Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Jane Doe

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by Jane Doe » 27 Apr 2011, 17:58

fritt vilt II - 9/10 - najbolji i najnapetiji od cijele trilogije :supz:
Lily C.A.T. - 6,5/10 lijepo se prisjetit crtića iz djetinjstva :wink:
Image

electric_eye

Post by electric_eye » 27 Apr 2011, 18:38

Funny Games (2007) - Sta reci nista posebno.Previse odugovlacenja...Bio bi puno bolji film da je trajao max 1 sat.Moram da pogledam orginal. 5.5/10

olio

Post by olio » 27 Apr 2011, 23:50

Season of the witch
5/10

crustgrinder

Post by crustgrinder » 28 Apr 2011, 15:28

Slaugther high 8/10 iznad ocekivanja, brutalna ubojstva, jos 80s atmosfera!!

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Apr 2011, 20:36

Season of witch - baš zabavan akcijski fantastični horor. A kužim zašto su većina razočarana s obzirom da su očekivali nešto drugo. Ah, puno akcije, dosta čudovišta, mačevanja koje je moglo biti više brutalnije i krvavije, neočekivani preokret, i fenomalni Nicholas Cage + Ron Perlman. Scena u šumi je baš odlična, kao i zadnjih pola sata. Ono, filmska zabava, mozak na pašu i uživaš... 3/5
Michel puši karu.

Ghrall

Post by Ghrall » 29 Apr 2011, 18:27

The stand od Kinga. Počelo je fenomenalno a kasnije se sve više razvodnjavalo. U globalu sasvim ok. 7/10

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Apr 2011, 00:55

Dark house (2009) - baš odličan horor koji ima nezasluženo nisku ocjenu na imbd - u. Pozitivno, zabavno i krvavo iznenađenje s dobrim killovima, originalnom idejom, CGI efektima koji se uklapaju u film radi ideje, twistom i sjajnim završetkom. Dosta brutalno s nekoliko zastrašujućih scena, stereotipnim likovima i odlični horor likova. A i Jeffrey Combs je odličan u svojoj ulozi. 4/5
Michel puši karu.

BiznisMan

Post by BiznisMan » 30 Apr 2011, 02:34

The reef - Nemam pojma zasto, al od kad znamsza sebe fan sam (ako to mogu tako nazvati) horrora sa ajkulama i ovaj film mi je bas legao. Nije to neki horror tipa ne znam sta, ali cak sam se uspeo i povezati s likovima donekle, jedino sot mi se ne svidja je kraj. al ajde, ne mos sve biti super 7.5/10

Info

Post by Info » 30 Apr 2011, 03:22

Panna a netvor - horor verzija ljepotice i zvijeri. Dobar jezivi film sa cool maskama i odličnom završnicom :prayer: 6/10
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Andrej

Post by Andrej » 30 Apr 2011, 06:28

Scream 4 (2011)
FTW :supz: :lol:
We're all mad here...

Sammy

Post by Sammy » 01 May 2011, 00:14

Dawn of the Dead (2004) - oke, ovo je glup film. U prvih pola sata toliko nelogičnosti i gluposti da je to za nepovjerovat :shock: . Objasnicu u spojleru. Sto film ide dalje i nije tako pretjerano loš, ali ništa od dinamike koju su brzi zombiji trebali donjeti, nula bodova. Vremenom postaje sve više zamoran, i onda aj kolko tolko dobro finale, ali nemoze proci bez slinavog kraja. Razočaranje - 5/10
SpoilerShow
necu se sad raspisat al evo 2 primjera, onak napadne te pomahnitali zombi. Sta ces prvo napravit: pobjec ko muha bez glave, uzet neku oklagiju i ispizdit ga, ili uzet kljuceve od auta?? definitivno cu kljuceve uzet, koji kurac? i onda se jos poslije toga spička u kadu u trku, to sigurno jebeno boli, al ma kaki...
drugi jos gluplji primjer je ovo: ispravni događaj napada ih zombi bez ruke, oni ga izrešetaju ko malog majmuna (ne pogode u glavu) i on noramlno nastavi za njima. Neispravni događaj, napada ih zombi zenska ga upuca u ruku, a on se previja od bolova :facepalm: :facepalm: :facepalm:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

hitman_4

Post by hitman_4 » 01 May 2011, 10:19

BiznisMan wrote:The reef - Nemam pojma zasto, al od kad znamsza sebe fan sam (ako to mogu tako nazvati) horrora sa ajkulama i ovaj film mi je bas legao. Nije to neki horror tipa ne znam sta, ali cak sam se uspeo i povezati s likovima donekle, jedino sot mi se ne svidja je kraj. al ajde, ne mos sve biti super 7.5/10
dosta dobar film...
Image

Image

Image

Andrej

Post by Andrej » 01 May 2011, 13:40

Sammy wrote:Dawn of the Dead (2004) - oke, ovo je glup film. U prvih pola sata toliko nelogičnosti i gluposti da je to za nepovjerovat :shock: . Objasnicu u spojleru. Sto film ide dalje i nije tako pretjerano loš, ali ništa od dinamike koju su brzi zombiji trebali donjeti, nula bodova. Vremenom postaje sve više zamoran, i onda aj kolko tolko dobro finale, ali nemoze proci bez slinavog kraja. Razočaranje - 5/10
SpoilerShow
necu se sad raspisat al evo 2 primjera, onak napadne te pomahnitali zombi. Sta ces prvo napravit: pobjec ko muha bez glave, uzet neku oklagiju i ispizdit ga, ili uzet kljuceve od auta?? definitivno cu kljuceve uzet, koji kurac? i onda se jos poslije toga spička u kadu u trku, to sigurno jebeno boli, al ma kaki...
drugi jos gluplji primjer je ovo: ispravni događaj napada ih zombi bez ruke, oni ga izrešetaju ko malog majmuna (ne pogode u glavu) i on noramlno nastavi za njima. Neispravni događaj, napada ih zombi zenska ga upuca u ruku, a on se previja od bolova :facepalm: :facepalm: :facepalm:
:jawbreaker:
SpoilerShow
Pa nismo došli ovde da se vređamo :lol:
We're all mad here...

Shp86

Post by Shp86 » 01 May 2011, 21:05

Hight Tension (2003) - iako nikad nisam bio veliki fan gore horrora ovaj mi se nekako svidio.Prvo atmosfera je vrlo dobra, nema nekakvog pretjeranog kompliciranja u radnji, a film ima puno elemenata suspense horora, trilera i mistery filma. Iako je ovaj triler dio možda malo zakazao, tu su brutalno uvjerljivi masakri, napeta atmosfera, i mučni osjećaj na kraju :D što je i cilj ovakvih filmova. Inače su mi francuski horori (a i ostali filmovi) jako dobro sjedali iako ih je dosta napravljeno na istu shemu, a ovaj bi svakako preporučio. 7/10

btw. svakako zanemarite neke nelogičnosti u filmu..ionaku su nebitne!!! alexandre aja :supz:
It's in your nature to destroy yourselves...

Shp86

Post by Shp86 » 01 May 2011, 21:08

Don't look now (1973) - dvije riječi - remek djelo 10/10
It's in your nature to destroy yourselves...

Post Reply