A odličan je i onaj Teška meta, efektna scena kada nogom rasturi onog tipa s naočalama, a ne razbije ih.

A tek univerzalni vojnik.

Je...malo je počeo glumiti hehe...Mairosu wrote:Nisam prvi put, gledah ga pre jedno 12tak godina pre ovoga. Izvetri bre to iz glave.
Gledao sam mu novije filmove i skroz nisu losi.
To ti je "Inferno", kada maže dve trebe u nekoj straćari...ono, kara jednu a druga se dere kad ću ja na red, ostavi neš i za mene, a čuješ njega, odgovara kao nešto, bez brige, ima dosta za tebe LOLHorrorHR wrote:A koji je onaj Van Dammeov film kada je propao totalno pa negdje u meksiku čak ima neku recimo softcore scenu seksa u nekoj kolibi![]()
e to je to, nakon što sam pogledao ovaj film rekao sam da je Van Damme definitivno propaoDragonrage wrote:To ti je "Inferno", kada maže dve trebe u nekoj straćari...ono, kara jednu a druga se dere kad ću ja na red, ostavi neš i za mene, a čuješ njega, odgovara kao nešto, bez brige, ima dosta za tebe LOL![]()
![]()
![]()
A da fora bude još bolja, sve to gleda neka baba kroz prozor koja brije na religiju i vjeru...ali voli i zaviriti u bočicu haha....
Ma...boli ga ona stvar...dobro se zabavio sa curama na snimanju i još mu platiliHorrorHR wrote:e to je to, nakon što sam pogledao ovaj film rekao sam da je Van Damme definitivno propaoDragonrage wrote:To ti je "Inferno", kada maže dve trebe u nekoj straćari...ono, kara jednu a druga se dere kad ću ja na red, ostavi neš i za mene, a čuješ njega, odgovara kao nešto, bez brige, ima dosta za tebe LOL![]()
![]()
![]()
A da fora bude još bolja, sve to gleda neka baba kroz prozor koja brije na religiju i vjeru...ali voli i zaviriti u bočicu haha....
Tun'cma'le filmjohn_constantine wrote:Audition Takeshija mikea - pa koji jebeno dosadan film. Skoro dva sata traje, a prvih sat i pol onako nezanimljiva drama, pa malo potrage za tom djevojkom. I onda konačno dođemo do scene gdje je cura u posebnoj odori spremna za mučenje. I mislim da će biti nešto gnjusno, a što? Scene s iglama su premlake (najefektnije je prikazano u masters of horror: the imprint), a rezanje noge žicom isto nije ništa posebno. I naivni završetak. Loše. Mnogo mu je bolji ichi killer