ah potrefilo se nekoliko filmova vrlo dobrih filmoa zaredom..istina rijetko dajem ocjenu ispod 5.te ocjene su samo za posebne filmove..metallicat wrote: bez uvrede, ali kako svaki film koji pogledaš nema nižu ocjenu od 8?
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- dr mladjo
- metallicat
al svaki put vidim od 8 na goredr mladjo wrote:ah potrefilo se nekoliko filmova vrlo dobrih filmoa zaredom..istina rijetko dajem ocjenu ispod 5.te ocjene su samo za posebne filmove..metallicat wrote: bez uvrede, ali kako svaki film koji pogledaš nema nižu ocjenu od 8?

- dr mladjo
ah onda ču morat iduči puta bit precizniji..jer ja obično dajem ocjene po žanru.kod mene independence day i leon npr imaju 10..ali starballz 1...metallicat wrote: al svaki put vidim od 8 na goreonda nekako mislim da ti je sve isto i ne bi na tvoju preporuku pogledala neki film baš zato
![]()
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Boby
Imaš pravo. A "Truplo" priziva neku nostalgiju kod čitatelja koliko god ne imala veze sa samom pričomA$H wrote:da ne mislim nebi rekao knjiga..Boby wrote:Možda ak misliš na knjigu kao cijelinu ali sam pripovjetka po kojoj je snimljen film i nije baš nešto. To je bio moj prvi i do sada jedini slučaj da je film bolji od knjige. Knjiga "Četiri godišnja doba" je dobra (osobito pripovjetke koje se referiraju na ljeto korupcije i jesen izgubljene nevinosti) ali sama je pripovjetka "Rita Hayworth i iskupljenje u Sahwshanku" razočaranje naspram filmaA$H wrote: knjiga je super..a prica mi je Art Pupil aka Darovit Ucenik najbolja iznutra..
- john_constantine
tripping the trip - season 1 - baš zabavna serija. Ali zapravo, ništa pretjerano posebno. Dobro sam se nasmijao, neke fore su več korištene, ali zabavno kako se sprdaju za star warsom, star trekom, odisejom 2001, planet majmuna i druge stvari. Humor je onako simpsonovski. Likovi dobri, makar mi se i meni gadi ona ružna drolja krava.
SVe u svemu, gledljiva serija. Ali ne vidim usporedbu s south parkom, nema baš neku kontroverzu...
Michel puši karu.
- metallicat
- dr mladjo
Shoot 'Em Up (2007)-još uvijek odličan..ma opraštam mu sve one pogreške zbog coolerksih načina ubijanja..
evo jedan offtopic -kako to da dobar dio poznatih europskih glumica nema problema s golotinjom u europskim filmovima,dok u američkim filmovima se ne skidaju..
evo jedan offtopic -kako to da dobar dio poznatih europskih glumica nema problema s golotinjom u europskim filmovima,dok u američkim filmovima se ne skidaju..
-
FilmTV
- dr mladjo
ali svejendo se takve scene ne pojavljuju ni na dvd-ima..to za kino sam i sam shvatio ali onda bi to trebalo doči na dvd-ima i directors cut..FilmTV wrote:
Zato jer Ameri imaju problem rejtinga. Koja sisa više može značiti veći rejting i manje publike u kinu.
-
FilmTV
Nemaju svi filmovi director's cut DVD a osim toga više/manje im se ne isplati davati X više para radi golotinje ako će se to vidjeti samo na DVD-u. Da ako se radi o filmu za koji znaš da će kolekcionari divljati ali za sve ostalo je baćena lova.dr mladjo wrote:ali svejendo se takve scene ne pojavljuju ni na dvd-ima..to za kino sam i sam shvatio ali onda bi to trebalo doči na dvd-ima i directors cut..FilmTV wrote:
Zato jer Ameri imaju problem rejtinga. Koja sisa više može značiti veći rejting i manje publike u kinu.
-
GreenHornet
"Michael Clayton"
Kako sam se samo razočarao!
Film je ukratko-dosadan!
Uopće nema akcije,ubitačno spora radnja,tematika viđeena već x puta...Zadnjih pola sata su donekle ok,ostalo me tako uspavala da sam mislio izgasiti par puta...
Clooney dosta dobro odglumio,ali ništa posebno da bi zaslužio nominaciju za oscara...
5.5/10
Kako sam se samo razočarao!
Uopće nema akcije,ubitačno spora radnja,tematika viđeena već x puta...Zadnjih pola sata su donekle ok,ostalo me tako uspavala da sam mislio izgasiti par puta...
Clooney dosta dobro odglumio,ali ništa posebno da bi zaslužio nominaciju za oscara...
5.5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- dr mladjo
ali znamo uvijek da golotinja privlači gledatelje.to je bit.čovjek pobubijao 10 ljuid ništa..bradavica janet jackson odmah nekoliko miljuna gledatelja..sjeti se samo sirovih strasti,9 i pol tjedana,američke pite..FilmTV wrote:
Nemaju svi filmovi director's cut DVD a osim toga više/manje im se ne isplati davati X više para radi golotinje ako će se to vidjeti samo na DVD-u. Da ako se radi o filmu za koji znaš da će kolekcionari divljati ali za sve ostalo je baćena lova.
tebi se onda ne bi svidio the insiderUopće nema akcije,ubitačno spora radnja,tematika viđeena već x puta...Zadnjih pola sata su donekle ok,ostalo me tako uspavala da sam mislio izgasiti par puta...
-
FilmTV
Definitivno privlači, to je neupitno. Tako ti funkcionira američko društvo: ne možeš gledati R rated film ako nemaš 17, ne možeš piti pivu dok nemaš 21 a droge ko u priči u osnovnim školama i svi hodaju okolo naoružani.dr mladjo wrote:ali znamo uvijek da golotinja privlači gledatelje.to je bit.čovjek pobubijao 10 ljuid ništa..bradavica janet jackson odmah nekoliko miljuna gledatelja..sjeti se samo sirovih strasti,9 i pol tjedana,američke pite..FilmTV wrote:
Nemaju svi filmovi director's cut DVD a osim toga više/manje im se ne isplati davati X više para radi golotinje ako će se to vidjeti samo na DVD-u. Da ako se radi o filmu za koji znaš da će kolekcionari divljati ali za sve ostalo je baćena lova.
- cvd-klon