Glazba.

Za ljubitelje svih glazbenih pravaca.
Post Reply
Boby

Post by Boby » 08 May 2008, 11:45

Wendigo wrote:ide tko na tribute doorsima sutra u boogaloo? ja idem najvjerojatnije ako uspijem frendove nahuškati. ovo će mi biti 4. put da ih gledam/slušam. :D
I ove godine ga propustih. A kakvi su? Jel tip dobro skida Morrisona? Seka mi je bila na Queenu i kaže da je tip doboro skinuo Freddiea. Isto sam čuo za Gunse i Axl Rosea

Samhain

Post by Samhain » 08 May 2008, 12:36

ja bih išao na Dorse ali predaleko jebemu... :(
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned

A$H

Post by A$H » 08 May 2008, 12:47

Ide netko na one Lord of the Dance :?:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

elrania

Post by elrania » 08 May 2008, 14:45

previse mi je trenutacno toliko izdvajati za ulaz, al inace bih vrlo rado... mozda sljedeci put :roll:

Wendigo

Post by Wendigo » 08 May 2008, 15:30

Boby wrote:
Wendigo wrote:ide tko na tribute doorsima sutra u boogaloo? ja idem najvjerojatnije ako uspijem frendove nahuškati. ovo će mi biti 4. put da ih gledam/slušam. :D
I ove godine ga propustih. A kakvi su? Jel tip dobro skida Morrisona? Seka mi je bila na Queenu i kaže da je tip doboro skinuo Freddiea. Isto sam čuo za Gunse i Axl Rosea
šteta što si propustio. :? bili su super kao i uvijek i lik zaista ima glas (bariton) kao morrison.. :lol: jedini problem je što uvijek sviraju više manje iste stvari pa nakon (meni) 5. slušanja/gledanja već djeluju malo izlizano ali su inače ful dobri. scenski nastup im je baš kao od doorsa (strijejanje na unknown soldier, pjevač pleše sa zvečkama, vješa se po stalku za mikrofon kao jim, ista frizura, o0ne kožne hlaće, remen od diskova itd.. :lol: ) ma idem svake godine na njih. 8)

Boby

Post by Boby » 08 May 2008, 17:03

Kada smo već kod Doorsa jel tko gledo film? Bio je nedavno na TV-u. Očekivao sam da bi trebao biti dobar ali je uspio nadmašiti moja očekivanja. Za onog kaj glumi Manzarecka nisam mogao vjerovati kolika je sličnost postignuta

Wendigo

Post by Wendigo » 08 May 2008, 20:17

Boby wrote:Kada smo već kod Doorsa jel tko gledo film? Bio je nedavno na TV-u. Očekivao sam da bi trebao biti dobar ali je uspio nadmašiti moja očekivanja. Za onog kaj glumi Manzarecka nisam mogao vjerovati kolika je sličnost postignuta
naravno. 8) i to barem 5-6 puta. :lol: znam ga napamet i val kilmer i kyle mclahlan (valjda se tak piše) su pljunuti morrison i manzareck, meg ryan takođe ista pamela morrison, a ni onaj lik što glumi bubnjara nije daleko od johna densmorea.. ma prejeben film, uz i walk the line najbolji glazbeni..

Samhain

Post by Samhain » 08 May 2008, 21:29

film Doors je prejeben film... malo su pretjerali s Jimovom ludošću, nije bio takva pijana budala ali jbg Oliver Stone i on su bili rivali u školi (bili su u istom razredu)
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned

Boby

Post by Boby » 09 May 2008, 01:03

A ne znam baš; čitajući izjave ljudi koji su ga poznavali ja ga nekako i doživljavam tako ludim. U svojoj zadnjoj godini života Morrison je živio u Parizu i ljudi koji su se tada s njim družili kažu kako više nije sličio sebi; zapustio se po pitanju izgleda i prepustio piću. Čak su ga jednom prilikom izbacili iz noćnog kluba misleći kako je riječ o običnoj pijanoj propalici a tip je nastavio lupati da ga puste natrag da bi na kraju zaspao pred vratima. Ma baš je zbog svoje ekscentričnosti Jim jedna od najvećih legendi i ikona rocka

Samhain

Post by Samhain » 09 May 2008, 12:10

znam da se u zadnjim godinama života totalno upropastio.. ali sad da je cijeli život bio takav... :partyman:
(Romans Chpt. 5, v.12):

filmofil

Post by filmofil » 09 May 2008, 12:14

Samhain wrote:film Doors je prejeben film... malo su pretjerali s Jimovom ludošću, nije bio takva pijana budala ali jbg Oliver Stone i on su bili rivali u školi (bili su u istom razredu)
jel ovo fakat istina?? :shock: da je oliver stone išao u isti razred s jimom??????? nemrem vjerovat
This is the Zodiac speaking.

Samhain

Post by Samhain » 09 May 2008, 12:16

piše ti na wikipediji, osim ako ju nisu promjenili. ;)
(Romans Chpt. 5, v.12):

Aryx

Post by Aryx » 09 May 2008, 13:00

ide tko danas u best ? :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Wendigo

Post by Wendigo » 09 May 2008, 13:19

filmophil wrote:
Samhain wrote:film Doors je prejeben film... malo su pretjerali s Jimovom ludošću, nije bio takva pijana budala ali jbg Oliver Stone i on su bili rivali u školi (bili su u istom razredu)
jel ovo fakat istina?? :shock: da je oliver stone išao u isti razred s jimom??????? nemrem vjerovat
da, zajedno su studirali na UCLA.. oliver stone se pojavljuje cameo kao profesor u filmu kada gledaju morrisonov uradak na predavanju.
u vezi ludila: dobro je prikazano u filmu, bio je pijana i drogirana "budala" većinu vremena od kada su nastali doorsi i kada je počeo živjeti boemskim životom i ufurao se u late 60´s venice beach kulturu i sve što ide uz to (LSD), ali ne budala u intelektualnom smislu, jer je bio iznimno načitan i inteligentan za svoju dob i imao je originalan i vizionarski pristup svojim pjesmama, što onima koje je uglazbio sa doorsima, što iz svojih neobjavljenih zbirki. (a napisao ih je mnogo) legenda.. šteta što je umro sa 27.. :cry:

@ Aryx: čak bih otišao da bude psy/trance/full on.. floor, techno i house me živciraju tako da teško :lol:
zato je 17.5. psy/full on open air na negdje kod velike gorice. :beevil: to se ide ziher ak bum free za vikend. :D više: http://www.trancepleme.com/

Knatchbull

Post by Knatchbull » 10 May 2008, 11:55

naišao sam na novi glazbeni žanr :lol:
Wednesday 13 - Skeletons (2008)
Genre : Horror Punk
Origin : USA
Image
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Post Reply