Glazba.

Za ljubitelje svih glazbenih pravaca.
Post Reply
Freddy Krueger

Post by Freddy Krueger » 14 Feb 2007, 14:10

Gosp. wrote:Po mom mišljenju, bez ikakvog smisla nabacani riffovi.
Ali da se poslušati.
O ukusima se ne raspravlja ali se govori da ce to bit najbolji album 2007...
Skoro sam jebo jucer.Skoro sam jebo danas.
Jebem skoro svaki dan...

FilmTV

Post by FilmTV » 14 Feb 2007, 17:37

Freddy Krueger wrote:O ukusima se ne raspravlja ali se govori da ce to bit najbolji album 2007...
Nekome je i zadnji Thompson album godine :roll: :lol:

Gosp.

Post by Gosp. » 14 Feb 2007, 19:16

Nemojmo opet povlačiti temu tog albuma, opet će nastati galama! :lol:
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

FilmTV

Post by FilmTV » 14 Feb 2007, 20:35

Gosp. wrote:Nemojmo opet povlačiti temu tog albuma, opet će nastati galama! :lol:
Ma ja se samo općenito zajebavam, nisam ga još čuo iako me interesira. Meni su MH propali sa Burning Red, to je samo dno od albuma i teško razočaranje nakon prijašnjih radova. Možda momci imaju asa u rukavu pa se vrate s poštenim albumom iako sam relativno skeptičan :)

Evil Xander

Post by Evil Xander » 14 Feb 2007, 21:26

FilmTV wrote: Ma ja se samo općenito zajebavam, nisam ga još čuo iako me interesira. Meni su MH propali sa Burning Red, to je samo dno od albuma i teško razočaranje nakon prijašnjih radova. Možda momci imaju asa u rukavu pa se vrate s poštenim albumom iako sam relativno skeptičan :)
A imaju u planu novi album? Strasno. Burning Red sam se trudio i trudio probaviti, sto je samo rezultiralo da Bulldozer nisam nikad ni cuo.

Kad smo vec kod utvara proslosti, citam da Sepultura trazi novog bubnjara, s druge strane Igor je svirao nedavno s Maxom, a i Andreas bi navodno uletio ako treba. Bit ce da su pare spizdjene i treba upalit stojad'na da Brazilian Cash Cow opet zasvira. ;)
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

Freddy Krueger

Post by Freddy Krueger » 14 Feb 2007, 21:47

FilmTV wrote:
Gosp. wrote:Nemojmo opet povlačiti temu tog albuma, opet će nastati galama! :lol:
Ma ja se samo općenito zajebavam, nisam ga još čuo iako me interesira. Meni su MH propali sa Burning Red, to je samo dno od albuma i teško razočaranje nakon prijašnjih radova. Možda momci imaju asa u rukavu pa se vrate s poštenim albumom iako sam relativno skeptičan :)
Volis Burn My Eyes??Udvostruci mu energiju i inspiraciju i dobivas novi album...
Skoro sam jebo jucer.Skoro sam jebo danas.
Jebem skoro svaki dan...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 14 Feb 2007, 22:35

Ja upadam periodično ovdje kao padobranac, ali eto mogu reći da sam u amerke kupio (u opskurnom buyout aranžmanu sa FilmTVom :) ) dva albuma Pro-paina koje nisam imao i sada su mi konstantno na repeatu u iPodu. Mucho dobro ;)

Evil Xander

Post by Evil Xander » 14 Feb 2007, 22:41

HorrorHR wrote:Ja upadam periodično ovdje kao padobranac, ali eto mogu reći da sam u amerke kupio (u opskurnom buyout aranžmanu sa FilmTVom :) ) dva albuma Pro-paina koje nisam imao i sada su mi konstantno na repeatu u iPodu. Mucho dobro ;)
Pro-pain mi spadaju u rang s Crowbarom, legendardni bend za koji me zivo zaboli. ;)

Tzv. genericka brutala, kao da biram izmedju brus papira broj 13 i 34, brus papir kao brus papir...

Evil Xander

Post by Evil Xander » 14 Feb 2007, 22:43

Freddy Krueger wrote:
Volis Burn My Eyes??Udvostruci mu energiju i inspiraciju i dobivas novi album...
Zasto mi ovo smrdi na nesto tipa Midian od CoF-a? Tipa, super mi je na prvih 5 slusanja - mjesec dana, a onda ode u povijest dok lupam play na the forest whispers my name.

Sorry, al cisto sumnjam da ce ikad uspjeti vise snimiti ista slicno BMM/TMTC...

FilmTV

Post by FilmTV » 14 Feb 2007, 22:45

Evil Xander wrote:Pro-pain mi spadaju u rang s Crowbarom, legendardni bend za koji me zivo zaboli. ;)
Naaaah, Crowbar je puno sporiji iako su delicija zvuka :)
Evil Xander wrote:Tzv. genericka brutala, kao da biram izmedju brus papira broj 13 i 34, brus papir kao brus papir...
Dobra brutala je dobra brutala ;)

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 14 Feb 2007, 23:09

Evil Xander wrote:Tzv. genericka brutala, kao da biram izmedju brus papira broj 13 i 34, brus papir kao brus papir...
Slobodno podijeli još sličnih "brus papira", nikada dovoljno takvih bendova u ajpoda :wink:

Evil Xander

Post by Evil Xander » 14 Feb 2007, 23:22

HorrorHR wrote:
Slobodno podijeli još sličnih "brus papira", nikada dovoljno takvih bendova u ajpoda :wink:
A ne znam, imam tu nekakvu kompilaciju sa slijedecim izvodjacima, vjerujem da bilo koji od njih ako poslusas cijeli album ide u tom smjeru:

- As I Lay Dying
- Cancer Bats
- Drop Dead, Gorgeous
- I am Ghost
- 12 Gauge Alliance

FilmTV

Post by FilmTV » 15 Feb 2007, 04:48

Evil Xander wrote:- As I Lay Dying
Dobriiiii!!! Ali dosta drugačije od Pro-Paina. Gledali ih HorrorHR i ja uživo, opak bend.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 15 Feb 2007, 07:40

FilmTV wrote:
Evil Xander wrote:- As I Lay Dying
Dobriiiii!!! Ali dosta drugačije od Pro-Paina. Gledali ih HorrorHR i ja uživo, opak bend.
Da? U jebote, očito u nemčiji na festivalu, previše cuge bilo da popamtim sva ta imena. Osim onih Bullet for my Valentine ili kako već :povrac:

FilmTV

Post by FilmTV » 15 Feb 2007, 10:24

HorrorHR wrote:Da? U jebote, očito u nemčiji na festivalu, previše cuge bilo da popamtim sva ta imena. Osim onih Bullet for my Valentine ili kako već :povrac:
Jeste, na festivalu. Bullet for my Valentine i Chemical Romance su smeće, to gradivo smo utvrdili :D

Post Reply