke, oni ga izrešetaju ko malog majmuna (ne pogode u glavu) i on noramlno nastavi za njima. Neispravni događaj, napada ih zombi zenska ga upuca u ruku, a on se previja od bolova![]()
![]()